Casi mano ekdute buvo beicuota, bet negraziai gavosi, tad nisveciau visa beica ir daziau
spalvyte realybej grazesne
Jennifer, na tiesiooooog vau
, kiek cia darbo, kruopstumo ideta, ne tas zodis, pati esu isbandzius sita technika ir zinau ka tai reiskia
QUOTE(orintuxx @ 2009 10 04, 22:18)
Jennifer, na tiesiooooog vau
, kiek cia darbo, kruopstumo ideta, ne tas zodis, pati esu isbandzius sita technika ir zinau ka tai reiskia 
Labai dėkoju už tokį aukštą įvertinimą, tikrai labai malonu
[quote=Jennifer,2009 10 05, 01:24]
kaip grazuuuuuu
kazkuri mergaitle debiutavo, sveikinimai jai, sekmes taip ir toliau
kaip grazuuuuuu
kazkuri mergaitle debiutavo, sveikinimai jai, sekmes taip ir toliau
Dar karteli viesai prisipazystu meileje Jennifer iskiliajam paveikslui
Miela dezute Sheillana
vidus labai idomiai atrodo su ta servetele
QUOTE(sobieska @ 2009 10 04, 16:08)
jei jau neisejo lygus serveteles ir dazu perejimas, as uzdeciau plona aukso spalvos juostele..arba violetine...kaip tau atrodo,ar verta pameginti taip padaryt,a 
Žinok, o man tas nelygumas savotiško jaukumo priduoda.
Jennifer, nori pasakyti, kad tai pirma tavo 3D technika? Pirmas blynas? Tikrai labai dailiai čia viskas padaryta. O ir idėja, ir rėmelis taip įdomiai žiūrisi. Esi tikrai kruopšti ir išradinga!
urupeja, tu kažkaip ne taip cituoji. Nieko nenutrink, kai cituoji. Man regis tu paskutinę eilutę nutrini, tuomet nesigauna normalaus citavimo. Reikia paspausti prie posto "cituoti" (atsakyti), o tada puslapio apačioje žalią "atsakyti"... Turi viskas gautis.
Rinkinukas "Ypatingam žmogui"

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 05, 09:55)
Nu labai fainas rinkinukas...ir kodel as ta servetele padejau atgal
labai miela
tokia kolekcija gaunasi... būtų tikę konkursui labai... bejel,kur tokie arkliukai veisiasi ? Nes ir Efauto tokį yra dariusi