QUOTE(pandorita @ 2009 10 31, 11:59)
Ačiū už komplimentus Aleksandrui, perduosiu
Dėl pėdkelnių, tai aš jas pradėjau nakčiai dėti, nes nusikloja ir kojos šąla. Mano galva, jei vaikas neserga, nereikia jo pratinti prie šiltų rūbų, bet pažiūrėjus kaip dauguma darželinukų apsirengę...

kartais kyla ir kitokių minčių.
Ta kepurė "pagal ūgį" vokiška, A. pusbrolių palikimas. O šiaip mūsų su vaikų galvos apimtys keliais cm besiskiria...
Dar noriu paklausti, ar jus žinot, kam išleidžiami tie pinigėliai, kuriuos iš jūsų darželis renka ugdymo reikmėms (kasdien po litą)? Man kaip ir nesvarbu, bet kai nežinau atsakymo, vis laikas nuo laiko apie tai pagalvoju. Juk plastilinams atskirai renkame.
Berzynelyje uzklausiau kam isleidzia tuos pinigus, tai pasake, kad visiems remontams ir t.t. realiai pagal paskirti ju neleido ir rinkdavo atskirai, turbut ir kituose taip, siaip jie nusizengia, bet kai bardakas visur, tai ir darzuose su pinigais bardakas, mes dabar einame i kita, tai dar neklausiau kam isleidzia, ale kol kas dar sboru nebuvo, tai nesuku galvos, taip ar kitaip darzeliai vargsta, dabar ypac, sako masiskai zmones nemoka uz darzelius, o vaikus veda, negi isvarys vaika
siaip jei i darzeliu tema, mes laaaaabai patenkinti nauju darzu, pasispardo kai sakau, einam i darza, bet is ten jau istempti reikia kantrybes

diedas vis bambejo ant darzo, kad as tokia siokia ir anokia motina, vaika i darza kisu, ale jam ten patinka, juom ten uzsiima, zodziu, buvau savaitei i Danija ismynusi, tai tevas vaika turejo, is pradziu nevede, ale po vienos dienos kartu, kita ryta jau pristate darzan

matyt, suprato kas tai per geris visa diena su vaiku, o paskui dar gavo atsiimant per anksti palaukti kol atsizais, tai paskutiniu metu nebamba bent del darzo
pandorita, kaip jumei naujas rajonas? naujan darzan einat jau?
skruzde, sveika prisijungus, nelabai gyvas cia sitas kampelis, mazu nestukese geriau ka rasi