Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(ikea @ 2009 10 01, 13:35)
o as surizikuosiu pasakyt savo nuomone apie Sobieskos dezute  blush2.gif 

Ka reiskia "surizikuosi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siulau atvaziuot paziuret realiai :Dgal nuomone pasikeis ...minejau,kad ji lengvai transportuojama...man asmeniskai tai ta plokstele labai vietoj ir ...ne kaip visu. Plokstele-dziazas, kaip ir risasi, beje ji taip pat apmotyvinta biggrin.gif ...ir tikrai dekui uz atviruma, gi negali visiems patikti...ir ten ne paveiksliukas, o sujungti spalvu pagalba keliu serveteliu motyvai

Bambyze,lebut-tikiuosi jus nemeluojat, neisdrystat pasakyt teisybes tai grazbiliaujat lotuliukas.gif ...aciu mergytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 spalio 2009 - 12:42
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 01, 12:36)
edikun labai idomi dezutes forma ir tas pegasas nusileides ant dangtelio labai ziurisi, skilimas  thumbup.gif

Aciu. Man ir patinka sis skilimas. Anksciau nebuvau bandzius jo.

Dar vienas darbelis.
user posted image
user posted image
user posted image
tik cia nuotraukoj nesimato pritapymai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 10 01, 15:04)

tik cia nuotraukoj nesimato pritapymai  verysad.gif

Kas nori tas mato bigsmile.gif , simpatulka dezute, pegasui dar demesio neskyriau-sauniai skilimas sudirbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 01, 15:33)
Kas nori tas mato bigsmile.gif , simpatulka dezute, pegasui dar demesio neskyriau-sauniai skilimas sudirbo thumbup.gif

Aciu user posted image
Atsakyti
kiek vel groziu prisiziurejau bigsmile.gif saunuoles 4u.gif 4u.gif
labai grazios pagalveles, dezutes su pegasu skilimas, nuostabus suoliukai vaikuciams 4u.gif
sobieska, dezute labai grazi wub.gif pritapymai ir spalvu derinys, bet ta plokstele kazkaip ne vietoj... gal butu graziau jei ji butu per visa dezutes virsu arba i viena sona palinkusi g.gif na, bet kritikos uzteks, nes dezute tikrai labai grazi 4u.gif
o kuriu darbeliu nepaminejau, lekstuciu, dezuciu, tai visom po 4u.gif nes tikrai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Laumžirgystė

Nebeturiu dekupažo... bet priemonė labai būdinga dekoruojant stiklą. Baltas šerkšnas.
laumžirgiai iš trafareto, visa kita rankele iškringeliota.

user posted image
Atsakyti
Lachesė,kaip visada aplenkia ideja ir superiniais darbais thumbup.gif
Atsakyti
visos idėjos jums, tikiuosi, kad kas nors padarys ką nors įdomaus ir aš pasimokysiu smile.gif auginkit mano idėjas, kiek savanaudiška .... rolleyes.gif bet mainai neblogi.
Atsakyti
Kokie nuostabus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Uoj sobieska kas per grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Lachese, nu nerealiai, be zodziu... bigsmile.gif idejos vertos milijono biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 01, 16:12)
.  gal butu graziau jei ji butu per visa dezutes virsu arba i viena sona palinkusi g.gif na, bet kritikos uzteks, nes dezute tikrai labai grazi  4u.gif

Cia mintis buvo butent tokia ir nekitokia,taskas tongue.gif ...bet dabar dirbu prie kazko panasaus is tavo apibudinimo,ryt tureciau parodyt,nes tikrai nesudetinga,bet idomi kompozicija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 spalio 2009 - 18:55
Lachese, puiki lėkštė thumbup.gif wub.gif thumbup.gif . Tik man labai būtų įdomu pamatyt, kaip ji ant tamsaus fono atrodo- jaučiu, dar įspūdingiau g.gif
Atsakyti