ir iš viso iš keleivio vietos viskas atrodo kur kas baisiau - ir kad atstumas per mažas, ir kad kačiukai ar "kažkas panašaus į šunį" pasimaišė kelyje (čia per "Reidą" taip pasakę yra

), ir šiaip viskas baisiau atrodo...
pikkolo, smagiausia, jog nepraradote noro vairuoti, neišsivystė baimė, kaip man tikrai būtų ir kad nuostoliai tik finansiniai ir tik dėl metalo gabalo, o ne dėl sveikatos
o mano draugas jau vakar galutinai suprato, kad mano reakcija į kokias nors avarines situacijas yra labai labai bloga ir kažin kaip būtų, jei man sėdint už vairo būtų kokia nors avarinė situacija. mat užvakar važiavom sankryžoj vienoj, jis spėjo išsukt posūkiui į kairę, nes iš tiesiai atlėkė BMW ir tikrai maniau, jog padarys mano pusę per visus galus

tai užsidengiau akis ir nei žodžio, nes nebeturėjau jėgų nieko pasakyt
po to važiavom jau link Šventosios ir prie vienos kavinių šuniukas perbėgo kelią, bet, matyt, suprato, kad ten neturi ką veikt, ir pradėjo bėgt atgal - nu ir ką, aš ir vėl akis užsidengiau ir kvėpavimą sulaikiau... nu o ką man daugiau daryt?

tai draugas pradėjo juokaut iš manęs, kad jei būtų avarinė situacija man, tai turbūt vairas iš rankų ir rankos ant akių, kad nieko nematyčiau, nes labai bijau