Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Ratų gerbėjas tikrai turi būt patenkintas 4u.gif
ir karvytės tokios linksmos, šaunu thumbup.gif

o va čia mano toks paprastas rėmelis vaikui
user posted image
Atsakyti
Bet ir suoliukų naujoj temoj užderėjo thumbup.gif Visoms kūrėjoms po 4u.gif Turiu ir aš vieną tabula rasa ir dar kol kas nesubrandinau idėjos savo pyplio suoliukui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 29, 09:57)
Bet ir suoliukų naujoj temoj užderėjo thumbup.gif Visoms kūrėjoms po 4u.gif Turiu ir aš vieną tabula rasa ir dar kol kas nesubrandinau idėjos savo pyplio suoliukui rolleyes.gif

Aruna, Paul@, MamaKa, dėkui už gražius žodžius wub.gif
raganele, Tavo saulėgrąžos grrąžina vasarą thumbup.gif
Žydraake, dar subrandinsi idėją, o paskui ir pasirodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 09 29, 08:12)
...
Grazus tavo darbelis ir zolyte pritapyta wub.gif Tik ant batu dezes matosi dazymo pedsakai,tikriausiai dazei teptuku g.gif

Dėkui už žolytės pagyrimą biggrin.gif dėl teptuko - kad aš tyčia nedengiu pilnai, man plastmasiškai atrodo, vieną brūkšniuotą sluoksnį šviesesne, kią tamsesne geltona užtepu, patinka chaosas. Suoliukas irgi vos gelsvintas skiestais dažais, kad medis šviestųsi. Gal reikia ką nors pagal taisykles kada nors pabandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 29 rugsėjo 2009 - 09:22
Kiek daug šaunių ir smagių suoliukų, vaikučiai tikrai patenkinti, kai parodžiau savo mažajam sakė nori su mašinomis lotuliukas.gif labai jam patiko.
O visoms be išimties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas iš praeitos temelės itin patiko, tai Salnės dėžė wub.gif ir nepamenu niko suoliukas su avytėm wub.gif Labai labai fainučiai darbeliai. thumbup.gif

QUOTE(Baronka @ 2009 09 28, 20:35)
Nieko is tikruju neslepia, va smile.gif :

Gražu, stilinga, primena man puodukus baltus mėynai dažytus (porcelianas), esu tokį kažkada lauktuvių gavus thumbup.gif
Tik rašei klijai-lakas viename, tavo vietoje aš dar nulakuočiau, vistik padėklui reikia atsparumo. 4u.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 20:38)
"ratu" gerbejui smile.gif

jau laukiau šio suoliuko, nes buvai minėjus, kad darai. Vykęs vykęs šaunus darbelis thumbup.gif

QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 21:32)
O čia mano sūnelio  smile.gif Į suoliukų temą  biggrin.gif
Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle  smile.gif

Tikrai gražus skilimas, taip švelniai atrodo. Ir visa nuotaika suoliuko puiki thumbup.gif

QUOTE(raganele @ 2009 09 28, 23:12)
bet aš gelytėm tik pamarginau, dar tuo pačiu seną batų dėžę "tiuningavau",

Gana įdomu, bet neišbaigta, vien dėl to, kad dryželiai matosi nuo dažymo (verčiau naudok kempinėlę ar volelį). Ir dar man kažkokios spalvytės lyg trūksta. Pvz. jei taip pabandžius kokia ruda nutaškyti (yra tokia nesudėtinga technika, kai per sietuka ar per šukytes braukant su teptuku apsitaško smulkučiais taškučiais). Tai kaip ir kompensuotų tą, jog matosi dryžiai, bei prigesintų žalią spalvą, kuri nėra natūrali (ryškoka) 4u.gif 4u.gif O šiaip išties gražu tos saulėgrąžos smile.gif

QUOTE(MamaKa @ 2009 09 29, 08:23)
o va čia mano toks paprastas rėmelis vaikui

Paprastas, bet tikrai ne prastas. Koloritas gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 09:29)
...
Gana įdomu, bet neišbaigta, vien dėl to, kad dryželiai matosi nuo dažymo (verčiau naudok kempinėlę ar volelį). Ir dar man kažkokios spalvytės lyg trūksta. Pvz. jei taip pabandžius kokia ruda nutaškyti (yra tokia nesudėtinga technika, kai per sietuka ar per šukytes braukant su teptuku apsitaško smulkučiais taškučiais). Tai kaip ir kompensuotų tą, jog matosi dryžiai, bei prigesintų žalią spalvą, kuri nėra natūrali (ryškoka) 4u.gif  4u.gif O šiaip išties gražu tos saulėgrąžos smile.gif
...

ačiū už pastabėles, reikės bandyt kada nors tvarkingai padaryt dalykus biggrin.gif o kaip tik rudos ten yra, tik su blykste nufotkinus nesimato - daug kur rudai bronziniu šešėliu tepta, kad dar didesnis chaosas būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 09 28, 21:38)
"ratu" gerbejui smile.gif

Labai gražu ir žaisminga 4u.gif
O galėtum pasidalint su kuo įtrūkimus tokius gavai ir su kuo juos dengei, kad tokie ryškūs? blush2.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su kuo krapštinėjuos, nieko rimto nedarau, bet norisi neaplaeisti tų darbelių.

Rinkinukas; dėžutė ir rėmelis "Angeliukai".
Dėžutė patobulinta: viduje filcas ir ryžinis popierius priklijuotas, viršus pasendintas ir bronziniu markeriuku apvestas (buvo toks). Rėmelis taip pat sendintas dalimis: kaik kur smulkiai, o ant paties angelų motyvo stambiau, tuputį pripiešta.

Nuotrauka nevykus, kažkaip skubėjau, o dabar tingiu perfotografuoti (visai nesimato dėžutės viršelio) doh.gif

user posted image

Ir padėkliukai (pasiilgau Sottile) smile.gif

Vėlgi kažkiek blico apšviesta (ant vieno net nesimato užrašo "Paris") ne viskas matos ir spalvytės kažkaip pasikeitė. Gal kada perfotografuosiu blush2.gif

"Didmiesčių damos"
user posted image

"Elegantiškos virėjos"
user posted image

Ir dar turiu tris darbelius, kurie laukia finišo, bet niekur negaunu tinkamos spalvos ryžinio, tad negaliu nei pabaigti, nei parodyti.

Gal kuri žinot, kur gauti tokio ryžinio Kaune, arba gali perleisti?

user posted image
Atsakyti
gal kas is kauno uzsiimtu padatyti kelis vazonus dekupazo budu?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 09 28, 21:32)

O čia mano sūnelio  smile.gif Į suoliukų temą  biggrin.gif
Ekperimentas su vienkomponenčiu Sadolin sendinimo laku, dažus tepant kempinėle  smile.gif

Labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 29, 11:50)
Rinkinukas; dėžutė ir rėmelis "Angeliukai".
Dėžutė patobulinta: viduje filcas ir ryžinis popierius priklijuotas, viršus pasendintas ir bronziniu markeriuku apvestas. Rėmelis taip pat sendintas dalimis: kaik kur smulkiai, o ant paties angelų motyvo stambiau, tuputį pripiešta.
Nuotrauka nevykus, kažkaip skubėjau, o dabar tingiu perfotografuoti (visai nesimato dėžutės viršelio) doh.gif
Ir padėkliukai (pasiilgau Sottile) smile.gif
Vėlgi kažkiek blico apšviesta (ant vieno net nesimato užrašo "Paris") ne viskas matos ir spalvytės kažkaip pasikeitė. Gal kada perfotografuosiu blush2.gif

"Didmiesčių damos"
"Elegantiškos virėjos"
Ir dar turiu tris darbelius, kurie laukia finišo, bet niekur negaunu tinkamos spalvos ryžinio, tad negaliu nei pabaigti, nei parodyti.

Super darbeliai. Padėkliukai thumbup.gif
O sakyk kokį laką naudoji butent pasendinus Sottile g.gif
Atsakyti