QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 29, 13:21)
cia matyt visiem taip po vasaros,as ir nieko nebespeju kruva darbu soku prie vieno prie kito or ezultatas,nei vienas nepabaigtas
kazkada buvau ivaldzius nemiegojimo mena kuschacius turbut taip pat

kai mokiaus,budavo trys dienos isvis be miego,o ir kelios pries tai tik po dvi valandas,buvo baisus pasiruosimas perziurom

bet matyt per ta laika isnaudojau jau visas savo batareikas,viskas organizmas nebegali taip:oh
kas del dekupazo,tai gerai pagalvokit nes tai kai pradedi daros nebevaldoma

vis reikia reikia ir reik tai to tai ano,pinigine tusteja ui ui ui
jo geri laikai buvo
QUOTE(kusachius @ 2009 09 29, 13:55)
atsimenu tuos laikus, mes peržiūras kartais "peržiaurom" vadindavom, nes visi nusibaigę būdavo po jų. Nors ir mokykloje (Čiurlionio) būdavo panašiai, tik ne tokiu mastu. Bet jau nuo šeštos klasės peržiūroms per naktis ruošdavomės

Kai pagalvoju dabar, kiek ant to aukuro sudėta laiko ir sveikatos
kaip gi juos pamirši, tik aš niekaip nesuprantu kaip galėjau ištverrtyi tiek nemiegojus

daba nepavežčiau turbūt
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 29, 15:36)
Oi mergai,nu bet ir plepsit,eina sau

Negalima darban eit arba reik darbą su kompu turėt
žinok nepadeda, pas mane darbas su kompu ale kai užplepa tai vos gali susigaudyt kas kur.... tai dabar sakiau stengsiuosi atsispirti ir darbe nelįsti... jaučiu neišeis...
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 29, 16:58)
Jo sunkoka , nuo metų jau reikia registruotis

maniškis tai lanko nuo pusantrų metų , pradėjom lenkų-rusų lopšelyje , kad tik mokslan išeit galėčiau, nesigailiu visai , niekada problemų didelių nebuvo

nepamenu ,kad verktų paliktas , kaip tik atvirkščiai , va grįžo ir šiandien su ašarom
tai kad man rodos netikėtai ir buvo anksti užsirašius o pasirodė kad per anksti....