QUOTE(Freedom @ 2009 10 14, 16:03)
ačiū ir labai gaila,kad turėjau tokią brangią "patirtį"
dėl mano važiavimo,tai aš dar nepasitikiu savim visiškai,bet jau dingusios baimės,kurios buvo,kai mokiausi,tiesiog man bėda yra važiuoti atbulai

aš visada statau nosimi,nes atbulai dar prisibijau,reikia pasimokyti ne tik su linijom,bet ir su kliūtimis,nes mašinos gabaritų dar nejaučiu,tai va,išvažiuojant iš stovėjimo vietos aš stebėjau savo mašinos dešinį nosies kampą,kad sukdama vairą į kairę nekliudyčiau ten mašinos ir man kažkaip buvo sunku dar ir atidžiai stebėti kairę pusę ar neatvažiuoja mašinos (išvažinėjau vienpusio eismo kelyje,dvipusio lengviau,nes išvažinėjant pradžioje daugiau žiūrėt reikia į dešinę,o jau didžiajai daliai išvažiavus matosi viskas gerai)
tai va,dar man reikia daug daug praktikos
na man kai reikia atbulai vaziuoti ir labai maza parkavimosi vieta, tai ramiai sustoju, tada nusireguliuoju veidrodelius taip kad matyciau, kur ir kaip mano ratai suka, na ir vezlinu. Vis save guodziu, kad masina "karve" storasikne, o vietos yra minimaliai tai jei is pirmo karto nepataikysiu, tai nieko tokio. Ismokau kaip klaidas taisyti
siaip geriausia tai savaitgali pasiimti masina vaziuoti, kur i ramesne gatve, ir ten praktikuotis, as beveik kiekviena savaitgali vaziuoju ir statau savo masina tai priekiu tai uzpakaliu, tai sonu ir tt.
Siandien man buvo laisvadienis, reikejo tvarkyt uzsisenejusius reikalus, tai nusprendziau vaziuoti i miesta viesuoju transportu

jau buvau spejus ir pamirsti grudimasi ir laukima

na bet nereikejo sukt galvos kur statyt masina, o ir daug pigiau isejo, nes cia nemokamu stovejimo vietu nera, o kainele tai
uztai savaitgali nusimato 1000km autostrada vaziuot, jau dabar kinkos dreba