Mes nesenai pradejom skaityti ir skaitom beveik kiekviena vakara..

skaitom skaitom, o kai baigiam, sako "dar"....ir taip kiekviena miela vakara...
Dar galima net pasantazuoti" jei busi blogas, tai nebus vakare pasakeles"...
Dar galima net pasantazuoti" jei busi blogas, tai nebus vakare pasakeles"...
pradėjom skaityti maždaug nuo dviejų metų, dabar vyresnėliui 8, o mažąjai 6, abu puikiai skaito patys, bet vakarais aš šventai skaitau pasakas
dėl to labai džiaugiuosi, nes praeis pora metų - nebeprašys
dar po poros skaitys meilės romanus, dar po keleto ir kurs
manau vaikas, kuriam skaitoma vakarais, paaugęs ir pats mieliau ims knygą į rankas

manau vaikas, kuriam skaitoma vakarais, paaugęs ir pats mieliau ims knygą į rankas

Kai mazoji papraso visada neatsisakau paskaityti pasakeles. taciau apti nebandau prie to pripratinti dukryte. nes ne kiekviena diena galiu skaityti, kadangi esu dirbanti mama, o po darbo grizusi ir namu ruosos darbai ir pasiruosimas ryt dienos darbui uzgula ant peciu. O kartais ir komandiruotes. Mano mazoji labiau megsta kad piestume kartu. tada as ruosiuosi darbui braizydama ivairiausius eskizus, o mazoji salia piesia savo peisinius. abi buname patenkintos: abi kartu ir abi piesiame

As kiekviena vakara savo vaikams skaitau pasakeles... kad ir kaip buciau pavargusi, ar dar tureciau visokiausiu darbu, vistiek skaitau.
Zinau, kad jei nepaskaitysiu, vaikai tuoj paprasys patys, kad ja paskaityciau.

Kiekvieną vakarą skaitom, turi kelias mylimiausias knygeles, kurios laukia prie lovelės, išmoksta mintinai, pabandyk žodį kitaip perskaityti
, laiks nuo laiko iš knygų lentynos naujas pasiima. Pats išsirenka, kokias pasakas ar istorijas skaitysim. Aš už skaitymą prieš miegą, nes ir vaiko vystymuisi gerai, o ir laiko daugiau skiriama, kurio kartais per darbus ar namų ruošą taip pritrūksta

o as kazkaip nuo mezens neipratinau klausytis pasaskeliu, tai dabar nepraso mano dukryte
kazkaip net gaila. bet kaip manot, ar 4 metuku mergytei butu nepervelu, jei dabar meginciau kaskart viska ka nors vakare paskaityti ?

Galvoju,kad ne kada ne pervelu
Mes ne kiekviena vakara,bet skaitome,kartais grize is darzelio paskaitome kartu.Bet pas mus kita,jei taip galima sakyti problem,
As tik pradedu skatyti,vaikas atima,liepe,kad uzsimerkciau ir man skaito

as pati is galvos seku prifantazuoju visko tai klauso ausis istempes

Sveiki, mes kazkur nuo 2.5 metu be pasakos ne einam gultis.