Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

na kaip? gerai apsiprekinot? biggrin.gif mano vaikai "šlavė" staliukus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 12 14, 11:28)
na kaip? gerai apsiprekinot? biggrin.gif mano vaikai "šlavė" staliukus hihihi.gif

apsiprekinom tongue.gif idomu ar liko prekiu?
Atsakyti
įtariu, kad ne, nes labai jau greitai visi prekinosi biggrin.gif
Atsakyti
mūsų grupėje liko šiek tiek ax.gif bet mes daug ir turėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 12 14, 10:48)
apsiprekinom  tongue.gif idomu ar liko prekiu?

Liko šiek tiek, mano dičkis 18:30 paskutinis apsipirko biggrin.gif
Atsakyti
maniau viskas bus išpirkta, nieko neliks biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai smagu,kad darzelis sugalvoja tokiu pramogu vaikams, o ir grupes pinigeliu susirenka dovanelems. thumbup.gif Mes irgi visko prisipirkom, labai skaniu meduoliuku ir kitokiu saldumynu. O gal kuri mamyte kepete tuos sausainukus-meduoliukus (eglutes,zmogeliukus ir pan.) ir galetumet receptu pasidalinti? Pirkom keliu rusiu ir vieni uz kitus skanesni. wub.gif Reiktu pabandyti issikepti Kaledoms
Atsakyti
mes kepėm pagal receptėlį iš čia, sm 4u.gif (mūsų buvo baltose lėkštelėse blush2.gif )
500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muškato riešutas, viskas sumalta)
Medų, cukrų ir margariną šildom kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, įmušam kiaušinius, išmaišom, tada dedam persijotus miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Išmaišom. Valandai dedam tešlą į šaldytuvą. Tada kočiojam ant miltais pabarstytos lentos. Išpjaustom sausainiukus ir kepam 200C orkaitėje apie 10-15 min. Iškepti meduoliai sudedami į sandarų indą ir paliekami, kol ataušta.
aš įdėjau per daug kepimo miltelių, tai per daug iškilo ir prarado formas. reikia nepersistengti su jais 4u.gif
Atsakyti
Mes kepėm pagal šitą receptą:

450 gr. miltų
150 gr. rudojo cukraus
100 g. margarino
2 kiaušiniai
100 gr. medaus
1 arb. šaukšteliai gesintos sodos
prieskonių meduoliams


Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų ( puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti, tešla suputos- neišsigąsti smile.gif tada suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą ( jeigu per skysta pridėkite miltų ) , bet tešla turi buti ne kieta. Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite norimas figurėles .
Orkaitę įkaitinti iki 220 C, kiškite meduoliukus, ir tik jiems iškilus traukite lauk.
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 12 15, 12:30)
Mes kepėm pagal šitą receptą:

450 gr. miltų
150 gr. rudojo cukraus
100 g. margarino
2 kiaušiniai
100 gr. medaus
1 arb. šaukšteliai gesintos sodos
prieskonių meduoliams
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų ( puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti, tešla suputos- neišsigąsti smile.gif tada suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą ( jeigu per skysta pridėkite miltų ) , bet tešla turi buti ne kieta. Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite norimas figurėles .
Orkaitę įkaitinti iki 220 C, kiškite meduoliukus, ir tik jiems iškilus traukite lauk.

labai skanus meduoliai sie, mes su mazium kelias partijas issikpem;) tik gaila i darziuka nenunesem, nes vis dar namuose tupim unsure.gif
Atsakyti
Aciu labai uz receptukus 4u.gif Butinai bandysim kepti,reikia tik formeliu susirasti dabar,nes receptai jau bent du yra smile.gif
Atsakyti
formelių yra maximoje tikrai pirkti 4u.gif
Atsakyti