Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai miega atskiroje lovoje?

Miega atskirai nuo 2 mėnesių savo lovoje smile.gif Nuo 2 metų savo kambaryje smile.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo atskirai savo lovytėje, bet mūsų kambaryje. Poto iškraustėme į atskirą kambarį smile.gif
Atsakyti
Miega kol neatsibunda smile.gif uzmiega miegame, tada mes ja isnesame i jos kambari. Atsibundam nakti ar ryte, o ji vel pas mus miega, tada vel nesam smile.gif iskraustem is miegamo beveik 3,5m., dabar beveik 5 m.
Atsakyti
Mūsų miega atskirai:).

Nuo metukų miega vienas savo kambary:).

Nors kadangi laukiu antro stebuklo, mėgstu pamiegoti ir per pietus. Dažniausiai miegam kartu su sūneliu:).

Kartais su vyru pasiimam jį kartu nakčiai, jei kažkas nutinka dienos metu. Ar suserga, ar įskaudina kažkas:).
Atsakyti
Labas, mano dukrytė miega atskirai, savo kambaryje. smile.gif
Iki dviejų metų, nuo pat gimimo miegojo kartu su manimi... ;]
Kadangi tėtuko nebūdavo, taip buvo patogu...
Suėjus dviems metams, persikėlėme gyventi i naujus namus ir iš kart perkėlėme ją į savo kambarį, į normalaus dydžio lovą... Noriai miega, ir buna savo kambaryje...
Maža verkdavo kai paguldydavau į lovytę, labai spardydavosi su kojytėmis....
Atpratinti nebuvo sunku, kol užmiega paguliu šalia ir visą naktį išmiega viena. smile.gif
Pas mus į lovą nesiprašo, tik kartais dieną paguli, kol žiūri koki filmuką... smile.gif
Atsakyti
Kūdikystėje miegojo atskirai, paskui lakstymas man iš kambario į kambarį per dažnas pasidarė, nebeturėjau jėgų, kas h ar pusę bėgiot, tai parsikraustėm į vieną kambarį. Dabar vėl miega atskirai savo kambaryje.
Atsakyti
Nuo pat gimimo abu miegojo savo lovytėse, aš - tam pačiam kambaryje, kartu esu miegojusi tik su sergančiais 4u.gif
Atsakyti
Seikos, mano sunus 3m. miega savo kambaryje savo lovoje, bet kartais nakti parsliauzia pas mus, mes su vyru priemam ir nevarom... miegam visi trys... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė miegojo savo lovytėje visada, nuo gimimo iki pusantrų metukų, o vėliau persikėlė į savo kambarį, ir šiuo metu puikiausiai gyvena ir miega savo kambarėlyje ax.gif
Atsakyti
Miega atskirai, savo lovytėje nuo gimomo, 0o nuo 3 metų savo kambaryje :-)
Kol priprato miegoti savo kambaryje reikejo, pabuti su juo, kol uzmigs:-)
Atsakyti
taip 4u.gif
Atsakyti
Vis dar kartu cool.gif
Atsakyti