Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

QUOTE(Erszebeth @ 2009 09 29, 18:12)

user posted image

Nereali foto,jei dar nesimatytų žydro drabužėlio,tai vaizdelis kaip tiesiai per mamytės pilvelį.Super wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 01, 21:46)
mama pamate kad taip vaikas miega biggrin.gif greit padare nuotrauka ,parodyti seimai ir pagulde vaika patogesne poza mirksiukas.gif mamytes kur jusu fantazijos  bigsmile.gif
cia tai super thumbup.gif

As nieko blogo nenorejau pasakyt,paprasciausiai savo nuomone issakiau.Suprantu,kad su vaikais visko pasitaiko,bet as asmeniskai,tai ne fotoaparato ieskociau,o kuo greiciau i patogesne vietele nunesciau ax.gif .Taip pat suprantu,kad mamai tai grazi ir idomi nuotrauka mirksiukas.gif .
Dar karta atsiprasysiu,jei ka izeidziau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 10 01, 23:35)
Nereali foto,jei dar nesimatytų žydro drabužėlio,tai vaizdelis kaip tiesiai per mamytės pilvelį.Super   wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
wub.gif 3D vaisiaus echoskopijos , o panasumu yra mirksiukas.gif
user posted image

kolmneli mirksiukas.gif

Mamytes aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 01 spalio 2009 - 22:57
My Webpage

Si nuotrauka,grazi,bet neuzpykit as miegancio vaiko nematau.Matau,kad mama,laiko vaikiuka ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
jau beveik 300 nuotrauku, per du lapus net bigsmile.gif

man dar labai patiko sita, gal todel, kad mergaites labai noriu wub.gif nors maciau yra ir kita su tokiu pat pleduku, nu bet sita kazkokia ryski ir silta rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 01, 20:59)
nu man tai tikrai neatrodo normaliai kai vaikas miega bardake,prie batu,prie suns,toks jausmas kad suns vietoj dar doh.gif  turbut per rimtai ziuriu i vaiko miega ir rezima blush2.gif

Ir as uz rezima! Negi mamoms tas pats kada ir kaip vaikai uzmiega??? g.gif Siaip vaikai savaime bet kur "neluzta"... blink.gif Bet tai turetu buti atskira tema, o cia konkursas apie miegancius mazylius, ir tikrai jie visi laaaaaaabai graziai atrodo miegodami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2009 10 02, 09:31)
Ir as uz rezima! Negi mamoms tas pats kada ir kaip vaikai uzmiega??? g.gif Siaip vaikai savaime bet kur "neluzta"... blink.gif Bet tai turetu buti atskira tema, o cia konkursas apie miegancius mazylius, ir tikrai jie visi laaaaaaabai graziai atrodo miegodami mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As ir pasisakau uz rezima
schmoll.gif Nesutinku, mano didzioji kiekviena diena eina laiku pietuku miegoti, bet karta pasivazinejus dviraciu po spygliuociu miska, turbut daug gryno oro gavo biggrin.gif , kad tik spejus atsisesti prie pietu stalo - "nuluzo" Zinoma, veliau buvo pernesta i lova, tik pries ai nufotografavau ax.gif
user posted image

user posted image

Tas pats ir kitose situacijose, kai issiteplioja dazais, kremais, jogurtais ir t.t., niekad neskubu trinti su mazgote, o pradziai iamzinu mirksiukas.gif
Dabar akmenim mane uzmetys g.gif
Cia didzioji pries keleta metu
user posted image
Ir identiskas atvejis su mazaja
user posted image

Atsiprasau uz off topic'a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 01, 20:59)
nu man tai tikrai neatrodo normaliai kai vaikas miega bardake,prie batu,prie suns,toks jausmas kad suns vietoj dar doh.gif  turbut per rimtai ziuriu i vaiko miega ir rezima blush2.gif

come on.. juk cia vaikai mirksiukas.gif o pacios nesat suns budoj bandziusios miegot kaime? blush2.gif arba ant sieno su vabaliukais ir dulkem? pas mane namie istisinis bardakas, as jau pastangu nebededu istisai tvarkytis irnesakyk.gif yra daug smagesniu dalyku. rezimo pas mus jokio nuo pat gimimo. Niekas nesiskundziam blush2.gif Rezimo neturejimas irgi yra rezimas bigsmile.gif Man realiai tikrai vienodai kaip ir kada miega ax.gif svarbu MIEGA bigsmile.gif Skirtingos mamos skirtingai augina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 02 spalio 2009 - 09:51
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 02, 08:04)
drinks_cheers.gif  As ir pasisakau uz rezima
schmoll.gif  Nesutinku, mano didzioji kiekviena diena eina laiku pietuku miegoti, bet karta pasivazinejus dviraciu po spygliuociu miska, turbut daug gryno oro gavo biggrin.gif , kad tik spejus atsisesti prie pietu stalo - "nuluzo" Zinoma, veliau buvo pernesta i lova, tik pries ai nufotografavau ax.gif
...
Tas pats ir kitose situacijose, kai issiteplioja dazais, kremais, jogurtais ir t.t., niekad neskubu trinti su mazgote, o pradziai iamzinu mirksiukas.gif
...

Man taip pakelet nuotaika!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Matosi, kad vaikas labai laimingas ir wub.gif ! Niekas neuzmetys akmenim, viskas O.K. Kiekviena mama issako savo nuomone, nes kiekviena savaip teisi, a' ne mirksiukas.gif
Be je nuotraukos laaaaaaabai geros! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.S. ir mano abu kazkada buvo "nuluze" prie stalo, nors labai rezimo laikausi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 02, 09:04)

Cia didzioji pries keleta metu
user posted image
Ir identiskas atvejis su mazaja
user posted image

drinks_cheers.gif Ir as pirmiausiai fotika griebiu tokiom situacijom thumbup.gif Kol sulakstau ir pyktis praeina biggrin.gif

Matosi kaip patobulejo technika ir igudziai, ziurint i nuotraukas keliu metu skirtumu wub.gif

As ir va norejau su tokia foto dalyvaut, bet jau buvau dalyvavus, tai nedrisau kartotis, nors siam konkursui labiau tiktu. Vaikas netiketai vaziuojant autobusu uzmigo man ant keliu, reikejo islipti, jokio dekucio neturejau tik lietsargi, tai tuom ir pasinaudojau. Nors pagal rezima dar nelaikas buvo miegot tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Idomiai vaikas miega lotuliukas.gif atsiprasau mamyte us anksto ka parasysiu 4u.gif
vaikeliu rodos jau 3-4 metai ax.gif bet dar su pampersu blush2.gif arba jam dar 2met ax.gif bet tada jau labai dickis bigsmile.gif
http://www.supermama...p...&phid=18543

Vasaraitė,Medona Graziai jusu vaikai uzmigo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 02 spalio 2009 - 12:53
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 02, 13:42)
Idomiai vaikas miega lotuliukas.gif atsiprasau mamyte us anksto ka parasysiu 4u.gif
vaikeliu rodos jau 3-4 metai ax.gif  bet dar su pampersu  blush2.gif arba jam dar 2met ax.gif bet tada jau labai dickis bigsmile.gif 
http://www.supermama...p...&phid=18543

man atrodo kad mažesnis, bus tik kokių 2 g.gif, nes veidukas kūdikiškas dar biggrin.gif ir gal tik miegui deda, kad avarijų nebūtų rolleyes.gif
Atsakyti