Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

QUOTE(Kutosele @ 2009 12 11, 13:45)
Va cia tai nesupratau, jei jau jums sumaise spalvas, tai kam tuos langus emete. As uzsisakiau riesuto spalvos langus is abieju pusiu, tai man atveze balta - tai taip isiutau, nes lango verkiant reikia, pralaukiau 3 savaites, tai isiutus tiem meistram pasakiau, kad tegul skambina direktoriui ir pasako, kad ta langa i sikna susikisa..Paskiau pati skambinau direktoriui, nes galvojau is isiutimo man sirdis sustos.Tai dabar dar dvi savaites laukiu... Gal su paauksuotais remais atves, nezinau...
PATARIMAS VISIEMS: SKAITYKIT ATIDZIAI SUTARTI, YPAC TERMINUS.IR DELSPINIGIUS NORMALIUS KAD NURODYTU.
Paskaiciavau, kad man langa atves tada, kai jau lauke pranasauja kad bus -16. Tai prie tokios temperaturos langu niekas nededa.....
Nezinau, net kaip pasielgt..gal kai atves jau mano langa, sakyt, kad pasiimkit tuos susiktus 200 lt. (avansas) ir veskites ta langa kur norit...Siaubingai suoykus esu, o direktoriui viskas tik juokinga atrodo..."kas nedirba - tas neklysta".....Jo, o kad pas mane meistrai uzsakyti, atsaukti, tai jie pofik...aisku, pati kalta..Kita karta firma atsakingiau rinksiuosi... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Su tais "nebrangiai" buk atsargi..Geriau jau rinkis patikima firma...nes tos visos kitos "firmeles", kur nebrangiai daro - bankroto atveju uzsip... jei kas negerai langui bus...ar blogai ides...

Na cia jau baisiausias scenarijus aprasytas. Mano darbe tokiu atveju nepasitaike, o dirbu su langais ne vienus metus. As zmogaus visada kelis kart perklausiu apie produs, spalva ir pan, nes primineje samatoje buna ne viskas paskaiciuota, nes ne viska pats klientas zino ko jam reikia, o kai viskas eina link sutarties ir uzsakymo - viska kelis kartus tikrinu, tikslinuo. Pamenu atveji, kai isorines palanges klientas uzsake rudas,o langus baltus. Nakti prisiminiau toki nedazna uzsakyma, ir sudvejojau, galvojau gal as klaida iveliau, net prakaitas ismuse. Ryte perskambinau klientui, tai tas uztikrino, kad taip ir yra, kad palanges rudos isorines, o langai patys balti. thumbup.gif

http://plastikiniailangai.weebly.com smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 12 gruodžio 2009 - 21:31
QUOTE(alfasz @ 2009 12 12, 19:03)
Na cia jau baisiausias scenarijus aprasytas. Mano darbe tokiu atveju nepasitaike, o dirbu su langais ne vienus metus. As zmogaus visada kelis kart perklausiu apie produs, spalva ir pan, nes primineje samatoje buna ne viskas paskaiciuota, nes ne viska pats klientas zino ko jam reikia, o kai viskas eina link sutarties ir uzsakymo - viska kelis kartus tikrinu, tikslinuo. Pamenu atveji, kai isorines palanges klientas uzsake rudas,o langus baltus. Nakti prisiminiau toki nedazna uzsakyma, ir sudvejojau, galvojau gal as klaida iveliau, net prakaitas ismuse. Ryte perskambinau klientui, tai tas uztikrino, kad taip ir yra, kad palanges rudos isorines, o langai patys balti.  thumbup.gif

http://plastikiniailangai.weebly.com  smile.gif

Tai reiktu tik pasveikinti Jus, kad taip atsakingai dirbate 4u.gif O mano "scenarijus" tai tikrai be jokiu pagrazinimu...Negana to, kad jau suklydo uzsakydami mano langa, tai dar zadejo skubiai imtis to, kad klaida butu istaisyta..Sako, "mes jums paskambinsi pirmadieni, pasakysim, kas kaip (o langa atveze sestadieni).."Tai pirmadieni laukiu laukiu....Jau ir 16 val..Tylu..O man taip neramu, tai pati puoliau skambinti...Tai aisku, konkretaus atsakymo jokio. Sako "kai tiksliai viska zinosim, tada paskambinsim, kol kas neisku, kada jis bus"..Tai taip "neaiskiai" pratempiau iki ketvirtadienio. Vel pati skambinau. Na vienu zodziu - nervu gadinimas.'
O gal galit pasakyt, kaip atskirt, ten 5 kameru langas, 6???o gal tik 3????Nes jau nebepasitikiu.Juo labiau kai pakeltu tonu pakalbejau, tai baisu kad kokio s.... neikistu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2009 12 13, 02:47)
Tai reiktu tik pasveikinti Jus, kad taip atsakingai dirbate 4u.gif O mano "scenarijus" tai tikrai be jokiu pagrazinimu...Negana to, kad jau suklydo uzsakydami mano langa, tai dar zadejo skubiai imtis to, kad klaida butu istaisyta..Sako, "mes jums paskambinsi pirmadieni, pasakysim, kas kaip (o langa atveze sestadieni).."Tai pirmadieni laukiu laukiu....Jau ir 16 val..Tylu..O man taip neramu, tai pati puoliau skambinti...Tai aisku, konkretaus atsakymo jokio. Sako "kai tiksliai viska zinosim, tada paskambinsim, kol kas neisku, kada jis bus"..Tai taip "neaiskiai" pratempiau iki ketvirtadienio. Vel pati skambinau. Na vienu zodziu - nervu gadinimas.'
O gal galit pasakyt, kaip atskirt, ten 5 kameru langas, 6???o gal tik 3????Nes jau nebepasitikiu.Juo labiau kai pakeltu tonu pakalbejau, tai baisu kad kokio s.... neikistu doh.gif  doh.gif

Geriausias budas tai patikrinti butu atvezto lango remo plocio pamatavimas. 3 kameru lango remo plotis apie 58mm, 5 kameru lango - 70-74mm, 6 kameru lango - apie 80mm.

Tiesiog tai padarykite su liniuote, metru, ka turesite po ranka. thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais metais visus buvusius ir busimus mano klientus, taip pat visus sios diskusijos aktyvius ir nelabai dalyvius. Linksmu, geru Jums Naujuju metu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 12 13, 12:20)
Geriausias budas tai patikrinti butu atvezto lango remo plocio pamatavimas. 3 kameru lango remo plotis apie 58mm, 5 kameru lango - 70-74mm, 6 kameru lango - apie 80mm.

Tiesiog tai padarykite su liniuote, metru, ka turesite po ranka.  thumbup.gif

O akip atskirti 5 kameras nuo 4? Kiek cm turi buti 4 kameru?
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2010 01 02, 16:08)
O akip atskirti 5 kameras nuo 4? Kiek cm turi buti 4 kameru?

Jei 5 kameru lango yra apie 70mm plocio remas, tai 4 kameru lango turetu buti panasus, gal 63mm. g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Ar būtina plastikiniuose languose užraktai? Namas nuosavas, dabar galvojam ar mum tikrai jų reikia, nes vaizdas man nelabai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 01 03, 00:38)
Sveiki smile.gif
Ar būtina plastikiniuose languose užraktai? Namas nuosavas, dabar galvojam ar mum tikrai jų reikia, nes vaizdas man nelabai  doh.gif

Turbut turite omeny rakinamas rankenas. Jos yra gerai, kai mazi vaikai visur lipa ir gali atsidaryt patys langus ir islipt ar pan. Dar sios rakinamos rankenos sumazina galimybe isilauzti pro langus i nama ar buta. Cia jau vienas didesniu apsaugos lygiu. Pirmasis tai papildoma apsauga nuo isilauzimu, t.y apsauga nuo varcios iskelimo is apacios, didesne apsauga - tai ir apsauga nuo iskelimo is sono, poto eina Hoppe Secustic priesisilauzimines rankenos (20lt/vnt), toliau rakinamos rankenos - apie 40lt/vnt. Ir didziausia apsauga nuo isilauzimu per langus - apsaugines zaliuzes.

Neblogas filmukas apie priesisilauzimines rankenas:

http://www.youtube.c...h?v=DxaXTxIWj38

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 01 03, 11:06)
Turbut turite omeny rakinamas rankenas. Jos yra gerai, kai mazi vaikai visur lipa ir gali atsidaryt patys langus ir islipt ar pan. Dar sios rakinamos rankenos sumazina galimybe isilauzti pro langus i nama ar buta. Cia jau vienas didesniu apsaugos lygiu. Pirmasis tai papildoma apsauga nuo isilauzimu, t.y apsauga nuo varcios iskelimo is apacios, didesne apsauga - tai ir apsauga nuo iskelimo is sono, poto eina Hoppe Secustic priesisilauzimines rankenos (20lt/vnt), toliau rakinamos rankenos - apie 40lt/vnt. Ir didziausia apsauga nuo isilauzimu per langus - apsaugines zaliuzes.

thumbup.gif ačiū, paliksim tuomet biggrin.gif Bet mum dar įdomiau pasirodė tai, kad visi raktai vienodi ir tinka visom rankenom lotuliukas.gif Ar čia visos tokios rankenos, ar vienam užsakovui vienodas rakinimas?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 01 03, 16:47)
thumbup.gif ačiū, paliksim tuomet  biggrin.gif Bet mum dar įdomiau pasirodė tai, kad visi raktai vienodi ir tinka visom rankenom  lotuliukas.gif Ar čia visos tokios rankenos, ar vienam užsakovui vienodas rakinimas?

Nesu tikras 100 proc, bet manau, kad raktai vienodi gaminami. Tai apsauga is vidaus, taip, kad ir turetu kazkas rakta - nepatekes i vidu buto - langu rankenu neatrakins. smile.gif
Atsakyti
Gal kas iš savo patirties galėtų patarti? Jei lango plotis yra 2,10 m, į kiek dalių patogiau jį dalinti - 2 (po 1,05 m) ar 3 (po 0,7 m)? Jeigu būtų 2 dalys, ar patogu varstyti tokį platų langą (virš 1 m pločio)?
Šiaip aš būčiau linkus prie 3 dalių, nes dabar tokie yra, ir prie tokio vaizdo esu pripratusi. Bet mes norime vieną langą pirmame aukšte padaryti kuo plačiau atsidarantį - kažką panašaus kaip 2 abiejų varstomų dalių be statramsčio viduje. Tokia mintis kilo po to, kai naujai nupirkta sofa netilpo pro duris, ir reikėjo išimti langus norint ją įnešti biggrin.gif
O gal yra koks variantas plačiai atveriamo 3 dalių lango?
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2010 01 06, 10:47)
Gal kas iš savo patirties galėtų patarti? Jei lango plotis yra 2,10 m, į kiek dalių patogiau jį dalinti - 2 (po 1,05 m) ar 3 (po 0,7 m)? Jeigu būtų 2 dalys, ar patogu varstyti tokį platų langą (virš 1 m pločio)?
Šiaip aš būčiau linkus prie 3 dalių, nes dabar tokie yra, ir prie tokio vaizdo esu pripratusi. Bet mes norime vieną langą pirmame aukšte padaryti kuo plačiau atsidarantį - kažką panašaus kaip 2 abiejų varstomų dalių be statramsčio viduje. Tokia mintis kilo po to, kai naujai nupirkta sofa netilpo pro duris, ir reikėjo išimti langus norint ją įnešti biggrin.gif
O gal yra koks variantas plačiai atveriamo 3 dalių lango?

Manau, kad reiketu daryti tik is 2 daliu. Is 3 daliu daliu bus daugiau plastiko, daugiau remo, maziau sviesos, ir manau brangiau bus. Virtuvese juk zmones daro vientisus atidaromus ir 1.5m plocio ir tikrai problemos nemato del to smile.gif

Toks variantas, kaip, kad Jus minite, kai atsidaro abi dalys su statramsciu isties yra labai geras, kai reikia ka inest pro langa. Bet tada viena dalis lango tik atsidarys, o kita ir atsidarys ir atsivers. Ir Toks langas bus apie 150lt brangesnis nei tas, kai liks statramstis per viduri abiejoms dalims atsidarius.

Atsakyti