Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Mes nesenai pradejom skaityti ir skaitom beveik kiekviena vakara.. mirksiukas.gif
Atsakyti
skaitom skaitom, o kai baigiam, sako "dar"....ir taip kiekviena miela vakara...
Dar galima net pasantazuoti" jei busi blogas, tai nebus vakare pasakeles"...
Atsakyti
pradėjom skaityti maždaug nuo dviejų metų, dabar vyresnėliui 8, o mažąjai 6, abu puikiai skaito patys, bet vakarais aš šventai skaitau pasakas rolleyes.gif dėl to labai džiaugiuosi, nes praeis pora metų - nebeprašys wink.gif dar po poros skaitys meilės romanus, dar po keleto ir kurs lotuliukas.gif

manau vaikas, kuriam skaitoma vakarais, paaugęs ir pats mieliau ims knygą į rankas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja:): 19 gegužės 2010 - 18:40
Kai mazoji papraso visada neatsisakau paskaityti pasakeles. taciau apti nebandau prie to pripratinti dukryte. nes ne kiekviena diena galiu skaityti, kadangi esu dirbanti mama, o po darbo grizusi ir namu ruosos darbai ir pasiruosimas ryt dienos darbui uzgula ant peciu. O kartais ir komandiruotes. Mano mazoji labiau megsta kad piestume kartu. tada as ruosiuosi darbui braizydama ivairiausius eskizus, o mazoji salia piesia savo peisinius. abi buname patenkintos: abi kartu ir abi piesiame smile.gif
Atsakyti
As kiekviena vakara savo vaikams skaitau pasakeles... kad ir kaip buciau pavargusi, ar dar tureciau visokiausiu darbu, vistiek skaitau. ax.gif Zinau, kad jei nepaskaitysiu, vaikai tuoj paprasys patys, kad ja paskaityciau. biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą skaitom, turi kelias mylimiausias knygeles, kurios laukia prie lovelės, išmoksta mintinai, pabandyk žodį kitaip perskaityti biggrin.gif , laiks nuo laiko iš knygų lentynos naujas pasiima. Pats išsirenka, kokias pasakas ar istorijas skaitysim. Aš už skaitymą prieš miegą, nes ir vaiko vystymuisi gerai, o ir laiko daugiau skiriama, kurio kartais per darbus ar namų ruošą taip pritrūksta wub.gif
Atsakyti
o as kazkaip nuo mezens neipratinau klausytis pasaskeliu, tai dabar nepraso mano dukryte blush2.gif kazkaip net gaila. bet kaip manot, ar 4 metuku mergytei butu nepervelu, jei dabar meginciau kaskart viska ka nors vakare paskaityti ? 4u.gif
Atsakyti
Galvoju,kad ne kada ne pervelu 4u.gif Mes ne kiekviena vakara,bet skaitome,kartais grize is darzelio paskaitome kartu.Bet pas mus kita,jei taip galima sakyti problem, biggrin.gif As tik pradedu skatyti,vaikas atima,liepe,kad uzsimerkciau ir man skaito biggrin.gif
Atsakyti
as pati is galvos seku prifantazuoju visko tai klauso ausis istempes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, mes kazkur nuo 2.5 metu be pasakos ne einam gultis. biggrin.gif
Atsakyti
Sūnui skaitom, o dukrai, kadangi ji vyresnė, pasakėlės jau nebereikia, ji kartą pati taip pasakė "didelioms mergaitėms pasakėlės prieš miegą nereikia" biggrin.gif Anksčiau, kai buvo mažesnė, skaitydavom 4u.gif Dabar ji pati knygas skaito, jei nori, kartais broliui paskaito smile.gif
Atsakyti
kiekviena vakara pries miega praso kokios nors pasakos
Atsakyti