Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Keti 999 @ 2010 09 17, 16:05)
O mano vaikas lanke sokiu pamokas ir visko kuo puikiausiai ismoko, ir keramikos pamokose smagiai laika leido. As manau kad tavo vaikas negabus arba tau nera ka veikt tai sedi prie kompo visa diena ir skundiesi ...

blink.gif blink.gif blink.gif niekas nesiskundzia kiek supratau, tik issake savo nuomone apie savo vaika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keti 999 @ 2010 09 17, 16:05)
O mano vaikas lanke sokiu pamokas ir visko kuo puikiausiai ismoko, ir keramikos pamokose smagiai laika leido. As manau kad tavo vaikas negabus arba tau nera ka veikt tai sedi prie kompo visa diena ir skundiesi ...

oho blink.gif strooong doh.gif Jusu tai turbut gabus, nes nesdit prie kompo visa diena... Rysio jokio hihihi.gif
Atsakyti
Turejau omeny kad jei neismoko, tai gal beda su vaiku o ne aukletojais .
Atsakyti
QUOTE(Keti 999 @ 2010 09 17, 15:05)

Atsargiau apie svetimo vaiko gabumus spręsčiau g.gif

Nė velnio jie ten tuose šokių užsiėmimuose neišmoko, tik laikas užmuštas ir pinigai paimti lotuliukas.gif Čia tai tikrai teisybė.
Maniškiui tiko vadovo pamokų stilius, pagrindiniuz žingsnius išmoko ką mokino, bet iki šokių toli kaip iki mėnulio. TAi kad matematiškai kojas dėlioja dar ne šokiai. Antrais metais nėr tikslo eit.
Maniškiui labai patiko, ir konkursuose visuose dalyvavo, taigi mačiau ne tik savo vaikį šokantį, bet ir visus kitus. Nebuvo nė vieno tikrai šokančio. Žodžiu, rezultato beveik jokio, arba labai jau minimalus.
Ką galima išmokt, kai vaikų plius/minus 50, užsiėmimas, atrodo, 45 minučių trukmės, iš kurių 15 minučių tikrina dalyvaujančius, 10 minučių išsirikiavęs lipdukus dalina, ir dar karts nuo karto sutrumpina savo iniciatyva, tipo, kažkoks susirinimas nusimato ir salė turi būt atlaisvinta, arba dar kas nors doh.gif
JAu nekalbant apie tai, kad tuo pačiu laiku šoka ir pirmamečiai, ir antramečiai, ir kol vieni šoka, kiti sėdi. Taip kad dar gabalas užsiėmimo iškrenta.
Tad nereikia lia lia, Aleksandravičiaus tikslas pinigus susirinkt. Kiek teko domėtis, tai kituose darželiuose su mažesnėm grupėm vadovės dirba. Neteigiu, akd visuose, bet, būkim biedni, bet teisingi, ne su tokia krūva dirbant ką nors išmokint.
Džiugu, akd jūsų vaikas toks gabus.....o gal tik mama per rožinius akinius žiūri ir mato tai ką nori matyt mirksiukas.gif
Čia ne įžeidimas, jei ką blush2.gif

Sorry, už tokį talmudą...bet kraujas užvirė.
Panašu, akd praėjusiais metais nė vieno gabaus nebuvo, bent jau per konkursus nepasimatė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 17 rugsėjo 2010 - 18:26
o kiek tie bureliai kainuoja, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šokiai 30, bent jau pernai tiek buvo 4u.gif

Keramika, Teptukas, mankštos man atrodo po 25 litus buvo parašyta, bet kai man neaktualu, tai galiu ir nušnekėt...
Atsakyti
aš saviškį į mankštas užrašiau, nes dėl pėdučių gerai labai. klausiau ar nori šokt, lipdyt, dainelių mokytis, tai griežtai atsisakė, nenori schmoll.gif tai lauksim kitų metų. kiek suprantu kiekvienas metais tie patys būreliai, tai spės dar ax.gif
Atsakyti
ar zinot, kad Kulverstuku grupej antradieni susirinkimas? ax.gif
Atsakyti
Lyg kalbėjo kad trečiadienį bendras susirinkimas bus g.gif
Papildyta:
merginos, gal kas žinote direktorės el. paštą? bandžiau siųsti pasiūlymą pateikti prašymą seniūnijai ir policijai, bet man grįžo atgal. gal kas žinot kitą adresą, nei ausrine.vpc@dokeda.lt?
būtų smagu iki susirinkimo aptart su direktore.gal visai niekam tikusi idėja čia.
Atsakyti
maniškis pernai keramiką lankė, bet kažkur pusmetį tubūt. Paskui atsisakė eit, auklėtoja sakė, kad net verkdavo, prašydavo neleist. Taip ir nesupratau kodėl, vaikas pats nesakė. Šįmet vėl einam į mankšteles ir užrašiau į dailę. Sakė nori eiti piešti, tegul eina.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 20, 10:58)
Lyg kalbėjo kad trečiadienį bendras susirinkimas bus  g.gif
Papildyta:
merginos, gal kas žinote direktorės el. paštą? bandžiau siųsti pasiūlymą pateikti prašymą seniūnijai ir policijai, bet man grįžo atgal. gal kas žinot kitą adresą, nei ausrine.vpc@dokeda.lt?
būtų smagu iki susirinkimo aptart su direktore.gal visai niekam tikusi idėja čia.

tai ko cia taip idomiai kulverstukai daro tada? g.gif ryt grupeje? matyt nenori sedeti ilgai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai bus kažkoks susirinkimas? Nieko negirdėjau g.gif vaikas darže šiandien nebuvo
kiek žinau bendrus susirinkimus daro atskirai priklausomai nuo grupės - lopšelinukų, paruošiamukų, mišrių ir t.t.
Atsakyti