Įkraunama...
Įkraunama...

Protingų patarimų

QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 27, 12:53)
dabar ne visuramžiai, jei sutuoktinis netenkina, niekas paminklo nepastatys už tai, kad visą gyvenimą kankinaisi su nemielu žmogumi, niekas netrukdo "nusiplaut rankas" t.y išsiskirt ir ieškot laimės toliau, bet kai du žmonės nusprendžai trečio gyvenimą manau yra pikta ir niekas nenori atsidurt nuskriaustojo rolėje.

bet temos autorė nusprendė išsiliet čia, paburbuliuot ir papykt, tai jos pasirinkimas ir ne mum ją teist, o ir agresyvūs postai jos atžvilgiu jai nepadės, nebent atsirastų oponentė, bet lygiavertė, kuri diskusijos metu priverstų temos autorę permastyt savo motyvus tada........

Meiluzes turejimas niekaip nekeicia zmonos gyvenimo. Sprendimas palikti zmona - taip.
Man nesuprantama, kad jus taip smerkiate nuklydima i sali, bet pateisinate gyvenimo suardyma.
Be zmonos daznai egzistuoja ir vaikai. Ar apie juos pagalvojote? Jiems tai tikrai visiskai dzin, su kuo dar tevelis ar mamyte dzigi dzigi.

QUOTE(super blondine @ 2009 11 27, 14:01)
Na ja nepalieka, uz tai zmonos palieka neistikimus vyrus ir is tu jusu 90% mazai jau kas ir lieka. Tai kur jau cia ramiai pamiegosi. Nesutinku su jusu sita nuomone  schmoll.gif

Esme ta, kad zmonos gali spresti, ar nori toliau gyventi su "nusidejusiu" vyru, ar ne. Santuoka nera vien tik nemiegojimas su kitom moterom.

As asmeniskai nemanau, kad autore cia leidzia gara. Kaip tik atrodo labai salta, kieta, apsisprendusi ir be skrupulu. Pazistu panasu zmogu realiame gyvenime. Neduok dieve...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doremifa: 27 lapkričio 2009 - 17:48
QUOTE(Doremifa @ 2009 11 27, 18:45)
Meiluzes turejimas niekaip nekeicia zmonos gyvenimo. Sprendimas palikti zmona - taip.
Man nesuprantama, kad jus taip smerkiate nuklydima i sali, bet pateisinate gyvenimo suardyma.
Be zmonos daznai egzistuoja ir vaikai. Ar apie juos pagalvojote? Jiems tai tikrai visiskai dzin, su kuo dar tevelis ar mamyte dzigi dzigi.
Esme ta, kad zmonos gali spresti, ar nori toliau gyventi su "nusidejusiu" vyru, ar ne. Santuoka nera vien tik nemiegojimas su kitom moterom.

As asmeniskai nemanau, kad autore cia leidzia gara. Kaip tik atrodo labai salta, kieta, apsisprendusi ir be skrupulu.  Pazistu panasu zmogu realiame gyvenime. Neduok dieve...

Taip smerkiu nuklydimą į šalį ir meilužės ar meilužio atsiradimas įtakoja sutuoktinių gyvenimą ir net labai, paskaitykit šį skyrių ir rasit pvz: gyvenimas apsivetė aukštyn kojom kai sužinojau apie vyro meilužę ir tttt, atsiranda šeimoje įtampa, atsiranda nepasitikėjimas, nuoskauda...... ir visi tie dalykai ir negerovės takoja kito žmogaus gyvenimą, emocinę būseną, aišku yra išimčių kai gal ir neįtakoja, bet mano gal, tai išimtys, o vaikus tokie dalykai taip pat paliečia, tėvų nesutarimai kelia įtampa ir vaikų galvelėse ir formuoja požiūrį į šeimą į konfliktų sprendimus irttt.

O autorė ir gerai, kad kieta, ji gi nesako, kad vat ėjau gatve pamačiau gražesne už save ir įspyriau jai, ji "spiria" tai kuri jai kenkia, autorė pati rašė, kad tai daugiau gynybinė pozicija ir geria, kad nesėdi apsižliumbus ir apsisnargėjus, skriaudžiama, bet tipo išdidi.... nežiania kam, ji priėmė sprendimus, ji juos atliko, nenori nukentėt, nekenk jai, aš asmeniškai jai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 28, 11:06)
....nenori nukentėt, nekenk jai, aš asmeniškai jai pritariu

Šis žaidimas gali būti žaidžiamas ir į abu vartus. Jei žaidžia tik vienas - tai ji charakterizuoja. Ir paaiškina kodėl vyras susidomėjo kita moterimi.
Atsakyti
[quote=Doremifa,2009 11 27, 18:45]

Kazkoks briedas. Noreciau paziureti, kaip jums butu gera ir miela gyventi su zmogum, kuris turi meiluze, skiria jai savo seksualine energija, kuria turetu dalintis su zmona, savo laisvalaiki, kuri taip pat deretu dalintis su zmona ir vaikais.. arba jums giliai nusispjaut ant vyro, arba su galva negerai. Cia jau nebe dvieju mylinciu zmoniu sajunga. Tik isipareigojimai ir sutartis. Vienkartinis nuklydimas - taip, sutinku. Del to nevertetu skirtis. Bet ilgalaikis rysys turi neabejotina itaka seimyniniam gyvenimui.
Atsakyti
man tai nesuprantamas "kerstas" meiluzei. prie ko? kaltas sioje situacijoje vyras, jam ir kersyk jei nori. toji moteris neturi jokiu isipareigojimu autorei. o visokie ten "is padorumo" ir kiti bla bla bla tai tik juoka kelia. Kur cia siais laikais padorumas, kai ant kiekvieno kampo ( nu ta prasme TV spauda ir t.t.) kelia i padanges sexo ir laisves kulta?
ka gali zinot, ko tas vyras meiluzei prikalbejo apie savo seimynine padeti? apie zmona? apie santykius.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 28, 13:01)
Šis žaidimas gali būti žaidžiamas ir į abu vartus. Jei žaidžia tik vienas - tai ji charakterizuoja. Ir paaiškina kodėl vyras susidomėjo kita moterimi.

bet kuris vyras ar moteris gali susidomėt kitu, pasiteisint, kad sutuoktinis pats kaltas, buvo negeras -a ir vat pasekoje aš vat paguodos ir atgaivos sielai ieškau su kitu žmogumi.......... bet toks beviltiškas savo elgesio pateisinimas

toliau jei santykiai su meilužiu -e ištysta iki begalybės arba kakankamai ilgai, ateina eilė ne tik nuklydusiam sutuoktiniui prisiimt atsakomybę, bet ir meilužiams už kito žmogaus skausmą ir pyktį.

Ir temos autorė mano galva turi teisę pykt ir jei jau pasitaikė proga na ir kas, kad krimstelėjo, anos ir niekas neprievartavo ir į vedusio vyro lovą per preivartą neguldė, tai tegul kitą kart žino kas gali nutikt jei negalvos nei ką daro, nei su kuo daro.
Atsakyti
Tai kut autore dingo g.gif
Gal jau atkersyjai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(super blondine @ 2009 11 30, 13:17)
Tai kut autore dingo  g.gif
Gal jau atkersyjai g.gif  biggrin.gif

atkeršyjo, atkeršyjo, rašė, kad šis autorės noras išsipildė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 28, 13:11)
Ir temos autorė mano galva turi teisę pykt ir jei jau pasitaikė proga na ir kas, kad krimstelėjo, anos ir niekas neprievartavo ir į vedusio vyro lovą per preivartą neguldė, tai tegul kitą kart žino kas gali nutikt jei negalvos nei ką daro, nei su kuo daro.

Čia tas pats, kas keršyti pardavėjai, kuri pardavė jūsų vyrui alaus.
Sunku būtų gyventi šalia tokio žmogaus. Šlykštu..
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 30, 14:25)
atkeršyjo, atkeršyjo, rašė, kad šis autorės noras išsipildė  bigsmile.gif

Tik kazin ar jai nuo to lengviau pasidare g.gif nemanau, kad gyvenimas lengvesnis bus atkersijus, tik save pazemino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 30, 14:25)
atkeršyjo, atkeršyjo, rašė, kad šis autorės noras išsipildė  bigsmile.gif

jei norai tik tiek tesiekia, tai nesistebiu, kad vyrui platesnių poreikių meilužės prireikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 30, 14:37)
Čia tas pats, kas keršyti pardavėjai, kuri pardavė jūsų vyrui alaus.
Sunku būtų gyventi šalia tokio žmogaus. Šlykštu..

Galbūt bigsmile.gif

Bet ir jūs pats pažiūrėkit kiek būdvardžių ir pasiūlymų ne itin geroje šviesoje sulaukiat už savo pasisakymus, lygiai tokių pat sakyčiau kokius pats dalinat temos autorei, nors aš asmeniškai nei temos autorės nei jūsų nelaikau nei šlykščiais, nei durnais na, bet čia ne kriterijus bigsmile.gif

O situaciją galima pritempt kiek tik nori ir iki kur nori ir iki parduodamo alaus ir tai, kad kaimynei į snukį neduosi vien todėl, kad jos kirpėja geresnė gi absurdas ania bigsmile.gif bet pritempta situacija ir liks pritempta
Papildyta:
QUOTE(super blondine @ 2009 11 30, 15:43)
Tik kazin ar jai nuo to lengviau pasidare g.gif nemanau, kad gyvenimas lengvesnis bus atkersijus, tik save pazemino  ax.gif

Rašė, kad taip, pati paskaitykit bigsmile.gif
Na ir tikiuosi, kad palengvėjo, o ko jai nelengvėt, nepanaši į tą moterį, kuri užsidėjus motinos Teresės kaukę kelis metus kančią vaizduotų, jai drykstelėjo, ji pykštelėjo, nusispjovė ir gyvenimas tesias, sakyč labai geras sprendimas bigsmile.gif
Atsakyti