o kur visos dingusios

Labas,
Zemugne as arbatas panasiai kaip ir tu - birias dazniau geriu, o toki pakeli tai netureciau kur kisti nes nepakenciu mazu arbatiniu arba mazu kaviniu puodeliu, gal as neisiauklejus ir panasiai, bet man kazkaip jei gerti tai gerti
Del figuros, nu man irgi gabaritai labiau nei matmenys
krutine 93
liemuo 82
klubai 104
Visur storeju o krutine traukiasi
Bolero tinka, kojinytes tinka, tik kokios tai svelnios ir kad miegoti butu galima, nes man kojos pastoviai sala
saliai irgi tinka.. ale vat sudetis kokia buti turetu nezinau, nes va netiketai mgzta salika uzsidejau, nes labai jau jis man patiko, ale kanda ziauriai
Zemugne as arbatas panasiai kaip ir tu - birias dazniau geriu, o toki pakeli tai netureciau kur kisti nes nepakenciu mazu arbatiniu arba mazu kaviniu puodeliu, gal as neisiauklejus ir panasiai, bet man kazkaip jei gerti tai gerti

Del figuros, nu man irgi gabaritai labiau nei matmenys
krutine 93
liemuo 82
klubai 104

Visur storeju o krutine traukiasi

Bolero tinka, kojinytes tinka, tik kokios tai svelnios ir kad miegoti butu galima, nes man kojos pastoviai sala

Na, aš turiu "teisingų" arbatos "puodelių" servizą susipirkusi "Gurmans" parduotuvėje. Draugams patinka: jau kai įpilu arbatos, tai bent yra ką gerti

Man cia neseniai anekdotine situacija buvo... su arbata.. nulekem pas is Airijos gryzusius draugus, jie arbata vaisino, o jie ten megaujasi arbatos skoniu domisi kada skinta ir panasiai.. nu zodziu paeme arbatini maza ta puodeli pripyle puse ir padave megautis
as mazdaug sedziu ir laukiu kol dapils galvoju kad neuzteko ar ka ziuriu visi geria, o as sedziu laukdama.. visiems juoko buvo... o as arbatos net neparagavau .. kaip gali skoni suprasti is vieno gurksnio ?
Tai vat tokios tokeles
Mano mezginys jau arteja link finiso liko dar pora cm ir apdaila
o paskui gasdinsiu menais savo 
Tavi, kaip pargryzot?

Tai vat tokios tokeles

Mano mezginys jau arteja link finiso liko dar pora cm ir apdaila

Tavi, kaip pargryzot?

Nesenei tik grįžom. Dar Akropolyje pasitrynėm
oi priminėt mano studentavimo dienas
kai kinų kultūros dėstytoja vaišino kiniška arbata . tai davė žalios arbatos kuri užplykita mažam arbatinuke o supilstė į keramikinius puodelius kokių 40ml didumo ,tokie mažučiai visai , vos keli gurkšniai išeina ir be cukraus. tai kai išgeri išpradžiu karti , o po to savaime saldi pasidaro.
šiaip mano sena svajonė tokį komplektėlį arbatai turėt

QUOTE(Zemugne @ 2009 09 30, 18:08)
O man šitos arbatos kažkaip šiaip sau... Tikriausiai todėl, kad aš pakeliuose arbatą tik labai labai prisivertusi geriu, šiaip vien birią. Tai man jokie pakeliai nepatinka.
taip apie arbata aš irgi geriu biria bet tokia vien dėl bajerio norėčiau turėt, nugi smagu tki svečus pavaišint.... o šiap tai geriu iš tu puodelių kur su tinkleliu būna tai man patinbka nes kitaip tie visi lapai po burną malas o ir dažniau kava geriu nei arbatą o reikėtu atvirkščiai sako sveikiau....
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 30, 20:44)
oi priminėt mano studentavimo dienas
kai kinų kultūros dėstytoja vaišino kiniška arbata . tai davė žalios arbatos kuri užplykita mažam arbatinuke o supilstė į keramikinius puodelius kokių 40ml didumo ,tokie mažučiai visai , vos keli gurkšniai išeina ir be cukraus. tai kai išgeri išpradžiu karti , o po to savaime saldi pasidaro.

Turiu tokius puodelius. Na, gal ir ne porcelianas, bet puodelių ir arbatinuko rinkinį man iš Japonijos parvežė. Kartu su jais atkeliavusią arbatą jau išgėriau, o puodeliais pasinaudoti dar ir nebuvo progos

O tu gal sinologiją baigei? Su kuria laida? Einu nuotraukos žiūrėti.
Gugile as irgi labiau kavine nei arbatine ( gerai skamba
) bet megstu vakarais ir arbata raudona pagurksnoti - jai sietelio nereikia man nemaiso tie dideli plaukiojantys ziedlapiai..O va kai visas kitas geriu tai irgi is to puodelio kur su sieteliu

QUOTE(Zemugne @ 2009 09 30, 21:16)
Turiu tokius puodelius. Na, gal ir ne porcelianas, bet puodelių ir arbatinuko rinkinį man iš Japonijos parvežė. Kartu su jais atkeliavusią arbatą jau išgėriau, o puodeliais pasinaudoti dar ir nebuvo progos
Gal reikėtų ką sugalvoti
Šiaip juose galima arbatą gerti, jei tai yra arbatos gėrimas, o ne šiaip arbata prie maisto.

oi nebaigiau , tiesiog lankiau savo malonumui vilniaus universitete , kaip ir turkų šokius

a jo tikrai visas vaisines ir aš be sietelio geriu (jos dažniausiai raudonos ir būna) tai kaip sakau su vakariene iškarto
ale tada pataikiau nu va akmuo nuo širdies nusirito, arbatų turbūt nebėr....

Na, aš "Kinų religijos ir filosofijos" kursą 2000 klausiau...