Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Ačiū visoms už pagyras mano šuniukui. Iš pradžių jis man visai nepatiko, bet kad toks užsakymas buvo, tai pradėjau darbą, o vėliau jis vis man mielesnis darėsi, kol visai įsdimylėjau.
Na, bet ką aš čia girsiuos blush2.gif , geriau pagirsiu kitų darbelius- žalieji paveiksliukai vaikučių kambariui tiesiog FANTASTIŠKI. Labai originaliai įgyvendinta idėja, tikiu, kad vaikiukams jie laaabai patinka.
Atsakyti
Sveikos merginos na ir šaunuolės jūs 4u.gif 4u.gif Vos kelias dieneles neprisijunk ir žiūrėk jau tiek nuostabių wub.gif wub.gif darbelių. O aš pastrigau su savo pantera jau beveik savaite net nepaliesta guli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 10 06, 12:46)
O aš pastrigau su savo pantera jau beveik savaite net nepaliesta guli blush2.gif

Ne tu viena be muzos esi doh.gif as irgi drinks_cheers.gif staltieses antras galas tik atskaiciuota motyvo vieta ir vos vos pradeta verysad.gif visai nei laiko nei ikvepimo ner verysad.gif
Atsakyti
eeii,merginos ,greit mūzas kvieskit pas save ,taigi kryžiukų diena artėja thumbup.gif ,kas čia darbus rodys ,jei visoms mūzos atostogauja? lotuliukas.gif ....
aš tai nukrypsiu nuo savo didžiųjų darbų ir užsiimsiu atvirukų siuvinėjimu Kalėdoms,nors bus parodyt kiek per trumpą laiką pajudėjau,nes su dideliais darbais taip neišeina ,kapstaisi vienoj vietoj ilgai ,kol kas nors ryškėt pradeda blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 spalio 2009 - 12:31
Ačiū mergaitės už šitiek pagyrų mano darbeliams wub.gif Taip, pilvukai čia velti - iš tikrųjų darbeliai ilgai gulėjo nebaigti, nes niekaip neprisiruošdavau prie veltinio prisėst blush2.gif Rėminau pati smile.gif

QUOTE(tute28 @ 2009 10 06, 08:07)
Ar čia Maia dramblys?

Taip, dramblys čia Maia. Tik nepirkau rinkinio - siuvinėjama Anchor siūliukais, tai juos ir susipirkau, kad konvertuot nereiktų rolleyes.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 06, 10:11)
vakar uzmaciau pirkt sulanguotos kanvos. atrodo taip pat kaip jus su tuo markeriu langelius padarot. o tai kaip su jau sulanguota, gal kokia issiplaunanti? g.gif ar seip languota ir viskas.

Jei matei taip vadinama "Magic Aida" ( štai tokią ), tada linijos išnyksta pamerkus į šiltą vandenį 4u.gif
O šiaip man rodos kažkur esu mačius ir šiaip languotos medžiagytės pirkt, bet jos labai retai pasitaiko... g.gif
Atsakyti
Labutis, kokių grožių užderėjo wub.gif , o aš šiandienai tiek visokių darbų prisiplanavus, kad nežinau ar spėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 06 spalio 2009 - 13:51
astulia gal jau baigiai savo zuiki? reik kompanijos manajam bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 06, 13:39)
astulia gal jau baigiai savo zuiki? reik kompanijos manajam  bigsmile.gif

Koks mielas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 06, 14:39)

Super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif mabai meilus zuikis
Atsakyti
rugsėjė
OhO biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 06, 14:39)

jau beveik, vakar MB bitutę mučijo hihihi.gif graži porelė gautųsi tavo ir mano zuikius sudėjus wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti