Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Mano užsakymas gallery.ru buvo 1296,tai atėjo po paros.Bet vis geriau,nei po vieną kopint.
Atsakyti
visiems gražių darbelių autorėms po 4u.gif .
yra naujiena iš GA: pirkimo nuolaida netaikoma iki 10 Lt
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 10 05, 10:58)
Pirmas mano blynas siuvinėjant melanžiniais siūlais:
Bus žirklučių dėklas.

bigsmile.gif kaip gražiai gavos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 10 05, 12:30)

bigsmile.gif wub.gif labai dailu wub.gif

Dvi ir ką mum su tavim daryt g.gif , niu niekaip nebaigi mūsų stebint bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 05 spalio 2009 - 13:08
Dvi, vis dar neatsižiūriu į tavo žuvis wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
aneSena> tos aguonos -tai buvo Rico rinkinukas ,tai ne mano sugalvota taip pakabint blush2.gif blush2.gif
Dvi >raktų pakabukai labai gražūs wub.gif wub.gif
Zodiako ženklų negalėsiu parsisiųst verysad.gif ,aplamai man neleidžia ten pasijungt ,sako kad serverį perkraunu verysad.gif ,gal kas jei atsisiųsit ,galėsit persiųst blush2.gif ..man viso albumo nereikia ,tik tie iš tos serijos kur DVI siuvinėjo žuvis mane domina blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 05 spalio 2009 - 13:44
QUOTE(zundyte @ 2009 10 05, 14:41)
Zodiako ženklų negalėsiu parsisiųst  verysad.gif ,aplamai man neleidžia ten pasijungt ,sako kad serverį perkraunu verysad.gif ,gal kas jei atsisiųsit ,galėsit persiųst blush2.gif ..man viso albumo nereikia ,tik tie iš tos serijos kur DVI siuvinėjo žuvis mane domina blush2.gif  4u.gif  4u.gif

aš ryte buvau 927, dabar jau šiek tiek virš 300. Jeigu ką - laisvai galėsiu persiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū giedress,va dabar tik pajungė mane ,tai esu 478-oji doh.gif ,tai gal išeis parsisiųst pačiai ...tik nelabai suprantu pačio proceso ,tai man dabar neišjungt to puslapio ar kaip? ar net kompo per naktį neišjungt,kad nenutrūktų,nes šiandien ko gero tai neprieis mano eilė verysad.gif
kol čia rašiau ,pats atsijungė puslapis ,ot nesiseka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 05 spalio 2009 - 14:14
QUOTE(zundyte @ 2009 10 05, 15:12)
ačiū giedress,va dabar tik pajungė mane ,tai esu 478-oji  doh.gif  ,tai gal išeis parsisiųst pačiai ...tik nelabai suprantu pačio proceso ,tai man dabar neišjungt to puslapio ar kaip? ar net kompo per naktį neišjungt,kad nenutrūktų,nes šiandien ko gero tai neprieis mano eilė verysad.gif

Aš kompą išjungiau.Ryte į epaštą laiškas atėjo,kad albumas paruoštas.Tik toliau dar nieko nedariau.Tai negaliu patart,kaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 05, 15:12)
ačiū giedress,va dabar tik pajungė mane ,tai esu 478-oji  doh.gif  ,tai gal išeis parsisiųst pačiai ...tik nelabai suprantu pačio proceso ,tai man dabar neišjungt to puslapio ar kaip? ar net kompo per naktį neišjungt,kad nenutrūktų,nes šiandien ko gero tai neprieis mano eilė verysad.gif

aš nesu susidūrus, bet kaip mano išsilavinimas leidžia man daryti prielaidas ( lotuliukas.gif ), tai jie tau atsiųs laišką, kuriame bus nuoroda į archyvą 4u.gif kompą gali drąsiai išjungt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 05, 14:07)
Dvi ir ką mum su tavim daryt  g.gif , niu niekaip nebaigi mūsų stebint  bigsmile.gif

QUOTE(burbulinė @ 2009 10 05, 14:18)
Dvi, vis dar neatsižiūriu į tavo žuvis  wub.gif  4u.gif  wub.gif

Ačiū. Labai labai oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Oi merginos- ruošiatės XX dienai, oi ruošiatės biggrin.gif - tiek puikių darbelių vėl parodėt thumbup.gif . Negaliu neišskirti Dvi zodiako- puikus dizainas, kruopštus darbas.
Aš taip pat netinginiavau- tarp mokinių ir referatų išsiuvau "adaptuotą" jorkiuką biggrin.gif (adaptuotą todėl, kad tikrasis šuniukas labai šviesus, o schemoje- ryžas, tad iš schemos ėmiau tik kontūrą, o spalvas derinau "iš akies"). Tai štai- jūsų teismui ax.gif
user posted image
Atsakyti