QUOTE(mezzanine @ 2009 10 06, 16:07)
vsdk
parvarau su nauja terlione, dabar paziurejau kad fono spalva blogai parinkau, bet ai.. ne i paroda nesiu, sau pasilieku viska juk
ir nufotkint vel nepavyko normaliai
vazoniukas
parvarau su nauja terlione, dabar paziurejau kad fono spalva blogai parinkau, bet ai.. ne i paroda nesiu, sau pasilieku viska juk
vazoniukas
nu man tavo darbai labai prie dusei
sobieska turi jau savo stiliu,kuris wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziuga+ paprasta,bet neparsata
Pirmiausia noreciau tarti riebu ACIU
Blooondinka,campari*.salne.lebut,Midnattssola,Mamukas I.... kiekviena savaip man pabeldet i sirdi...
O del paveiksliuku autoriaus...
jau minejau,kad pati savo nelaimei neissidemejau autoriaus, net neatsimenu ar tai vyras ar moteris, tik issisaugojau man patikusius paveiksliukus kompe, galvojau,kad ateity pravers...praverte ...

O del paveiksliuku autoriaus...
o nepameni kokius raktinius zodzius i google vedei kad tuos paveiksliukus ismestu?
labai faini!!
QUOTE(campari* @ 2009 10 06, 19:45)
o nepameni kokius raktinius zodzius i google vedei kad tuos paveiksliukus ismestu?
labai faini!!
Tikrai nepamenu, nes tai buvo seniai, pati buciau dekinga,jei kas atkapstytu
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 10 06, 19:26)
nu man tavo darbai labai prie dusei
jie kitokie,orginalus ir idomus,saunuole
tikrai dekui
QUOTE(mezzanine @ 2009 10 06, 19:50)
tikrai dekui
, nors ir nelabai stengiuosi juos bedarydama, kazkaip as visada labai greit stengiuosi visus darbus atlikti, nemegstu ilgai krapstytis 
bet grafikoje,kaip be krapstymosi
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 10 06, 20:52)
na, kai su kompu reikia dirbti tai tenka ilgiau pasedet. bet visuose tapybiniuose reikaluose (mano svajoniu specialybe, deja nelabai cia tinkama salis tam) ir panasiai, tai is intuicijos kazkaip ranka greit viska sumakaluoja
o vat su dekupazu kazkaip nelengva man, neigudus dar ranka matyt, nes serveteles plysta, nusidazo kreivai kas nors ir panasiai:/ reikes dvikomponentine sendinimo priemone isbandyt, nes su krakle tai mirtis kazkokia
Reikia stengtis atsispausdinti tinkamo dydzio paveiksliuka , kuo jis bus didesnis,tuo spalvytes blanks.
Matau jums gerai sekasi spausdinant paveikslėlius.Man kažkaip sunkiai, ypač renkantis norimą paveikslėlio dydį.Dažnai įkėlus į A4 formatą paveikslėlis lieka toks miniatiūrinis.Gal kuri pakonsultuotumėt rimčiau šituo klausimu?
Matau jums gerai sekasi spausdinant paveikslėlius.Man kažkaip sunkiai, ypač renkantis norimą paveikslėlio dydį.Dažnai įkėlus į A4 formatą paveikslėlis lieka toks miniatiūrinis.Gal kuri pakonsultuotumėt rimčiau šituo klausimu?
QUOTE(mezzanine @ 2009 10 06, 20:41)
na, kai su kompu reikia dirbti tai tenka ilgiau pasedet. bet visuose tapybiniuose reikaluose (mano svajoniu specialybe, deja nelabai cia tinkama salis tam) ir panasiai, tai is intuicijos kazkaip ranka greit viska sumakaluoja
zinoma rezultatai buna visokie...
o vat su dekupazu kazkaip nelengva man, neigudus dar ranka matyt, nes serveteles plysta, nusidazo kreivai kas nors ir panasiai:/ reikes dvikomponentine sendinimo priemone isbandyt, nes su krakle tai mirtis kazkokia
nieko igus ranka
QUOTE(sobieska @ 2009 10 06, 06:36)
................veidrodziu apsuptyje.....................
laaabai grazi dezute, kaip ir visos kitos tavo dezutes
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 06, 08:50)
Cia ner uz ka girti, bet taip norejau kazka raudono padaryti
kokia miela komodele
QUOTE(mezzanine @ 2009 10 06, 15:07)
parvarau su nauja terlione
labai patiko sis vazonas
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 06, 08:50)
Po to nelemto konkurso Ieva ir Adomas, pradejau daugiau demesio kreipti i nematomasias ale puseles darbo.
va kokia gera įtaka, aš vis galvoju ,kokį čia konkursą padarius ,kad paveiksliukų nesinorėtų vogti... aišku tai žymiai įdomiau negu iš tradicinių priemonių kurti. BET juk galima susirasti paveiksliuką ne šiuolaikinio autoriaus. Man pačiai plaukai šiausiasi matant kokio masto vagystes mes vykdome.. kaip čia prabudinus savimonę??!
QUOTE(sobieska @ 2009 10 06, 06:50)
Sita ne kolekcine,tik tuom stiliumi padaryta
...nu patinka man sis autorius nors tu ka, smagu,kai galima zaist drasiai spalvomis...aciu
Zinok man paciai grazu, ot ,kad gaut galimybe tau gyvai parodyt 
norėčiau pasisakyti, nus gražu, bet ar ramiai miegi, suklijavus šituos paveikslus ?