Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai. 2 tema

user posted image
user posted imageuser posted image

Dalinamės žiniomis, patirtimi, patarimais toliau 4u.gif

Pirma tema
Atsakyti
anoj temoj klausiau apie sakuras, bet uzdare tema.
sakykit sakura (japonine vysnia) duoda vaisius ar ji tik del grozio g.gif
Atsakyti
Anoje temoje klausiau, gal kas auginate persikus ir abrikosus, patarkit kuris geriau , ir mažiau serga ir nelepus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 28, 19:10)
Anoje temoje klausiau, gal kas auginate persikus ir abrikosus, patarkit kuris geriau  , ir mažiau serga ir nelepus ? g.gif

auginu, bet jokių vaisių dar nėra schmoll.gif veislės nežinau. galvoju, kad net reikės išmesti, nes jau labai ligos puola, nors purškiu nuo ligų schmoll.gif
Atsakyti
Anoje temoje klausiau, gal kas auginate persikus ir abrikosus, patarkit kuris geriau  , ir mažiau serga ir nelepus ? g.gif

aha anoj temoj as skaiciau tavo klausima, tai net nubegau iki savo sodo ax.gif paziureti, kas pas mane auga. pavasari parodoj pas amsieju norejau nusipirkti arba persika arba abrikosa...jis man siule geriau persika, kazkaip del vaisiu ten kazkas yra, bet kas tikrai nepamenu...todel pas mane auga persikas, nors vaisiu dar neturiu
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 09 28, 19:01)
anoj temoj klausiau apie sakuras, bet uzdare tema.
sakykit sakura (japonine vysnia) duoda vaisius ar ji tik del grozio  g.gif

tik dėl grožio
Atsakyti

sodinome ir persiką ir abrikosą.Abrikosas nušąlo ,o persikas pirmi metai po trejų metų pasodinimo davė šiemet vaisių,tik matyt vėlyva rūšis,tik dabar sunoko. :ax:Jei dar sodinsime,tai tik persiką ir kaip medelis gražus,graži laja. bigsmile.gif
Atsakyti
Pas Amšiejų medeliai bus kasami nuo spalio 5 d. 4u.gif

QUOTE(IngridaB @ 2009 09 29, 10:02)
sodinome ir persiką ir abrikosą.Abrikosas nušąlo ,o persikas pirmi metai po trejų metų pasodinimo davė šiemet vaisių,tik matyt vėlyva rūšis,tik dabar sunoko. :ax:Jei dar sodinsime,tai tik persiką ir kaip medelis gražus,graži laja. bigsmile.gif

o kokios veislės tas persikas ir kur pirkot? Ar jį galima vieną sodinti kaip savidulkį?
Atsakyti
Amsiejaus sodinukais jau buvo prekiaujama praeita savaitgali prie Megos, tad jau tikrai kasami, tik ten sake, kad reik sodint 2 persikus, kad vestu, o as is kitu prikau abrikosa ir persika savidulkius, bet kaip kazkas anksciau, klause, kuris geriau..... man beperkant viena pirkeja pakomentavo": abu gerai nusala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2009 09 29, 13:18)
Pas Amšiejų medeliai bus kasami nuo spalio 5 d. 4u.gif

O tai paroda kur buna kievienais metais zemes ukio akademijoje ne si savaitgali? ax.gif
Nes :
Tradicinė rudeninė mugė Lietuvos žemės ūkio universitete
Spalio 1-3 d. Lietuvos žemės ūkio universitete vyks miško ir komunalinio ūkio technikos, medžioklės ir aplinkos tvarkymo paroda „Sprendimų ratas 2009
Parodoje taip pat vyks augalų mugė bei augintojams svarbūs seminarai

O Amsiejus kiek zinau dalyvaus parodoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliux: 01 spalio 2009 - 11:20
QUOTE(nataliux @ 2009 10 01, 12:14)
O tai paroda kur buna kievienais metais zemes ukio akademijoje ne si savaitgali? ax.gif
Nes :
Tradicinė rudeninė mugė Lietuvos žemės ūkio universitete
Spalio 1-3 d. Lietuvos žemės ūkio universitete vyks miško ir komunalinio ūkio technikos, medžioklės ir aplinkos tvarkymo paroda „Sprendimų ratas 2009
Parodoje taip pat vyks augalų mugė bei augintojams svarbūs seminarai

O Amsiejus kiek zinau dalyvaus parodoje  ax.gif

Paroda jau nuo šiandien ryto vyksta ir augaliukų buvo nemažas pasirinkimas: ir medelynų, ir šiaip bobučių - mėgėjų .
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2009 10 01, 11:46)
Amsiejaus sodinukais jau buvo prekiaujama praeita savaitgali prie Megos, tad jau tikrai kasami, tik ten sake, kad reik sodint 2 persikus, kad vestu, o as is kitu prikau abrikosa ir persika savidulkius, bet kaip kazkas anksciau, klause, kuris geriau..... man beperkant viena pirkeja pakomentavo": abu gerai nusala biggrin.gif

nežinau g.gif aš jam asmeniškai skambinau, nes irgi jau norėjau anksčiau atvažiuot, bet jie sakė konteineriuose vaismedžių neaugina, o tik iškasa, tai sakė nuo spalio 5 atvažiuot g.gif

QUOTE(nataliux @ 2009 10 01, 12:14)
O tai paroda kur buna kievienais metais zemes ukio akademijoje ne si savaitgali?  ax.gif

O Amsiejus kiek zinau dalyvaus parodoje  ax.gif

Tikrai šį smile.gif norėjom važiuot, bet aš su juo kai kalbėjau, tai sakė kas medelius po parodos smile.gif
Atsakyti