Įkraunama...
Įkraunama...

Protingų patarimų

Geriausias kerštas - atiduoti savo vyrą jai. O pati būkite laimingiausia pasaulyje. Atkeršysite abiem biggrin.gif Toks vyras anksčiau ar vėliau sugadins ir jai gyvenimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(amneris11 @ 2009 09 28, 16:30)
Geriausias kerštas - atiduoti savo vyrą jai. O pati būkite laimingiausia pasaulyje.  Atkeršysite abiem biggrin.gif Toks vyras anksčiau ar vėliau sugadins ir jai gyvenimą g.gif

Taip taip....viskas cia,kaip is biblijos pasakyta,o realus gyvenimas kitoks :
boba,nedirba,augina 2vaikus /diedas,uzima geras pareigas,myli vaikus,negeria ....Vat paimk ir atiduok kitai pindai,kad ir jai gyvenima sugadintu,bei svetimus vaikus i disneylandus veztu.Ir tada bus laimingiausia pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(amneris11 @ 2009 09 28, 17:30)
Geriausias kerštas - atiduoti savo vyrą jai.

nu kam reikalingi tie verseliai,ypac jei jau tureti biggrin.gif cia tik zmonos ir gali del ju tiek ardytis,kurti kersto scenas ir rautis plaukus nuo galvos.. tos kitos ejo uzejo ir nuejo..kiek neistirtu zemiu laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 28, 17:36)
nu kam reikalingi tie verseliai,ypac jei jau tureti  biggrin.gif cia tik zmonos ir gali del ju tiek ardytis,kurti kersto scenas ir rautis plaukus nuo galvos.. tos kitos ejo uzejo ir nuejo..kiek neistirtu zemiu laukia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Bet atsiranda ir tokių, kurios juos priglaudžia - tokius "žmonų užguitus" mirksiukas.gif Gal įsimyli g.gif O gal nori žaisti "gelbėtojas". Va tada jos sau ir atsikeršija lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau jei taip norisi kersto,tai ka ten ilgai galvoti ir patarimu laukti.Tiesiog padaryk taip: gun_bandana.gif .O siaip tai japonai sako apie kersta stai ka-tyliai pasedeti ir ramiai palaukti,kol upe praplauks prieso lavonas.Ir viskas.Ir pati neapsijuoksi,ir kitu nejuokinsi.Nes dabar ana va kiek debatu sukelei.O jei rimtai-nesiterliok ranku,nes po tokiu kersto aktu nuosavam vyrui gali pasirodyti ne didvyre,o idiote.
Atsakyti
Manau, normalus teisingumo troškimas. g.gif Į teismą už neištikimybę nepaduosi - už paniekintą savigarbą, sutryptą pasitikėjimą, įžeistus jausmus, ašaras į pagalvę įstatymai atsakomybės kaltajam nenumato. Atsilyginti už tai - įvykdyti teisingumą. Apskritai manau, kad kerštas yra garbės dalykas. Mano garbė būtų įžeista, jei kokia kliuška su mano diedu man nežinant lovoje voliotųsi ir kutentųsi. Bet keršyti vis dėlto nesiryžčiau, nes neturiu tam reikalingų savybių. Kažkada ir man teko išgyventi neištikimybę, dvigubą - geriausios draugės ir "antrosios pusės". Nekeršijau, bet palaukiau, kol gyvenimas viską sustatys į vietas. 10 metų praėjo - ir ką? Ir praplaukė abu "lavonai" upe, o man gera apie tai pagalvojus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipiraite7 @ 2009 09 28, 18:15)
nuosavam vyrui gali pasirodyti ne didvyre,o idiote.

Ne,nu vel galvojama,ka vyras manys...... penis i oculis jam,lai patyli, prisisikes iki ausu.

Copacabana,visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Užsiūti putę tai k..... bigsmile.gif Va koks kerštas būtų thumbup.gif
Kaip bebūtų, labai mažai moterų yra, kurios nepasirašo su vedusiais vyrais...deja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiška @ 2009 09 29, 09:40)
Užsiūti putę tai k..... bigsmile.gif Va koks kerštas būtų thumbup.gif
Kaip bebūtų, labai mažai moterų yra, kurios nepasirašo su vedusiais vyrais...deja... verysad.gif

Nu ne...sitaip ziauriai elgtis negalima biggrin.gif
O kokio tipo moterys nepasiraso?Apie morale nerasykit,nes kur jausmai,tai ten morales nerasta...
Atsakyti
QUOTE(param @ 2009 09 28, 16:59)
Puikus kerstas vyrui - visa gyvenima nesioti uzrasa ant nugaros: "Nelisti, auksta itampa".

Tai ir nešioja... žiedą ant piršto, tam tikra prasme, signalas toms, kad nemalonumų gali buti daugiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 09 29, 10:15)
Tai ir nešioja... žiedą ant piršto, tam tikra prasme, signalas toms, kad nemalonumų gali buti daugiau  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu ne,cia tu neteisi.Manes visai neatbaido vestuvinis ziedas pas vyra,kuris man patinka.Ir jo zmona man visai nerupi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 rugsėjo 2009 - 10:17
QUOTE(burbanti @ 2009 09 29, 11:16)
Nu ne,cia tu neteisi.Manes visai neatbaido vestuvinis ziedas pas vyra,kuris man patinka.Ir jo zmona man visai nerupi...

Tai nesistebėk tada kai sulauksi kokios nors "kerštingos" dovanėlės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti