Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

Taip mes busim lopsely, nors mums gruodi bus jau trys.
idomu kai sueina trys perkelia, ar lieka iki rudens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(noika @ 2010 09 02, 11:36)

iki rudens lieka;) mnao auksui balandi 3 suejo, niekas nikeur neperkele, o va rugseji jau darzeliokas;) man vis dar baisiia ilgu ziogeliu aukletoju rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 09 02, 11:37)
iki rudens lieka;) mnao auksui balandi 3  suejo, niekas nikeur neperkele, o va rugseji jau darzeliokas;) man vis dar baisiia ilgu ziogeliu aukletoju rolleyes.gif  rolleyes.gif

mes jau prieš metus su jomis atsisveikinom, o man vis dar ilgu... ir vaikai prisimena wub.gif nors dabar turime tikrai nieko ne blogiau 4u.gif
Atsakyti

kai buvau pas direktore sia savaitele tai jinai manes klause kiek maniskei metu nes jei netoli triju tai sake kai tik atsirastu vieta darzely perkeltu iskart i kita grupe jei butu pageidavimas.bet mums tik 2 metukai suejo mirksiukas.gif tai musu tai neliecia blush2.gif
Atsakyti

Jei patys prasysit - perkels, jei ne, paliks iki rudens. O siaip geriau neprasyti, nes vos spes apsiprast su vaikais, iskart pas kitus permes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 02 rugsėjo 2010 - 13:23
QUOTE(Rulete @ 2010 09 02, 14:22)
Jei patys prasysit - perkels, jei ne, paliks iki rudens. O siaip geriau neprasyti, nes vos spes apsiprast su vaikais, iskart pas kitus permes  doh.gif

itariu sunkiai ten su tuo permetimu bus grupes perpildytos tai labai abejoju ar keltu mirksiukas.gif tiek kad su didesniais tai tobuleja o su leliuskinais tai nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2010 09 02, 16:29)
itariu sunkiai ten su tuo permetimu bus grupes perpildytos tai labai abejoju ar keltu  mirksiukas.gif  tiek kad su didesniais tai tobuleja o su leliuskinais tai nelabai  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 02 rugsėjo 2010 - 18:07
QUOTE(Axe @ 2010 09 01, 10:05)
kaip ziogeliu aukletojos?patenkintos buvot?nes vyresnele saules zuikucius lanke tai idomu kaip ziogeliu nes maziute i juos eis nuo kitos savaiteles.buvau pas direktore siandien tai sake lopselines bandys nuo kito pirmadienio jau atidaryti  thumbup.gif

dičkis lankė žiogelius, auklėtojos tikrai thumbup.gif

QUOTE(noika @ 2010 09 01, 16:53)
Smagu girdet gerus atsiliepimus apie ziogeliu aukletojas. Mums tai labai aktualu, kadangi mes taip pat pradesim lankyti. Ir ne vienas, o is karto tryse 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Mes niekur ir neskubesim. Svarbiausia, kad geros aukletojos, o vaikai turi ismokti bendrauti ir su maziukais. Gal kas girdejot del remonto pabaigos? Ar tiketis kita savaite. g.gif
Atsakyti
QUOTE(noika @ 2010 09 03, 09:26)
Mes niekur ir neskubesim. Svarbiausia, kad geros aukletojos, o vaikai turi ismokti bendrauti ir su maziukais. Gal kas girdejot del remonto pabaigos? Ar tiketis kita savaite. g.gif

snd jau maciau aukletojos abeju lopsiu tvarkosi po biski rolleyes.gif
Atsakyti
šiandien ryte mačiau jau langai išvalyti abiejose lopšiuko grupėse, baldeliai sunešti, auklėtojos viduje tvarkosi. manlyg visiškai pabaigiamieji darbai jau 4u.gif pro praviras saulės zuikučių duris kyštelėjau nosį, labai gražu viduje wub.gif
Atsakyti
Saules zuikučių auklėtoja sakė kad pirmadienį dar nebus sutvarkytas vanduo, tai geriau nevesti. Pasiskambinti ir mažu antradienį jau priimtų.
Atsakyti