Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(lebut @ 2009 10 09, 14:01)

urupeja2 gražūs darbeliai  wub.gif

smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Visu labai grazus darbeliai! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai patiko kazkieno afrikine gyvuneliu dezute,tai meginau ir sau kazka susikonstruoti,stai kas gavosi.....
"Tigrine"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -barsyle-: 09 spalio 2009 - 14:09
Urupeja2 miela, kukli pakabele, ir dezute grazi, labai fonas geras, na zodziu grazu wink.gif

sobieska tu kaip visada graziai ir nepakartojamai wub.gif labai labai thumbup.gif
Papildyta:
-barsyle- labai grazi dezute ir viduje fain sugalvojai, tik man asmeniskai kazkaip perejimo kazkokio truksta, pritapymu, bei fono tamsesnio noretusi viduje kad tos priklijuotos serveteles tiesiog atrodytu kaip is fono plaukusios blush2.gif bet seip saunuole, graziai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos jau turiu nauja knyga senas naujas isleista.Asems tai jau neidomu,bet netoli pazengusioms labai gera priemone smile.gif
Atsakyti
sobieska, ogi ziuriu ziuriu ir negaliu atsiziuret laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 10 09, 15:17)
-barsyle- labai grazi dezute ir viduje fain sugalvojai, tik man asmeniskai kazkaip perejimo kazkokio truksta, pritapymu, bei fono tamsesnio noretusi viduje kad tos priklijuotos serveteles tiesiog atrodytu kaip is fono plaukusios  blush2.gif  bet seip saunuole, graziai padirbejai  thumbup.gif

dekui uz nuomone,na su pritapymais man ne kas schmoll.gif ,todel nesiimu gadinti biggrin.gif,na vidus tamsiau atrodo,gal tas blitcas isryskina g.gif
Atsakyti

! 
Era83, necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 spalio 2009 - 19:45
naujienos, kiek kitokios, gal tvarkingesnes biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Era83,2009 10 09, 16:35]
aciu, is tiek toli atitempei mano darbeli rolleyes.gif

[COLOR=red]barsyle[/COLOR] man labai patiko isore, vidus idomiai ziurisi, bet man noretusi ausytes katytei kuri viduje rolleyes.gif ir kazkaip jo galva ten viena, o jam neliudna vienam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 09, 15:40)
[COLOR=red]barsyle[/COLOR] man labai patiko isore, vidus idomiai ziurisi, bet man noretusi ausytes katytei kuri viduje rolleyes.gif ir kazkaip jo galva ten viena, o jam neliudna vienam? smile.gif

na jo galetum pritapyt,kaip kazkas siule,bet man su piesimu nekas schmoll.gif ,bet uzkrausiu savo karoliukais,tai neliudes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2009 10 09, 16:48)
na jo galetum pritapyt,kaip kazkas siule,bet man su piesimu nekas schmoll.gif ,bet uzkrausiu savo karoliukais,tai neliudes biggrin.gif

jo tures ka veikti katinas, gales ridinet karoliukus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti