Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Sveikutes! Kaip sekasi prekiauti visoms? Man kazko liudna, pirmadienis ir iki pietu 0lt. vel depresuot pradedu. doh.gif praeita savaite tokia nebloga buvo. Nebezinau kaip save paguost verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

turiu klausimą. Ką pirmiau reikia padaryti? ar išsiimti verslo pažymėjimą, ar išsinuomoti patalpas? Ar galiu pirmiau išsinuomoti patalpas, tada išsiimti pažymėjimą, o tą nuomos sumą įrašyt į išlaidas?
Atsakyti
QUOTE(Citrusinė @ 2009 10 19, 15:41)
Sveikos smile.gif

turiu klausimą. Ką pirmiau reikia padaryti? ar išsiimti verslo pažymėjimą, ar išsinuomoti patalpas? Ar galiu pirmiau išsinuomoti patalpas, tada išsiimti pažymėjimą, o tą nuomos sumą įrašyt į išlaidas?

ziurint kokia data tau irasys i ta nuomos sutarti,nes visi iskaitymai pajamu ir islaidu galima bus priskaiciuot kai jau iregistruota veikla.Kadangi dar neiregistravus tad negalesi ir itraukt i islaidas (nebent kas pasikeite ir mergaites pataisis mane)
Atsakyti
[quote=ovimama,2009 10 17, 18:16]
Sveikos,na as po pirmos savo darbo dienos.Uzkabinau 2 raudonus uzrasus"Dirba" biggrin.gif

Kartais ne prie gimnazijos atsidarei? Važiavau pro šalį žiūriu nauja parduotuvė su raudonais užrašais "Dirba" tai iškart pagalvojau apie tave ax.gif Nu jei taip tai manau labai nebloga vieta thumbup.gif . Sėkmės prekyboj. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaja: 19 spalio 2009 - 15:22
ir as siand.eudroj rubu uzsipirkau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 19, 20:46)
ir as siand.eudroj rubu uzsipirkau thumbup.gif

super kelniu uzsipirkau siand.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 19, 10:13)
Oi net neįsižiūrėjau  doh.gif Bet kažkas panašuas,ir vis tiek ne tai ko tau reikia. Blankų parduotuvėse yra tokios mažos baltos knygelės,paieškok,nereiks tokių lapų išrašinėt,nesąmonė būtų

http://www.blankai.l...ekiu-cekis.html tai gal tokios tada?
Atsakyti
QUOTE(Citrusinė @ 2009 10 19, 16:41)
Sveikos smile.gif

bent as daviau pirma rankpinigius tada vaziavau i mokescius pazymos uzsisakyt
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 19, 13:23)
as tokius pinigu priemimo kvitus naudoju draudimo paslaugas atlikdama,taciau devetais prekiaujant yra nurodyta vmi nusipirkti kvitu knygele ir nemanau kad kur blankus pardavineja juos galima gaut,nes vmi juos registruoja jau antra karta pirkau tad antra karta iveda i kompiuteri reikia pasirasyti..gal ir klystu taciau logiskai mastant nemanau kad galima ju blanku parduotuvese gaut.
Papildyta:

pradzioj kasos aparatas nzn net ar pigiau...visa jo aptarnavima iskaitant kazi ar apsimka..

as buvau vmi bet man ju nedave, nes ne vilniuj esu registruota.. man reikia vaziuot 160 km i viena puse, kad kvitukus issiimt. tai gi cia nesamone. man vien kelione 80lt.. pasake pacioj vmi kad yra blanku parduotuvese kazkokios saskaitos prilygstancios sitiems kvitukams. o kasos aparatas man ne beda.. vyras dirba vienoj firmoj, kuri ir rupinasi kasos aparatais, svarstyklem..ir pan.
Atsakyti
treciad.gaunu raktus ir kimbu i darbus ,nes pirmad.planuoju atsidaryt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 19, 07:27)
taip jie israso pazyma kad dezinfekuoti rubai ir israso saskaita faktura.

nu šakes kiek pirkau tiek negaunu tu dezin. lapu doh.gif reikia kažkur palėkti kur duoda kad nors viena turėčiau unsure.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 10 19, 08:28)
na pas mane ne maza... unsure.gif  http://www.blankai.l...numeruotas.html va toks pas mane.. ir ziurekit kiek pildyt reikia... g.gif  jauciu, teks kasos aparata statytis...bus paprasciau nei tokius kvitus rasinet

nu tieisia švieisiai yra kvitu knygelės, čia šitei pildomi kai turi sąskaita faktūra ir ja apmoki grinais mokėdama ne i kasa, mirksiukas.gif ežinau gal ir galima pildyti bet ar tau neatsibos ja pildyti

QUOTE(saulegraza34 @ 2009 10 19, 10:20)
Jau su bobutem tai tai tikra labai sunku:

drinks_cheers.gif tai va tos bobutės ateina nike adidais apsirengusios lotuliukas.gif kartais kai pasakys ai nusišauk vietoj doh.gif

QUOTE(Citrusinė @ 2009 10 19, 15:41)

pagal viska pirma individualia veikal ar patenta o tada nuomoki nes niekas atbuline data dokumentu neišrašinėja biggrin.gif

man kaip ir nieko dienelė tokia šiandien pasitaikė blush2.gif o va vyruks ir palapine baigia suviritnti blush2.gif
Atsakyti
nu tieisia švieisiai yra kvitu knygelės, čia šitei pildomi kai turi sąskaita faktūra ir ja apmoki grinais mokėdama ne i kasa, mirksiukas.gif ežinau gal ir galima pildyti bet ar tau neatsibos ja pildyti
tai vat kad atsibosta.. be to niekam ju nereikia ko klausiu... g.gif nervuoja.. kasos aparata pasistatysiu...bet ir tai tada kruva neaiskumu bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 19, 20:56)

tai vat kad atsibosta.. be to niekam ju nereikia ko klausiu... g.gif  nervuoja.. kasos aparata pasistatysiu...bet ir tai tada kruva neaiskumu bus  doh.gif

pas mane taip pat niekam niekada nereikia tai aš užpildau kad ir jiems išėjus ax.gif
Atsakyti