Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Tangi @ 2010 05 12, 09:24)
priritetas 5 reiškia, kad brolis ar sesuo lanko tą pačią įstaigą  drinks_cheers.gif  o įvedimo į sistemą data eilės nekoreguoja. bent taip man sakė, kai skambinau į darželį  g.gif

O prie mūsų parašyta 0 prioritetas, nors sesytė eina į Aušrinę. Kur man kreiptis, kad būtų pakeista, gal žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 05 12, 10:35)
O prie mūsų parašyta 0 prioritetas, nors sesytė eina į Aušrinę. Kur man kreiptis, kad būtų pakeista, gal žinot smile.gif

prie maniškės bendram sąraše irgi 0, bet suvesta viskas gerai. skambinau į darželį šiandien ir man pasakė ID numerį, pagal kurį visą informaciją prašymo parodo. paskambinkit į darželį tel. 377528 ir ten viską patikrins bei pasakys ID numerį, pagal kurį viską galėsit pasitikrint 4u.gif
Atsakyti
jei neuzstatytas prioritetas reikia nueiti pas sekretore ir pakeis mirksiukas.gif vakar direktore sake
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2010 05 03, 21:04)
O kada bus ta kudikeliu grupe ir nuo kokio amziaus i ja galima pakliuti?  smile.gif Turbut sitos info nezinot dar  g.gif  Bet noreciau porai val. palikt savo mazaji  biggrin.gif

Kudikeliu grupe bus nuo gimimo iki treju metu Mamos galeas ateiti su vaikais ir mokytis tevystes igudziu O aukletoja turi ir psichologijos diploma ir medicinos ir pedagogikos
Atsakyti
Kaip įdomiai...net iki trejų metų g.gif TAi kam tada lopšelis skirtas?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 05 20, 12:28)
Kaip įdomiai...net iki trejų metų  g.gif TAi kam tada lopšelis skirtas?

kiek as supratau, per susirnikma rudeni, tai, kad viena lopselio grupe, bus pritaikyta kudikeliams, turbut todel ir bus nuo 0 iki 3 metu;) nu kiek ten tu kudikeliu bus kai pagalvoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 05 20, 12:46)
kiek as supratau, per susirnikma rudeni, tai, kad viena lopselio grupe, bus pritaikyta kudikeliams, turbut todel ir bus nuo 0 iki 3 metu;) nu kiek ten tu kudikeliu bus kai pagalvoji? g.gif

lopselis skirtas vaikams iki teju metu. Kudikiu turetu buti kokia 10 jei tam yra salygos
Atsakyti
QUOTE(taudre @ 2010 05 20, 17:10)
lopselis skirtas vaikams iki teju metu. Kudikiu turetu buti kokia 10 jei tam yra salygos

tai negi liks viena grupe lopselio? g.gif ar darzelio grupiu mazins? nelabai isivaziduoju kur visai nauja grupe padarytu g.gif buvo kalbama, kad is ziogeliu grupes darsy ta kudikiu grupe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 05 20, 17:14)
tai negi liks viena grupe lopselio? g.gif ar darzelio grupiu mazins? nelabai isivaziduoju kur visai nauja grupe padarytu g.gif buvo kalbama, kad is ziogeliu grupes darsy ta kudikiu grupe rolleyes.gif

nu bet jeigu liks tik viena lopšelio grupė, tai patekt į lopšelį bus "misija neįmanoma" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2010 05 21, 11:30)
nu bet jeigu liks tik viena lopšelio grupė, tai patekt į lopšelį bus "misija neįmanoma"  unsure.gif

Aš ir apie tai vis pagalvoju... KAIP bus sprendžiamos vietų problemos g.gif O gal trečią aukštą kels biggrin.gif
Atsakyti
Koks dar gali būt sprendimas... darželis ne guminis.

Teks tenkintis įprastu šiais laikais atsakymu "vietų nėr" unsure.gif

KAip gerai, akd man jau nebeaktualu....tfu tfu tfu...dabar jau mokyklos reiks dairytis lotuliukas.gif
Atsakyti
labas visosm mamytems smile.gif

trukdau tokiu klausimu, planuoju savo klecka uzrasyti i Ausrine, nuo 2012 m., internete dabar paziurejau kad jau nemazai vaiku uzrasyta, klausimukas ar yra tik viena lopselio grupe?
Atsakyti