Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

Sveikutės, su nauju konkursėliu 4u.gif

bet... mamkos, nu, o kur kokybė? unsure.gif baisu... kadangi nesu bet kokių vaikučių pozų gerbėja, nes tipo 'juk tai vaikutis ir lia-lia... tra-lia...', tai kol kas dar neturiu už ką balsuoti... kai kurios foto tikrai 'neskanios', iš per arti, matyti kiekviena gyslelė, plaukelis...
bent jau aš manau, kad tikrai ne visiems absoliučiai visi vaikai yra gražūs, dažniausiai tik saviem tėvam ir artimiesiems jie tokie yra, o svetima akis norėtų vaiko nuotraukoje įžvelgti tikrą grožį, angeliškumą, na ir fotografijos meną taip pat smile.gif

dar galit pakeisti nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila mano kur jau veliau fotkintos kokybiškos ir ttt labai paprastos bus neišskirtines , turiu viena dar su senu fotiku daryta man atrodo truputi įdomesne tai ana ir dėsiu ax.gif

Vicious Vici na parodyk tu nors karta foto klasė ,( nematau gausiu apdovanojimų už foto tavo profilį) nes kalbi kalbi o naudos jokios biggrin.gif ne visi yra fotografai ne visi moką ir turi galimybė daryt prof. foto ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 28 rugsėjo 2009 - 17:49
QUOTE(Lera @ 2009 09 28, 18:49)
Vicious Vici na parodyk tu nors karta foto klasė ,( nematau gausiu apdovanojimų už foto tavo profilį)  nes kalbi kalbi o naudos jokios biggrin.gif ne visi yra fotografai ne visi moką ir turi galimybė daryt prof. foto  ..

tai, kad aš vaikų neturiu biggrin.gif ir vienos gamtos nelabai fotkinau iki šiol (dabar gal jau tą keisiu), tai ir neišeina man konkursuose dalyvauti, nes dažniausiai jie būna būtent tokio pobūdžio smile.gif
fotografu būt nereik, kad padaryti kokybišką nuotrauką, bet kai prideda su tel. fotkintas arba užtamsintame fone, kad pusę vaiko nesimato, nes šešėliuose, tai žinai... tiesiog konkurso negerbimas sakyčiau, žiūrovų negerbimas... juk foto konkursas nereiškia - kiekviena parodykim savo vaikelį... į miss konkursą juk irgi neina bet kuri iš gatvės, neatitinkanti jokių ūgio, svorio standartų...

na bet čia jau kaip kas supranta, aš rašau kaip aš suprantu ir ką vertinu, o ką ne... gal tokių nuotraukų autorės ir įvertins kolegių nekokybiškas nuotraukas, o aš kaip visada, lauksiu kokybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 28, 18:58)
tai, kad aš vaikų neturiu biggrin.gif ir vienos gamtos nelabai fotkinau iki šiol (dabar gal jau tą keisiu), tai ir neišeina man konkursuose dalyvauti, nes dažniausiai jie būna būtent tokio pobūdžio smile.gif

Maxima konkursas
Lietuvos vardui - 1000 metų
BOSCH
BIOCELL
Kalėdinis šurmulys!
Biok
Lygink ir laimėk!

ir t.t. konkursai kuriem nereik nei vaikų, nei gamtos vien fotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 09 28, 19:03)
[i]Maxima konkursas
Lietuvos vardui - 1000 metų
BOSCH
BIOCELL
Kalėdinis šurmulys!
Biok
Lygink ir laimėk!

Kaupzilos Maxima? tai, kad dar nesuvaikėjau, gal į senatvę kada mirksiukas.gif
Lietuvos vardui turėjau tokias fotkes kaip ir kiti turėjo: Kernavė, jūra, Vilnius, Kaunas, kažkoks kalnas ar akmuo, bet dažniausiai dar su žmogum fone, o tai gana asmeniška ir ne viešoms erdvėms mirksiukas.gif
dėl kitų, tai arba pražioplinau arba neturėjau ką parodyti ir nerodžiau, labai paprasta smile.gif ar geriau būtų, kad bele ką, bele kaip su telefu nupyškinčiau ir kraučiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 28, 18:45)

visiškai jums pritariu, tačiau kokybės tikėtis per daug ir ne verta, nes dažnai dalyvei tokie masiniai konkursai tėra kaip alternatyva 'dienos mažyliui' kai siunčiamos beveik bet kokios foto, kad tik biškutį į temą, nes 'juk tai vaikutis ir lia-lia... tra-lia...' ir dar ' wub.gif wub.gif wub.gif '. bet užtat bent jau bus bent vienas konkursas per visus metus, kai pritempinėjimo nebus, nes jis čia praktiškai neįmanomas smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif labai grazus konkursas ir jau daug nuostabiu nuotrauku wub.gif
Atsakyti
Saunus naujas konkursiukas ir jau kiek daug graziu ir idomiu nuotraukyciu. Tiktai labai grazu ziuret i mieganti vaikiuka wub.gif wub.gif wub.gif ir tos idealios kokybes kartais ir nereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 09 29, 01:31)
ir tos idealios kokybes kartais ir nereikia tongue.gif

visiškai sutinku smile.gif Aš pati įdėjau foto gal ne tokią profesionalią, bet dūšiai mielą smile.gif Man kažkodėl patys gražiausi miegantys naujagimiukai ir visai mažiukai kūdikėliai blush2.gif O dar jei pagauni kokią nevalingą vieną pirmųjų grimasų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, na stai pagaliau toks grazus konkursas thumbup.gif tik gaila, kad jau su didziuliais priekabiavimais nuotraukom sad.gif
Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 09 29, 10:21)
Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

juk čia visgi fotokonkursas, o ne 'dienos mažylio' rubrika, nereikėtų stebėtis kad dėmesys kreipiamas ne tik į objektą, bet ir pačią nuotrauką, bendrą vaizdą, išpildymą, kokybę. tai automatiškai nereiškia jog nesidžiaugiama wub.gif wub.gif wub.gif ' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 09 29, 10:21)
Labas rytas, na stai pagaliau  toks grazus konkursas  thumbup.gif  tik gaila, kad jau su didziuliais priekabiavimais nuotraukom  sad.gif
Na ismokit gi pagaliau nekreipti tokio demesio i kokybe ir tiesiog pasidziaukit tai kas yra graziausia ir trapiausia musu gyvenime-mazyliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai, kad neišeina džiaugtis, akis net skauda nuo nekokybiškų nuotraukų unsure.gif
Atsakyti