Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

Graži sagė, nors man barzdos tai gali ir nebūti, labai gražus tas kraščiukas viršuje wub.gif
Man mėlyna irgi nelabai tinka, nei jokių rūbų mėlynų beveik neturiu, bet šiaip ant kito gražu...
Atsakyti
o, Kid, o kaip čia tu be darbuko?.. aš irgi kaip ir.. blink.gif

beje, šiaip vynelis man labai tinka, bet kad apetitą sukelia tai siaubas - ką tik visą lėkštę čili troškinio nuo pietų likusio sukirtau.. doh.gif
Atsakyti
nu netiketa, giagute davet cia jus vaizdo su savo darbais, bigsmile.gif beje netiketai tavo dukra labai fotogeniska,galetu laisvai pamegint eit i modelius,jei dar nebande,labai idomus ir grazus bruozai ir neeiliniai drinks_cheers.gif

oi as tai labai noreciau balto vynelio dabar mmmmmmmm.... tongue.gif
Atsakyti
nu panos ir duodat kaip man spėt su jumis ,dar reiks anoj temoj klausimus atsirinkt doh.gif
žiū čia vynu svaiginatės ,o aš lašalinę susikaliau biggrin.gif ,nes per daug užsvaigau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 27, 21:16)
nu netiketa, giagute davet cia jus vaizdo su savo darbais, bigsmile.gif beje netiketai tavo dukra labai fotogeniska,galetu laisvai pamegint eit i modelius,jei dar nebande,labai idomus ir grazus bruozai ir neeiliniai drinks_cheers.gif

oi as tai labai noreciau balto vynelio dabar mmmmmmmm.... tongue.gif

Ačiuks 4u.gif
Žinok mano merga nenori modeliu būt-keista,ane? Jai menai galvoj sukas-groja,dainuoja,paišo.Nu žodž tokia priemenė kaip mamytė biggrin.gif
Paguldžiau mergas,dabar ir aš jau galiu vyniuko insipilsiot bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū, merginos.. man matyt jau taip nebeatrodo kaip jums tos mano sagės.. na bet ech, ką čia dabar į sentimentus.. vaišinu visas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Giagute , kad taip išėjo iš seno išėjau , o naujas bonkrotavo dar neatėjus , o vasara nebuvo kaip ir ieškoti , pusesere su sūneliu dabojau , nesiskundžiu per daug rankos nors ir nedaug , bet vis yra , va nuo rugsėjo tik vėl grįžau su rankdarbiais , o darbų iki kito pabaigos , o dar paskelbsiu temą , tai visai bus tik suktis , tikiuosi biggrin.gif gal net neieškosiu ko nors iš namų . nesinori žiemą šaldytis ax.gif
Atsakyti
Nu įsijungiau aš tą teliką ir negaliu nervai nelaiko-nu ta reklama kur vaikas ant šikpopieriaus rulono miega blink.gif Ką jūs apie tai pasakyt galit? Jaučiu einu aš išjungt tą brudą lotuliukas.gif
Atsakyti
netikėtai - vienas žodis apie tą reklamą - PRA-VA-LAS.

nors man ta "aš moteris, ne indaplovė" visas kitas perspjauna nors tu ką... lotuliukas.gif

Kid - aaa, taip jau būna... aš dabar su Litexpo truputuką darbuojuos, tai pasakojo kad pernai per NT mugę neatvažiavo dvi įmonės stendų statytis (nors buvo užsiregistravusios ir dalyvių mokestį susimokėjusios). O kai pradėjo ieškot, pasirodė, kad jau jų nebėr.. doh.gif

Mane tai šiaip atleido. Nusprendė kad marketingo skyrius - prabanga.. doh.gif tai jau pusmetis su viršum kaip rankos tik pinigus neša... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 27 rugsėjo 2009 - 20:25
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 27, 21:22)
Giagute , kad taip išėjo iš seno išėjau , o naujas bonkrotavo dar neatėjus , o vasara nebuvo kaip ir ieškoti , pusesere su sūneliu dabojau , nesiskundžiu per daug rankos nors ir nedaug , bet vis yra , va nuo rugsėjo tik vėl grįžau su rankdarbiais , o darbų iki kito pabaigos , o dar paskelbsiu temą , tai visai bus tik suktis , tikiuosi   biggrin.gif  gal net neieškosiu ko nors iš namų . nesinori žiemą šaldytis  ax.gif

Nu tu man dabar nuo dūšios pasakyk-tu gali iš rankdarbių išgyvent? Tai kiek tu per mėn užsimezgi g.gif Nu niekaip neįsivaizduoju doh.gif
Giagute,nu jo ta irgi tobula.Bet aš ir diedui pasakau eikit išsiplaukit indus,nes aš moteris lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 27 rugsėjo 2009 - 20:25
Na, aš tai nepragyvenu iš saginėjimosi... schmoll.gif

bet jau pradėjo mano smith'us rodyt, tad einu veizėt bigsmile.gif

ciao merginos bye1.gif
Atsakyti
Gero veizėjimo 4u.gif
Nu su kuompapliurpt g.gif O gal reik aijt pamiagzzzzt rolleyes.gif
Atsakyti