QUOTE(Satura @ 2010 01 28, 23:26)
Rkatytė ir išbandė jį: šakės, kad paspalvina odą
Na ir visai nieko toksai įdegis gaunasi
Tarkim, KN dezodoruotų kokosų aliejaus kvapas pašalintas ar tai su anglies, ar tai su molio pagalba. Bet tiksliai nežinojo.
na ir dar parodė to gero nerafinuoto rapsų aliejaus butelį, su mėlyna spalva etiketė. Užrašyta ekologiškas rapsų aliejus, ant butelio šono užrašyta "Gaja". Iš E.Jastramsko ekologinio ūkio - jei pavardę gerai perskaitau iš savo raštų
Aš jį irgi turiu, naudoju. Žinok, net 1 proc. šaltalankio aliejaus koncentracija aliejų mišinyje - spalvina, tiesa labai laikinai. Aš jau daug įvairių kocentracijų bandžiau, nes vaikui gaminu mišinius su juo. Tepiau ir grynu, vaje vaje..rankos tai kaip rankos

, vaiko oda irgi oranžinė, bet va iš rūbų, kur netyčia užtiško neišploviau...
Kaip įdomu

Aš ir galvoju, kad arba turi būti kitokie 'ekologiniai' metodai kažkokie man nežinomi, nes šiaip įprastas deodoravimas man neatrodo įmanomas be visų nesąmonių prieš tai

Reiks irgi pasidomėt.
O dėl rapsų dėkui

, aš pasidomėjau jau tiek, kad parašiau laiškutį žinovams, kad paaiškintų man apie tas veisles ir pan. Bet fabar dar konkrečiai tuo pačiu aliejum pasidomėsiu.
Nors turbūt aš liksiu atsargi

Nes dažnai būna taip, kad ką naujo išveda, selekcionuoja, džiaugiasi, katučių ploja
(kaip ir dėl genetinio modifikavimo, gi pradžioje nebuvo jokių didelių nuogąstavimų, tik apie naudą visi skalambijo), o po to paaiškėja, kad be reikalo
Bet kai yra tokia aliejų gausa, gi ne bėda, kiekviena galime pasirinkti priimtiniausius, smagiausius, skaniausius

Tiek vidui, tiek išorei..
Ačiū, kad parašei kas dar vyko
Labai norėjau likti iki galo, ale mano vaikas serga ir skaudama širdimi išvis išėjau, tad norėjau bent grįžti iki visų gydomųjų procedūrų