QUOTE(kicius @ 2010 08 10, 23:32)
O ar yra prasmė iš 2 stiklų paketo su abiem selektyviniais stiklais, duos tai naudos? nes populiariausia tai su vienu selektyviniu stiklu kaip pastebėjau.
Naudos manau bus, bet ir kaina buspanasi kaip 3 stiklu paketo su 2 selektyviniais stiklais. tad reiktu paziuret ar apsimoka

Papildyta:
QUOTE(coffe @ 2010 08 11, 12:25)
sveiki,
norime susideti tikrai labai gerus langus, kokia komplektacija rinktis, ka rekomenduotumet?
galvojam ir apie medinius kaustytus aliuminiu, ar verta?
aciu
norime susideti tikrai labai gerus langus, kokia komplektacija rinktis, ka rekomenduotumet?
galvojam ir apie medinius kaustytus aliuminiu, ar verta?
aciu
Jei mediniai - tai geriau butu kaustyti aliuminiu, nes nereikes tuomet mediniu perdazyt po 7-9m. Bet ir kaina tokiu langu bus vos ne dukat bangesne nei geru plastikiniu. Jei finansai leidzia - manau gal ir neblogas variantas

Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2010 08 11, 12:30)
Alfasz, dėkui už atsakymus
Mes dėjomės 3 stiklų paketą - du paprasti ir 1 selektyvinis. Rodos viskas ok.
Beje, alfasz, koks selektyvinis stiklas dabar iš geriausių? Anksčiau buvo Interpare. O dabar?

Mes dėjomės 3 stiklų paketą - du paprasti ir 1 selektyvinis. Rodos viskas ok.
Beje, alfasz, koks selektyvinis stiklas dabar iš geriausių? Anksčiau buvo Interpare. O dabar?

Tikrai nepasakysiu tiksliai kas gerai, o kas ne. Is esmes ne pavadinimas lemia geruma, o savybes, o kokios jos kiekvieno stiklo, ar stiko paketo galima pamatyti cia:
www.skp.lt/ce
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 11, 16:23)
o kokius langus geriausiai detis , jei norim vitrinos, virsutiniam -9 namo aukste, nes kazkurioj firmoj man kazka pasakojo, kad jei vitrina tai nemaziau 5 kameru ir panasiai...
decco kaip suprantu jau atkrenta- nors kampinio balkono vitrinos kaina, kai buvau nuejus paklausti, su trimis darinejamais langais buvo 2388 su viskuo (apsiltinimui priedai nebuvo iskaiciuoti, bet kiek supratau ten apie 400lt)
decco kaip suprantu jau atkrenta- nors kampinio balkono vitrinos kaina, kai buvau nuejus paklausti, su trimis darinejamais langais buvo 2388 su viskuo (apsiltinimui priedai nebuvo iskaiciuoti, bet kiek supratau ten apie 400lt)
Cia kalba eina apie balkono stiklinima? is esmes nera skirtumo ar 3 kameros ar 5, jei norit deti vitrina. Jei balkonas - gal verta ziureti i 3 kameru remus, t.y remo plotis bus 5,8-6cm, tik jau daugelis imoniu ju atsisako, nes neber paklausos. Rinktis 3 kameru langus balkone geriau tada, kai rupi, kad kuo daugiau butu sviesos, nes tokio profilio remai siauresni ir maziau plastiko bus. O kainas eikai konkreciai ziureti, lyginti, skaiciuoti.

Papildyta:
QUOTE(erika_m_ @ 2010 08 11, 22:12)
Oj kaip pritariu
būtent taip ir dariau - aš rinkdamasi langus gal į kokias 25 įmones užklausas išsiunčiau. Buvo net tokių, kurios nesiteikė atsakyt... Suprantu, kad tai laiko užima, bet tada kaip jie tikis verslą daryt, jei su potencialiais klientais nebendrauja?
Apžvelgusi pasiūlą apsistojau ties ideal7000. Galiausiai rinkausi tarp dviejų geriausią kainą pasiūliusių įmonių "langų centro" ir "Sistemax". Apie pirmuosius pasiskaičiau nekokių atsiliepimų, tai.. Pagamino net ankčiau nei žadėjo, vakar jau sumontavo (nors turėjo laiko iki kitos savaitės galo), vis dar vaikštau aplink ir grožiuos
Susidarė įspūdis, kad vyrai tikrai išmano savo darbą.
Tęsiam remontą toliau...

Apžvelgusi pasiūlą apsistojau ties ideal7000. Galiausiai rinkausi tarp dviejų geriausią kainą pasiūliusių įmonių "langų centro" ir "Sistemax". Apie pirmuosius pasiskaičiau nekokių atsiliepimų, tai.. Pagamino net ankčiau nei žadėjo, vakar jau sumontavo (nors turėjo laiko iki kitos savaitės galo), vis dar vaikštau aplink ir grožiuos

Tęsiam remontą toliau...

Tikrai, reikia siusti uzklausimus i dominancias imones, vadybinkams. Taip pat svarbu gauti ne sausa samata, o ir visa dominancia informacija, suprast ar gausti tai ko norit, tai ko reikia, o ne: kaina - 2000lt. Viskas. Kas joje? kas bus? kiek laiko gamins? cia irgi svarbi skiltis, kad vadybininkai pardavejai visose srityse turi ismanyt ka parduoda. Man tas pats galioja buitineje technikoje, kad ir balduose, ar kompiuteriuose. Jei vadybininkas nieko nezino, negali pasakyt apie parduodamus daiktus - tai jis tik kasininkas man

Papildyta:
QUOTE(snail @ 2010 08 12, 09:54)
Kokio profilio langus uzsisaket?