Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(sobieska @ 2009 10 08, 13:15)
Ruduo dar tesis ilgai...griebk ir padaryk...pasipuos grupele mirksiukas.gif

nu gal ir reiketu g.gif Tik va neturiu ne vienos rudenines serveteles doh.gif doh.gif Reikia ieskot kazkokiu
Atsakyti
Gražus Baltės rinkinukas ir atidarytuvas patiko, del dažymo pasisakyčiau už palikimą taip kaip yra wink.gif
Atsakyti
Mergaitės, klausimėlis,aš esu naujokė, ir dabar nudažiau bumbulus akrilo dažais paskui gerai išdžiovinus tepiau vienkomponentės priemonės, ją padžiovinau,kad vos vos lipni būtų, tada kitus dažus ant viršaus, ir dabar kiek laukti, kol sueižės?
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 08, 14:39)
Mergaitės, klausimėlis,aš esu naujokė, ir dabar nudažiau bumbulus akrilo dažais paskui gerai išdžiovinus tepiau vienkomponentės priemonės, ją padžiovinau,kad vos vos lipni būtų, tada kitus dažus ant viršaus, ir dabar kiek laukti, kol sueižės?

is karto turi sutrukineti
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 08, 11:57)
Pratesiant paukštelių temą...
Rinkinukas....

super rinkinukas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 10 08, 11:58)
Savo maziui rudenelio sventei i darzeli nestis surenciau ax.gif

kokia grazi lentute wub.gif sainiai padirbejai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 08 spalio 2009 - 14:24
Ačiū mergaitės, smagu kad patiko. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Žinokit, paliksiu tą spalvytę, kokia yra, nes prieškambariui čia daryta, derinta prie kabyklos medžio spalvos. Gyvai žinokit kažkaip geriau atrodo. O ir atsibodo man visą pakabą dažyti, pas mane visos prieš tai darytos - dažytos, o čia sumaniau, kad paliksiu. Ir motyve yra spalva tokia smėlio, kaip Sobieska sakė. smile.gif

Oooo jau rudenėlis atėjo... lapai... Gražu, pagyvins grupę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 08, 16:45)
Ačiū mergaitės, smagu kad patiko.  4u.gif  4u.gif  4u.gif Žinokit, paliksiu tą spalvytę, kokia yra, nes prieškambariui čia daryta, derinta prie kabyklos medžio spalvos. Gyvai žinokit kažkaip geriau atrodo. O ir atsibodo man visą pakabą dažyti, pas mane visos prieš tai darytos - dažytos, o čia sumaniau, kad paliksiu. Ir motyve yra spalva tokia smėlio, kaip Sobieska sakė. smile.gif

Oooo jau rudenėlis atėjo... lapai... Gražu, pagyvins grupę thumbup.gif

man grazu, tiesa sakant nepastebejau net, kad apacia nedazyta reiskias taip gerai atrodo ax.gif 4u.gif thumbup.gif

pritariu baltei del sobieskos darbelio drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
labai gražūs visų darbeliai 4u.gif 4u.gif

o aš noriu pasirodyti su savo pirmaisiais darbais.. ax.gif
padekliukai
segtuvas
spintele pries
ir po
ax.gif
Atsakyti
Sveikos vat ir aš noriu savo pirmą blyną parodyti, pažadu tobulėti bet vat pagaliau pradėjau nors pirma žingsnelį padariau tai džiaugiusi savim blush2.gif
user posted image
Atsakyti
kad jau matyta man kazur sita
Atsakyti
tai gal netycia uzklydus i mano puslapiuka buvai ir uzmatei ax.gif
Atsakyti
Na o as irgi noriu parodyti kaip atnaujinau sena degtuku dezutes idekla ax.gif Na jis dar nelakuotas, gal dar ir sendinimas tiktu? cool.gif

user posted image

Atsakyti