O as vakar kepiau duona pagal kazkelintoj temoj
Kirameki ideta recapta:
700 gr kepaliukui reikės:
2/3 puodelio vandens
2 šaukštų balto acto
1/2 puodelio grietinės
2 puodelių kvietinių miltų
1 puodelio ruginių miltų
1 šaukšto cukraus
1 šaukštelio druskos
2 1/4 šaukštelio sausų mielių
Kepti naudojant baltos duonos programą.
Nuo saves dar kmynu pora arbatiniu sauksteliu idejau. Nu labai skani gavosi, MB net dviguba pusrytiniu sumustiniu porcija suvalge

keista, bet sita duona man kazkuo primine plikyta duona, kazkuo i palangos duona panasi, nors miltu neplikiau. Gal del acto

? dejau 6 proc balto vyno acta, tai minkymo metu pauosciau ir buvau issigandus, kad bus neimanoma valgyt - taip actu trenke

, bet kai iskepe visai nesijaucia, tik maloni rugstele

.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 10 29, 14:19)
o nepriklauso nuo programos,kiek?
priklauso, skirtingose programose minkymo laikas skiriasi keliom minutem, bet Terra2 rase, kad alieju reiktu pilti praejus 20 min nuo minkymo pradzios, o pvz pas mane praejus 20 minuciu nuo minkymo pradzios minkymas jau buna pasibaiges

tai uztat ir klausiu, kiek laiko minko, kad dar speja po to ta alieju imaisyti i tesla. matyt, tas patarimas ne visiems tinka. O gal cia tureta omeny minkymas rankomis, kur viskas ilgiau uztrunka
na, bet kuriuo atveju as alieju pilu su visais skysciais kartu ir vargo nematau