Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Gal galit primint,adr,kur pasidaryt schemutę galima? www.hobbyware.com tai tik kur peržiūrai programą randu įsiinstaliuot. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 12, 08:25)
Nu jo,ir aš pikta. Gal pati nemoku,gal čia jie daro taip. g.gif  Tai pasidalink,kokią ten programą instaliavo? ax.gif

pasidalint man tikrai nesunku, bet programa daryta greitukiškai, be jokių apsaugų ir ne žaliam kompiuteryje blush2.gif mano skaipas giedres, kas norit susiraskit, permesiu ir šiek tiek paaiškinsiu.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 12, 09:57)
Gal galit primint,adr,kur pasidaryt schemutę galima? www.hobbyware.com tai tik kur peržiūrai programą randu įsiinstaliuot. blush2.gif

Jau radau wub.gif
Atsakyti
merginos, ar maisot spalvas( pvz. 1 gija balta, kita- ruzava) kad isgaut spalva kita kurios tau reik, bent jau panasios, kurios siuo metu neturi ir jos tau nedaug tereik?
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 12, 12:01)
merginos, ar maisot spalvas( pvz. 1 gija balta, kita- ruzava) kad isgaut spalva kita kurios tau reik, bent jau panasios, kurios siuo metu neturi ir jos tau nedaug tereik?

Maisau dvi spalvas kai noriu isgaut seseli. Va kaip cia baseine seselis yra rumu
user posted image

Kitais atvejais vengiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 12 spalio 2009 - 11:17
Rėminau pati, pradėjau šeštadienį, baigiau sekmadienį. Manau, kad pirmas blynas prisvilęs, šonai neįsitempė vienodai (manau sugadino kampai man viską) , na bet bendras vaizdas atrodo pakenčiamai.

user posted image

Kaba virtuvėj:
user posted image
Atsakyti
labai dailus darbelis smile.gif nenusimink kita karta zymiai geriau iseis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 12, 12:15)
Maisau dvi spalvas kai noriu isgaut seseli. Va kaip cia baseine seselis yra rumu
Kitais atvejais vengiu  g.gif

Grazus darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 11, 17:59)
PS. Ar kam pavyko nusikopint iš gallery visą albumą? Man į paštą ateina,kad albumas paruoštas. Paspaudžiu,o ten vėl tas pats.Eilė virš 2000 doh.gif

Man tas patas - jau atsibodo blink.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 10 11, 18:38)
man pavyko nusikopint zodiakus,viskas buvo gerai,o vat kitų matyt dar eilė neatėjo ,nes jau penkios gal dienos ,kaip paštas tyli ax.gif tikiuosi sulauksiu,
o tu Tute pabandyk vel iš naujo eiti i paštą ir vėl siustis,juk rašo kad per parą reikia parsisiųst...

Bandžiau 101 kartą - kaip toj pasakoj begalo - vistiek špygą parodė... Jaučiu rašysiu zundytei až g.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas nors turite schemute pinigu medzio siuvinejimui kryzeliu? smile.gif labai reikia
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 10 12, 13:56)
Rėminau pati, pradėjau šeštadienį, baigiau sekmadienį. Manau, kad pirmas blynas prisvilęs, šonai neįsitempė vienodai (manau sugadino kampai man viską) , na bet bendras vaizdas atrodo pakenčiamai.

Labai dailus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2009 10 12, 14:10)
Sveikutes, gal kas nors turite schemute pinigu medzio siuvinejimui kryzeliu? smile.gif  labai reikia

Turiu, o kur siųst?... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti