QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 28, 22:22)
va va, kaip tik norejau klaust, kaip sampunai, ar labai susvelnina plauka?
ir aš nemėgstu, kai sušvelnina. Nepatinka, ir kai lieka vieliniai. Tai man optimaliausias yra Druide ožkos pieno šampūnas.
Jei bus noro, galėsiu duot pabandyti
QUOTE(Chippie @ 2009 09 28, 22:48)
Katuti, noriu paklausti apie Suki priemones

kokiu sertifikatu jos pazymetos, kazkaip neissiaiskinau..
Gal dar ka naudojai is sios firmos, mane labai domina kremas veidui, gomazas, paakiu kremas
jos neturi jokio sertifikato, veltui ieškojai - čia jau pasitikėjimo ir tikėjimo reikalas
turiu tik kasdieninį prausiklį, dieninį balansuojamąjį losjoną, lūpoms balzamą ir dar turėjau vitamino C serumo mėginėlį, tai labai patiko. Bet kaina tokia, kad artimiausiu metu jam nesiryšiu... Beje, Summer, ar pavyko tau nukauti serumą ebay? Man rodos, kad radau jį ir du pasiūlymai ten buvo pateikti
paakių kremą dar tik ruošiuosi bandyti, faktiškai jau apsisprendžiau, kad man tikrai reikia.
QUOTE(violence @ 2009 09 29, 07:47)
ne molis kaltas buvo...
smagu girdėti
QUOTE(Dovish @ 2009 09 29, 08:56)
Aš jau gal 5 kartą iš eilės perku Weledos dušo kremą.
Iš esmės jau pradedu galvoti, kad jam taip sausėja dėl sveikatos problemų
(dažnai kyla rūgštys, o ir su skrandžiu būna problemų).
pritariu, dėl savo poveikio ir putojimo, kvapo - jos pačios geriausios

Ačiū, kad atkreipėt dėmesį į nuolaidas. Apžiūrėsiu kvapus ir teks MB komandiruoti į Holos apsipirkimui, jei tiks
Dovish, patarčiau prižiūrėti jam maistą ir kad nesikavintų perdaug. Ir gerti jam vandens daugiau reikėtų ar kokių arbatų, čia jau žiūrint, kas skanu. Jis nesutinka į šampūną lašinti arbatmedžio, levandų EA?
QUOTE(Monica @ 2009 09 29, 09:05)
dar ne, visa šeimyna prasirgom kažkokiu neblogu žarnyno virusu, tai dabar florą atstatinėju, po kokios savaitės bandysiu
oi, kaip nesmagu

Aš šiandien paragavau, tai daug švelnesnis už žaliąjį. Per miegus net ir didžiąją dalį tirščių suvalgiau, nes tiesiog jų nepajutau
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 29, 09:21)
O Ciel d'azur šampūnas riebiems plaukams man patinka, kitoks nei Druide purity,
Kokie atsiliepimai apie pastas būtų?
gal galima plačiau?
Ciel d'Azur? Labi fainos, tokios slystančios gerai
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 29, 09:45)
Nuotraukytes mano uzvakaryksciu gaminiu
koks grožis
QUOTE(bryyla @ 2009 09 29, 12:31)
Niu aisku... Vadinasi nuspresta - pirksiu Weledos duske vel
manau, kad tikrai neprašausi