QUOTE(goodly @ 2010 08 17, 16:33)
AČIŪ už gražų sveikinimą
augam kaip ant mielių

greitai tas laikas bėga, mėnesio išvis nepajutau (kol vyras namie buvo), dabar irgi sukuosi kaip voverė. Štai kokia kasdienybė: ankščiausiai MB į darbą išleidžiu, tada dičkį pati ryte nuvedu į daržą su mažąja, paprastai grįždama į pard užeinu, tada namie žinoma maitinu ją, pamiegu kartu

atsikėlusi apsitvarkau namus, surankioju mašinytes iš po kampių

padarau pietus, vėl pamaitinu (kiekvienas maitinimas juk 20-30min.), šit jau ir 16val;. reikia ir vėl ruoštis dičkio paimti. Tada jau su juo pro parką namo grįžtam, pasivaikštom ilgiau, tėtis pasitinka, grįžta. Ir miegoti laikas

. Tada dar mano naktinė pamaina

ir taip bėga dienelės...
papasakokite savo dienotvarkę kurios auginate du kleckus, labai įdomu

Man vasarą visai smagu su abiem vaikais dienas leisti. Pvz., rytais, prieš darbą, MB nuveža į miestą, tada einam prie Vilnelės, šeriam antytes, paskui į žaidimų aikštelę ir per senamiestį, per ledų krautuvėlę, namo. Namie maudomes, pasidarom valgyti, žiūrim multikus, piešiam, skaitom knygutes. Vakarop į lauką (jei vyresnėlis neužmiega), o paskui jau ir MB būna grįžęs. Tuomet vaikai gauna asmeninio dėmesio - mažasis mano, vyresnėlis - tėčio. Vėliau - maudynės ir miegučio. Bartulio apetitas gali užklupti bet kur - žaidimų aikštelėje, viešajame transporte, bažnyčioje ar parduotuvėje. Pirmais mėnesiais kažkaip įsigudrindavau maitinti prilaikydama viena ranka, o kita bandydavau padėti Aleksandrui sukunstruoti kokį lėktuvą iš Lego kaladėlių.
Kai Aleksandras pasiilgsta darželio, nuveža dažniausiai MB (jam į darbą pakeliui), o pasiimu aš. Tokiomis dienomis stengiuosi nuveikti ką nors, ką būtų sunkiau padaryti su dviem vaikais (pvz., nueiti į polikliniką ar biblioteką). Šiaip vyresnėlis mėgsta padėti prižiūrėti brolį - išmeta ir atneša sauskelnes, nušluosto seilytes ir atpylimus, paduoda žaislus, pirmas pastebi, kai brolis nusiridena prie lovos krašto r pan.
Tas straipsnis... kažkaip dažniau yra tekę sutikti žmones, kurie jautėsi apdalyti tėvų dėmesiu, nes teko prižiūrėti jaunesnius brolius/seseris, jaunėliams buvo perkami geresni daiktai, daroma daugiau nuolaidų ir t.t.