Įkraunama...
Įkraunama...

Protingų patarimų

QUOTE(Zen @ 2009 10 08, 15:19)
Atsakinejau ne jums asmeniskai. "Jus" mano poste = (apgauta ir kerstaujanti) zmona.

ok. galima aisku ir apskritai pasamprotauti. tada is viso labai lengva, nes situacija galima visada pritempti prie argumentu.
tai kaip bus su konkreciu siulomu elgesio modeliu. konkrecioje situacijoje ? bus variantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trumpam: 08 spalio 2009 - 14:39
QUOTE(trumpam @ 2009 10 08, 14:11)
Beje, po visa ta negailestinga  kritika labai noreciau pamatyti konstruktyviu pasiulymu.
Apie tai, kaip islaikyti ta neikainojama oruma ir savigarba tokioje situacijoje.

Galima iseiti. Normalus vyras jums isejus turetu islisti is po fejos, taip pat palikti pokyli ir jusu atsiprasyti.
Tolimesnis elgesys - pagal aplinkybes. Butu gerai kuri laika nebeiti su juo i pokylius. Pav., i savo darbo baliukus tikrai eiciau viena.
Jei liktu myluotis su feja... Daryti isvadas.

Galima (jei jauciates pikta, t.y. stipri) atsisesti salia ir primygtinai stebeti juos. Kazko nesitiki, kad vyras nesusiprastu ir pats jos nepavarytu. Pliusai : pasirodote ori, stipri, saltakrauje. Feja i vieta pastato pats vyras. Jus svarbesne!
Jei nepavaro, po kurio laiko galite reiksmingai palinguoti galva, iseiti ir .......... daryti isvadas.

Papildyta:
QUOTE(trumpam @ 2009 10 08, 14:38)
ok. galima aisku ir apskritai pasamprotauti.  tada is viso labai lengva,  nes situacija galima visada pritempti prie argumentu.
tai kaip bus su konkreciu siulomu elgesio modeliu. konkrecioje situacijoje ? bus variantu?

Kokia jus nekantri... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zen: 08 spalio 2009 - 14:50

vyras feja aisku kad pavarytu. nu gal ji ir pati susipratu nusiropsti, jei spetu, bet.. tai kai zmonos nera - ok, viskas galima. Bet kai ji pasirodo, del sventos ramybes reik greitai uzsimaskuoti iki sekancio karto? cia jau spinduliuoja vyro pagarba ? nea, netinka man taip. Tuo labiau nei sis nei tas, jei vyras pamates zmona issigasta ir ima listi jai i uzpakali, kaip i miltus pridares katinas. Abu sutuoktiniai tokie biski durneliai atrodo. vienas apsimetineja kad gailisi, kitas apsimetineja kad tiki, o abu zino, kaip yra is tiesu.
iseiti - tolygu pripazinti, kad sitas faktas tave izeide. vadinas vyras isejo toliau jusu sutartu bendravimo normu. feja pastate i pirmesne vieta nei zmona. joks lekimas ir atsiprasinejimas sito nekompensuoja.
apie atsisedima salia ir stebejima - net nekomentuoju - cia jau man visiskai zema atrodo...
Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2009 10 08, 16:06)

iseiti - tolygu pripazinti, kad sitas faktas tave izeide.

vo man sis dalykas irgi netinka biggrin.gif ka reiskia iseiti??? kodel zmona iseiti turi,kodel ne plastake toji??? bigsmile.gif iseina tie,kurie kalciausi biggrin.gif ..vsio..nu nieko sau,as tureciau iseit is baliuko,kuriam man gal labai gerai ir as dar noriu pasilinksmint,bet va kazkokia pleksne ne ten atsitupe...eitu pati tokiu greitu valso zingsneliu lauk,kad net nesuabejotu niekas jog ji sokeja nail.gif vyras daug skeciotusi irgi eitu ten pat......
ai as isvis tokios situacijos neisivaizduoju... pasiglamzysit be pasaliniu akiu...kodel negerbiami kiti,as nekalbu jau apie zmona cool.gif

Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2009 10 08, 16:06)

apie atsisedima salia ir stebejima - net nekomentuoju - cia jau man visiskai zema atrodo...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiem stebėjimams net terminas yra spec. sugalvotas.

nacher tie išvedžiojimai būk išdidi ir stipri, kai kažkas tą tavo išdidumą po k....os rūra pakišo, ledo į triūsikus abiems, kad kuokštai iššaltų.

Atsakyti
As suprantu, kad mums si situacija atrodo skirtingai.

Kodel zutbut norite kazka itikinti, kad aprasyta situacija jusu nezeidzia? Jei tikrai taip yra, tai seskite salia ir kramtykite petrazole.

Manote, kad jusu istarta fraze kazka apgavo?
Atsakyti
o beje petrazole geras vitaminu saltinis... biggrin.gif
cia tarp kitko..
o siaip geriau i ruras petrazoliu tiems visiems sedintiems ant ir po biggrin.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 08, 15:12)
pasiglamzysit be pasaliniu akiu...kodel negerbiami kiti,as nekalbu jau apie zmona  cool.gif

Butent.

Trumpam, neimkite taip i sirdi. Tokiai situacijai ir salta galva sunku sprendima sugalvoti, o jau ant karstuju... Na, pasakete, kas tuo metu ant seiles uzejo, tiek jau to.
Atsakyti
QUOTE(Zen @ 2009 10 08, 16:21)

Trumpam, neimkite taip i sirdi. Tokiai situacijai ir salta galva sunku sprendima sugalvoti, o jau ant karstuju... Na, pasakete, kas tuo metu ant seiles uzejo, tiek jau to.

as neimu,juk ne mano tema jei ka biggrin.gif as bandziau isivaizduot jei man taip nutiktu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 08, 15:23)
as neimu,juk ne mano tema jei ka  biggrin.gif as bandziau isivaizduot jei man taip nutiktu...  ax.gif

Kreipiausi i Trumpam. biggrin.gif
Atsakyti
a Trumpam gerai pasake... biggrin.gif isvis ieini,pamatai ir garsiai reki ****** stoja ir eina namo biggrin.gif
nu blyn a kas cia baisaus...man pvz isrekt toki sakinuka lengviau butu nei atsisest ant kitos moters vyro bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Zen @ 2009 10 08, 16:16)
As suprantu, kad mums si situacija  atrodo skirtingai.

Kodel zutbut norite kazka itikinti, kad aprasyta situacija jusu nezeidzia?  Jei tikrai taip yra, tai seskite salia ir kramtykite petrazole.

Manote, kad jusu istarta fraze kazka apgavo?

aaaaa na tai bet kurią įžeistų ir nėra ko čia slėpt g.gif
Atsakyti