QUOTE(nykshtuke @ 2010 05 11, 14:14)
Pradėjau rinktis langus nuosavam namui, ir mąstau, ar visgi verta imti 3 stiklų paketą? nors ir firmos sako kad už tą pačią kainą, bet realiai paskambinėjus išaiškėjo, kad su ta akcija gaunasi šiek tiek brangiau. ar tikrai sutaupymai akivaizdžiai pasijaučia, kad verta investuoti papildomus pinigus?
Tikrai esu pastebejes, kad vienas zinomas gamintojas paskelbe akcija: 3 stiklu paketas uz 2 stiklu paketo kaina. Bet paskaiciavus man mano siulomus langus be akciju, be sukiu ir pan - gavosi pigiau nei pas tuos, kurie rekia, kad labai pigiai siulo. Na cia marketingas ir stebuklu sioje vietoje nebuna, Bent as per 3m darbo ju nesu mates. Beje stiklo paketai 3-5 proc yra pabrange del sezono. Taip kad ir tai patvirtina, kad negali but tokiu issisokimu.
Del silumos: langai su 3 stiklu paketu yra tikrai siltesni, iki 1.5 karto, profiklausomai nuo pacio stiklo paketo, kokie oro tarpai tarp stiklu ir aisku koks pats profilis, kok jo remo plotis.
Yra paskaiciuota, kad atisperkamumas, to skirtumo yra tarp 7-9m, ir jis gali skirtis priklausomai nuo sildymo sezono, sildymo kainos, langu ploto, ir t.t ir pan.
3 stiklu paketas bus apie 10 proc tamsesnis nei 2 stiklu paketas.
Bus sunkesnis.
Ar verta ji det ar ne - konkreciu atveju reik konkreciai ziureti.