Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(vetruze @ 2009 12 02, 15:05)
nuo stipresniu,parfumuotu vandenu ar kvepalu lieka man,nes siaip visus savo drabuzius skalbiu su Neutral milteliais
p.s buvau sekmadieni balete,dar dabar visa spinta kvepia nuo sukneles smile.gif

Tai ir tų parfumuotų vandenų būna gi įvairių įvairiausių, negalima teigt, kad visi jie turi atlaikyti skalbimą.

Nuo išskalbtos suknelės visa spinta? blink.gif Jei - neskalbtos, tada normalu, spinta uždara maža erdvė, ten gali ir ilgiau laikytis.

Bet, šiaip ar taip, kvapo laikymasis jokiu būdu nerodo kvepalų (ne)originalumo, yr krūvos kitokių veiksnių.
Atsakyti
turiu (sorry uz rasyba, vaikas kambary miega) Goutier2,CK obsession.Jie tai ziauriai ilgai laiko.O va turiu Lacoste, versace women(atrodo) tai snipstas.birzgaliukai.Turbut kad jie ne saldus.Bet jie labai skanus wub.gif
Atsakyti
Na kiekvienas kvapas turi ir savo sezoniškumą... manau, kad savo palyginime truputį bandot lygint nesulyginamus dalykus... vasariniai, lengvi ir gaivūs kvapai skirti kvėpintis vasarą... o sunkūs, rytietiški, saldūs kvapai - žiemą.. ir kvėpinkitės kiek norit vasariniu kvapu žiemą - jis nesilaikys ilgaiu kaip valandą
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 22:42)
Na kiekvienas kvapas turi ir savo sezoniškumą... manau, kad savo palyginime truputį bandot lygint nesulyginamus dalykus... vasariniai, lengvi ir gaivūs kvapai skirti kvėpintis vasarą... o sunkūs, rytietiški, saldūs kvapai - žiemą.. ir kvėpinkitės kiek norit vasariniu kvapu žiemą - jis nesilaikys ilgaiu kaip valandą

aciu kad paaiskinote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 20:42)
vasariniai, lengvi ir gaivūs kvapai skirti kvėpintis vasarą... o sunkūs, rytietiški, saldūs kvapai - žiemą.. ir kvėpinkitės kiek norit vasariniu kvapu žiemą - jis nesilaikys ilgaiu kaip valandą

Ne aksioma, šiaip jau.
Be to, saldūs, rytietiški, prieskoniniai geriausiai atsiskleidžia būtent šilumoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 20:42)

Ir vasarkvapiai juk visiškai skirtingi, kvapas kvapui juk nelygu.
Matau temoje "Šiandien kvepiu", kvėpinasi sau merginos vasarkvapiais ir dabar, ir laikosi matomai joms, jeigu jau kvėpinasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 gruodžio 2009 - 21:16
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 02, 22:15)
Matau temoje "Šiandien kvepiu", kvėpinasi sau merginos vasarkvapiais ir dabar, ir laikosi matomai  joms, jeigu jau kvėpinasi ax.gif

ims ir pasakys visos: laikosi ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
cia nuotraukos kvepalu D&G LB, mano seni, mano nauji ir mano drauges
kvepalu zinoves patikrinkit del originalumo prasau,
visi pirkti patikimai, bet kazkaip skiriasi uzrasai g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

laukiu pasisakymu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 21:55)

Aš pati vasarkvapiais šaltuoju sezonu kvėpintis nemėgstu. Nes turiu šaltąjam sezonui ir taip pakankamai puikių kvapų.
Bet nė trupučio neabejoju, kad kokybiški vasarkvapiai pakankamai gerai laikosi ir šaltu oru. Tiesiog jie kitaip šaltyje skleidžiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 gruodžio 2009 - 23:16
QUOTE(kristiggg @ 2009 12 03, 00:00)
laukiu pasisakymu bigsmile.gif

O kur kiekvieni is ju pirkti? As nelabai ka ir pasakysiu siaip - maniskiai tikrai originalus (50ml), tai apacia atrodo kaip treciuju.
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 21:55)

Aha, visos jos meluoja. Ir negana to, dar jos nepaliauja pirkt nesilaikančius kvepalus. Dėl kažkokios priežasties..... g.gif

Nu, nėr tų kvepalų sezoninių, nėr. cool.gif Kas kokiais nori, kada nori, tas jais ir kvepinasi (kokius, jūsų nuomone, kvepalus naudoja pietinių šalių gyventojai, ten, kur nėr žiemos visiškai? Neturi, negali naudotis nei vienu rytietišku kvapu, taip?).
Tiesiog šaltyje dauguma prasčiau skleidžiasi, bet ir tai ne taisyklė.

Čia ne nuo kvepalo sezoniškumo priklauso, o nuo paties kvepalo ir dar visokių kitokių veiksnių. Va, koks Green Tea nesilaikys ilgiau pusvalandžio ir vidurvasary, o Artisanų Drugelių medžioklė (kvepianti liepomis, tobiš, pretenduojanti į visiškai vasaros kvapą) laikysis ilgai ir galingai bet kurio sezono metu.

Kadangi aš beveik ir neturiu vasarkvapių, tai nelabai galiu toliau pavyzdžiais mėtytis. Bet, manau, čia galima atrast krūvą merginų, kurios pasisakytų. Ai, tiesa, - gi jos meluos.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 03 gruodžio 2009 - 08:51
QUOTE(vetruze @ 2009 12 02, 15:05)
p.s buvau sekmadieni balete,dar dabar visa spinta kvepia nuo sukneles smile.gif

Po renginių ir stipresnių kvepalų nekabinu rūbų į spintą. Palieku "išsivėdinti", kad po to nebūtų kvapų kokofonija.

Ievuliuks, laikosi tikrai gerai, kartais iki pat vakaro, jei EDP . Minėti drugeliai, po to dar mėgstu šaltu oru Magnolia Nobile, Hugo Boss XX, EA 5th Avenue ir pan.
Atsakyti