Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

reiks parasyti elektronini, kad atsiustu, galesiu imesti prie visu mirksiukas.gif
darys atvira, kaip jau minejau, nes mano galas stambus, reiks karpyti kremzles ir suverzti jas, kad pasiaurinti pati galiuka, taip pat paslifuos nugarele.
visa tai tiksliai atlikti galima tik "atidarius kapota" biggrin.gif

as ir labai bijau, kad nauja nosis tieiog netiks prie veido.... kaip kazkas minejo, kad su didesne nosimi mergina buvo simpatiskesne, nei su nauja mazesne po OP. O mano variantas nuotraukoje - ne tokia jau ta maza nosis lieka, nors man gal mazesnes ir negali, o bruozai kazkokie grubesni pasidare g.gif
man susidare ispudis, kad kaulo mazinimas yra tik juoku darbas, palyginus su kremzliu tvarkymu! Bent pagal pateiktas nuotraukas ir aiskinimus susidare toks ispudis.
Klausiau, kad jau darysit atvira OP, tai gal melyniu maziau bus, tai sake, kad bus bus , ne nuo to priklauso lotuliukas.gif
vienu zodziu - PASIMETUSIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!! Ziauriai..... Na kai turesiu nuotraukas pabandysim ivertinti kartu drinks_cheers.gif
Konsultacija 50 Lt
Atsakyti
youtube yra labai gerų vaizdų lotuliukas.gif operacijos su visom detalėm lotuliukas.gif man, tiesą sakant visai nebaisu žiūrėti, pačios operacijos aš visai nebijau, norėčiau kuo greičiau smile.gif kiek atsimenu, užmiegi, atsibundi - jau po visko smile.gif Po op vaistus nuo skausmo leido, tai skausmo beveik ir nejutau smile.gif kokias dvi paras ištisai pramiegojau, visai nenorėjau valgyti. Žodž., tikrai nebuvo taip blogai smile.gif
Atsakyti
imesk kokia nuoroda, ir as noriu ekstrymo pries miega smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 03, 00:40)
reiks parasyti elektronini, kad atsiustu, galesiu imesti prie visu  mirksiukas.gif
darys atvira, kaip jau minejau, nes mano galas stambus, reiks karpyti kremzles ir suverzti jas, kad pasiaurinti pati galiuka, taip pat paslifuos nugarele.
visa tai tiksliai atlikti galima tik "atidarius kapota"  biggrin.gif

Sveika 4u.gif
O tau daug nugareles slifuot reikia?
Atsakyti
http://www.youtube.c...r..._type=&aq=f

prašom rinktis smile.gif smile.gif
Atsakyti
Fragolina,

na reikia, kiek jau ten man jos nuims, tai nezinau net g.gif
Papildyta:
na man youtub'as duoda tik komentarus skaityti, jau ir prisiregistravau, bet negaliu pasileisti klipu doh.gif ar as cia tokia tundra lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...w...C38&index=2

šita nėra pati baisiausia, bet kai su plaktuku ima kalti tai joooo blink.gif

kitu kampu:

http://www.youtube.c...mp;feature=fvwp

nžn., gal išimti tas nuorodas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katka: 03 lapkričio 2009 - 00:23
Boruzhe, o tau riestos nosytes nesiule?
Katka, geros nuorodos thumbup.gif net nebuvau maciusi kaip ten viskas vyksta
Atsakyti
na nea, nesiule, bet nenoreciau, nes manau kad atrodyciau klaikiai su riestu nosiuku blink.gif
tiesino, trumpino ir tikiuosi, kad nebus ji riesta, nors kol nuses galas, tai manau jis tikrai bus siek tiek aukstesniam lygmeny, nei nugarele doh.gif , man ir baisiausia tas nusedimas, juk odos perteklius niekur nedingsta, nieks jo neispjausto, oda po OP turi pati susitraukti, o tai gali vykti iki 2 metu, taip sake doh.gif

na rasau laiska SV, kad nuotraukas atsiustu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BoruzheMamuzhe: 03 lapkričio 2009 - 08:35
Na oda turetu susitraukti man rodos g.gif Juk po gimdymu pilvo oda irgi susitraukia biggrin.gif Nors cia nepalyginama.
Labai idomu butu pamatyti kokias nosytes tau siulo mirksiukas.gif
Atsakyti
kad visose 3 nuotraukose, ji tokia pati beveik! doh.gif bent mano akimis...
zinot, as sutikciau geriau dar 2 kartus gimdyti, nei OP rezultatu laukti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 03, 09:29)
na nea, nesiule, bet nenoreciau, nes manau kad atrodyciau klaikiai su riestu nosiuku  blink.gif
tiesino, trumpino ir tikiuosi, kad nebus ji riesta, nors kol nuses galas, tai manau jis tikrai bus siek tiek aukstesniam lygmeny, nei nugarele  doh.gif , man ir baisiausia tas nusedimas, juk odos perteklius niekur nedingsta, nieks jo neispjausto, oda po OP turi pati susitraukti, o tai gali vykti iki 2 metu, taip sake  doh.gif

na rasau laiska SV, kad nuotraukas atsiustu  mirksiukas.gif

nežinau kaip kam, bet man atrodo, kad odos susitraukimas yra tai, dėl ko mažiausiai reiktų nerimauti. Svarbiausia, kad gerai sudėliotų kauliukus ir kremzlytes - oda savaime gerai suguls. Kita vertus, nosies korekcijoje, kad ir kokia ji radikali bebūtų, išmatavimai yra labai maži - milimetrai. Iš matytų nuotraukų internete man pasirodė, kad ir gerokai patrumpintos ar pakeltos nosys iš tiesų yra pakoreguotis vos keliais milimetrais smile.gif
Atsakyti