Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Ziogelyte @ 2009 10 16, 09:22)
Sveikos nestukes ir planuojancios 4u.gif ,
turiu toki galvosuki, man mmm veluoja jau 4 diena, patamseje speneliai, padidejes apetitas, krutine padidejus, bet ne skausminga. O nestumo testas rodo viena ryskia I  verysad.gif kaip jus manot ar cia nestumas ar vis dar laukti tu nelemtu mmm? Aciu uz ataskymus 4u.gif  ax.gif

po keliu dienliu pakartok NT jei neateis mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nestumo pozymiai buvo tokie, kokiu net nesitikejau, palyginus su pirmu nestumu : nei pykino nei ka, tik darbu apsupties begyje sukilo tempa, baisi savijauta, begiojimas i tualeta (sisiot ir rimto viskas kartu, nors siaip problemos su viduriu uzkietejimu budavo laugh.gif). VISKAS !!! neskaudejo nei krutines, nei miego norejau, o po tos dienos kai pasijutau pabaigusi projekta baisiai, siaubingai visa drebanti, rankos kojos virpejo, nusipirkau testa ir pamaciau dvi juosteles wub.gif Tada dar po keliu dienu pradejo skaudet pilvo apacia, nuejau pas gydytoja, pasake kad esu nestuke.gif: israse vaistu, ir tik sios savaites viduryje pradejo buti jautresne krutine, va taip mirksiukas.gif manau esu istu laiminguju kuriu nepykina, nes su pirmaja dukra irgi nepykino 4u.gif
Atsakyti
kaip tau fainai...as kiekviena ryta atsibundu ir bijau pakelt galva,dar su tuop pykinimu galeima ir susitaikyt bet buna taip uzpykina kad net skrandi uztampo,pavydziu toms kurios su siuo dalykeliu apsilenke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2009 10 17, 04:39)
mano nestumo pozymiai buvo tokie, kokiu net nesitikejau, palyginus su pirmu nestumu : nei pykino nei ka, tik darbu apsupties begyje sukilo tempa, baisi savijauta, begiojimas i tualeta (sisiot ir rimto viskas kartu, nors siaip problemos su viduriu uzkietejimu budavo laugh.gif). VISKAS !!! neskaudejo nei krutines, nei miego norejau, o po tos dienos kai pasijutau pabaigusi projekta baisiai, siaubingai visa drebanti, rankos kojos virpejo, nusipirkau testa ir pamaciau dvi juosteles  wub.gif  Tada dar po keliu dienu pradejo skaudet pilvo apacia, nuejau pas gydytoja, pasake kad esu nestuke.gif: israse vaistu, ir tik sios savaites viduryje pradejo buti jautresne krutine, va taip  mirksiukas.gif  manau esu istu laiminguju kuriu nepykina, nes su pirmaja dukra irgi nepykino  4u.gif

manes irgi su sunum nepykino thumbup.gif o ir daba kolkas dar nepykina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man keturi nėštumo testai parodė dvi juosteles iki mmm likus šešioms dienoms, aišku juostelės buvo ganėtinai neryškios, nes neturėjau kantrybės laukti mėnesinių, o kai jos jau vėluoja 6-7 dienas net nesinori darytis to testo, nes ir taip manau, kad mes jau du smile.gif Be nėštumo testo, kankina beprotiškas nuovargis, per valandą nusižiovauju begalę kartų, nėra jėgų, kai randu progą einu miegot, krūtų speneliai skauda beprotiškai, kentėti galima, bet taip prieš jokias mėnesines neskaudėjo, be to jie ėmė skaudėti iki mmm likusi gerokai daugiau nei savaitei. Žinoma skauda ir patį pilvą unsure.gif tada kai turėjo ateiti mmm jis skaudėjo smarkiai, bet kuo toliau tuo skausmas retesnis ir mažesnis, ir dar... pradėjau žliumbti dėl bet ko, vakar kaukiau kad krūtinė per didelė pasidarė lotuliukas.gif Žandus pastoviai "traukia", kankina selėtekis, tačiau dar nevėmiau. Jau buvome pas gydytoją, jis nieko negalėjo mums patvirtinti, nes kaip sakė jis, ekoskopą daryti anksti, nes gali ten kažką pas mane sunaikinti, o pajausti rankomis jis per mažas smile.gif liepė pasirodyti dar po 2-3 sav. Taigi ir laukiu smile.gif Kadangi mums pavyko iš ketvirto karto, labai džiaugiuosi smile.gif Linkiu Jums to paties..
Atsakyti
o mano pozymiai si karta isvis net ne pozymiai g.gif su pirmu vaikeliu taip viskas skaudejo pirmus menesius, kad vyras ant ranku iw c nesiodavo- nepaeidavau...gal tempesi viskas ten....
o dabar apie zirniuka pirmiausia pranse tai, kad baisiai spuogais ismete doh.gif nes spuogu neturejau net paauglystej blush2.gif gal tiesiog hormonai keitesi organizme ir ...baisiai traukia ant miego, galiu miegot diena nakti, o siaip as isvis mazai miega ir blogai miegu, o dabar viskas atvirksciai.....
bet siandien pasidariau NT- ryskios ryskios dvi juosteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaraop @ 2009 10 16, 12:08)
na man asmeniskai mm velavo ir tik 5d parode:) siaip as issavijautos itariau,pirmiausia tai miegodavau daug daugiau nei anksciau,be pietuku niekaip,o pas tave dar ir spieneliai patamseje..manau  tu nestuke.gif  ir galima tave pasveikint,man jie tamset pradejo tik db,o krutine ne pas visas jautri buna,paziurek kitos iki 4men nesusivokia kad laukiasi,jei istikruju tu  nestuke.gif ,tai kuo maziau tos blogosios smptomatikos tuo lengviau bus nesioti.paarsyk kaip baigesi ir pabandyk puodeli nusipirkt sako kad jis po 10d parodo nors man toli grazu neparode,aisku visos juk mes skirtingos smile.gif

Sveikute, dinaroap. Tokios naujienos biggrin.gif mmm vis dar nesulaukiau, jau 7 dienos kaip veluoja. Vakar dariausi testa, ir vel vienas ryskus I verysad.gif vakar pradejo skaudeti krutine, visa sunki ir jautri pasidare. Dar pastebejau, kad bamba patamsejo g.gif , uzkieteje viduriai blush2.gif jauciu toki silpna tempima pilvo apacioj, bet neskausmingas. As gyvenu ne Lietuvoj, tai net neisivaizduoju kaip tas puodelid atrodo, siandien nusipirkau testus "clearblue", kiek zinau tai cia jie geriausi. Tei va, labai rupi kuo greiciau suzinoti, ar as nestuke.gif ar cia kazkas negerai g.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu ir as papasakoti apie savo pirmus pozymius, nes jau siandiena kraujo testas patvirtino, jog mum 5 savaiteles!!!! nestuke.gif 4u.gif
Visu pirma dingo jausmas, kad tuoj tuoj prasides mano dieneles. Veliau pastebejau, kad miegot traukia ir rytais sunkoka keltis. Krutine pasidare sunki ir skausminga, ypac speneliai. Kai 5 diena vis neprasidejo tos dieneles vyras ikalbejo pasidaryt testa - blush2.gif jis iskart parode antra juostele thumbup.gif
Vakar buvau pas gine, ji dar nieko nemate, tad nutarem darytis kraujo tyrima ir si penktadieni pakartoti echo smile.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu ir as papasakoti apie savo pirmus pozymius, nes jau siandiena kraujo testas patvirtino, jog mum 5 savaiteles!!!! nestuke.gif 4u.gif
Visu pirma dingo jausmas, kad tuoj tuoj prasides mano dieneles. Veliau pastebejau, kad miegot traukia ir rytais sunkoka keltis. Krutine pasidare sunki ir skausminga, ypac speneliai. Kai 5 diena vis neprasidejo tos dieneles vyras ikalbejo pasidaryt testa - blush2.gif jis iskart parode antra juostele thumbup.gif
Vakar buvau pas gine, ji dar nieko nemate, tad nutarem darytis kraujo tyrima ir si penktadieni pakartoti echo smile.gif

Dar pamirsau pasakyti apie pilvo maudenima, kuris buvo praeita savaite, ir jauciau kazkoki tempima butent ties gimda, bet jau keleta dienu retokai kazkas ten pabado ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogelyte @ 2009 10 19, 19:58)
Sveikute, dinaroap. Tokios naujienos biggrin.gif  mmm vis dar nesulaukiau, jau 7 dienos kaip veluoja. Vakar dariausi testa, ir vel vienas ryskus I  verysad.gif vakar pradejo skaudeti krutine, visa sunki ir jautri pasidare. Dar pastebejau, kad bamba patamsejo  g.gif , uzkieteje viduriai  blush2.gif jauciu toki silpna tempima pilvo apacioj, bet neskausmingas. As gyvenu ne Lietuvoj, tai net neisivaizduoju kaip tas puodelid atrodo, siandien nusipirkau testus "clearblue", kiek zinau tai cia jie geriausi. Tei va, labai rupi kuo greiciau suzinoti, ar as  nestuke.gif  ar cia kazkas negerai g.gif

na siaip patariu dar palaukti pora-3 dienas ir nesidaryti siandien, Aisku norisi greiciau susizinoti, bet pas mane 2 juosteliu po 7 dienu nerode, po to pasidariau gal po poros savaiciu (nes buvau isvykus atostogu) ir tada parode mirksiukas.gif aisku kantybes, o del tu pozymiu, tai maziau galvoki, nes gali buti jau tie pozymiai po to issigalvoti pasireiskia. Kantrybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajileja @ 2009 10 20, 09:42)
sveikos,
Visu pirma dingo jausmas, kad tuoj tuoj prasides mano dieneles. Veliau pastebejau, kad miegot traukia ir rytais sunkoka keltis. Krutine pasidare sunki ir skausminga, ypac speneliai. Kai 5 diena vis neprasidejo tos dieneles vyras ikalbejo pasidaryt testa -  blush2.gif jis iskart parode antra juostele  thumbup.gif
Vakar buvau pas gine, ji dar nieko nemate, tad nutarem darytis kraujo tyrima ir si penktadieni pakartoti echo  smile.gif

Dar pamirsau pasakyti apie pilvo maudenima, kuris buvo praeita savaite, ir jauciau kazkoki tempima butent ties gimda, bet jau keleta dienu retokai kazkas ten pabado ir tiek wink.gif

na didziausi sveikinimai 4u.gif o man pvz nedingo jausmas del mm. Man net tris menesius kai turedavo mm prasidet, vis pamausdavo pilva kaip pries mm. Gal tas tavo apibudintas tempimas ir yra tie maudimai pries mm ar anksciau nejausdavai ?
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 20, 10:13)
na siaip patariu dar palaukti pora-3 dienas ir nesidaryti siandien, Aisku norisi greiciau susizinoti, bet pas mane 2 juosteliu po 7 dienu nerode, po to pasidariau gal po poros savaiciu (nes buvau isvykus atostogu) ir tada parode  mirksiukas.gif aisku kantybes, o del tu pozymiu, tai maziau galvoki, nes gali buti jau tie pozymiai po to issigalvoti pasireiskia. Kantrybes  4u.gif
Papildyta:
na didziausi sveikinimai  4u.gif o man pvz nedingo jausmas del mm. Man net tris menesius kai turedavo mm prasidet, vis pamausdavo pilva kaip pries mm. Gal tas tavo apibudintas tempimas ir yra tie maudimai pries mm ar anksciau nejausdavai ?

Dekoju 4u.gif pries mm maudimu nebudavo, tik pirma mm diena pilva skaidedavo... Cia kazkoks kitas ir idomus jausmas, kuris buna butent pilvo viduryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajileja @ 2009 10 20, 10:54)
Dekoju  4u.gif  pries mm maudimu nebudavo, tik pirma mm diena pilva skaidedavo... Cia kazkoks kitas ir idomus jausmas, kuris buna butent pilvo viduryje smile.gif

na tai vadinas hormonai siautet pradeda ir pilvuka pamaudzia nuo to mirksiukas.gif
Atsakyti