Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

labas vakaras senaii berasiau cia,dirbau issijuosus stai idedu sio menesio gaminukus 2. 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
evitele> wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 10 06, 23:36)

Mane labiausiai is siu 2 darbeliu antras taip suzavejo bigsmile.gif PASAKA thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras senaii berasiau cia,dirbau issijuosus stai idedu sio menesio gaminukus 2. 4u.gif
Jau gaminukai tai čiki.Ypač antrasis.Sakyčiau prabangiai atrodo.Viską duoda šriftas.O ir vardas
gražiai skambantis. Gausi jau šriftu pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 10 06, 20:19)
Pasirodysiu savo kitu vyrejuku  smile.gif

fainuolis virejas wub.gif wub.gif as apie ju kolekcija irgi svajoju g.gif g.gif
Atsakyti
Visų gražūs darbai, o evitele antrojo metriko šriftas super gražus - nėra ypatingas ar mandras, bet labai gražiai ir elegantiškai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Na va, jau ir kasiulai siūlo spalio 10 paminėti kaip siuvinėtojų dieną ir kartu pasiuvinėti jų parduotuvėje. Gavau jų naujienlaiškį. Gaila, kad tuo metu turėsiu kitų reikalų, būtų visai smagu padalyvaut. Nors man ir įkvėpimą reik atgaut - niekaip nekyla rankos prie siuvinio.
Atsakyti

Labai gražu, o jau antrojo grožis wub.gif wub.gif Gal galima antojo šrifto schemute? kristinute@ymail.com 4u.gif
Atsakyti
evitele, gražūs metrikiukai mirksiukas.gif tik pirmajam užkliuvo, kad "šeštadienis" pabėgęs į kairę g.gif o antrajam jei būtum sujungus raides, tai atrodytų dar gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Evitėle, gražu wub.gif

Aš taip norėjau siuvinėjimo dieną prie siuvinio praleist, bet tikriausiai adatos nė į rankas nepaimsiu unsure.gif Sugalvojom su vyru romantišką savaitgalį pasidaryt - ką darysi, siuvinėsiu kitą kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 07, 18:24)
Evitėle, gražu  wub.gif

Aš taip norėjau siuvinėjimo dieną prie siuvinio praleist, bet tikriausiai adatos nė į rankas nepaimsiu  unsure.gif  Sugalvojom su vyru romantišką savaitgalį pasidaryt - ką darysi, siuvinėsiu kitą kartą  bigsmile.gif

Ne tu viena, aš būsiu išvykusi į užsienį. O siuvinėjimo muziejus savaitgaliais nedirba, todėl teks eiti kitą dieną.

Labai gražūs darbeliai. wub.gif

O aš vėl neprisėdau prie savojo. g.gif
Atsakyti
Na ir darbeliu grozis wub.gif saunuoles.

As taipat neprisijungsiu prie krizavotoju dienos, bet nieko atsigriebsiu kita diena rolleyes.gif
Atsakyti