Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

Na va ir man pasitaikė sunerimti. Nusipirkau iš vienos mergaitės kvepalus per internetą (manodrabužiai.lt). Miss Dior Cherie. Neva jos sesuo dirba užsienyje parfumerijos parduotuvėje ir kartais parveža kanors jai pigiau.
Tai žodžiu kai atsiuntė įtarimų nekilo, tačiau išpakavus buteliuko briauna viena buvo aštri, na brokas žodžiu kažkoks... Sutikrinau ir kodus ant dėžutės ir ant buteliuko, po to užėjau į SARMĄ,
ir dėžutė atrodo tokia pati, tokie patys užrašai. Ir atiketė ant buteliuko... tik vat ta briauna man kelia didelį įtarimą. Man regis, kad to neturėtų būt. Kaip manote?

Taip pat turiu šių kvepalų miniatiūrą su dėžute. Tai skiriasi dėžutės rašto reljefo ryškumas. Ant miniatiūros jis aiškesnis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ema.but @ 2010 01 25, 19:47)
Na va ir man pasitaikė sunerimti. Nusipirkau iš vienos mergaitės kvepalus per internetą (manodrabužiai.lt). Miss Dior Cherie. Neva jos sesuo dirba užsienyje parfumerijos parduotuvėje ir kartais parveža kanors jai pigiau.
Tai žodžiu kai atsiuntė įtarimų nekilo, tačiau išpakavus buteliuko briauna viena buvo aštri, na brokas žodžiu kažkoks... Sutikrinau ir kodus ant dėžutės ir ant buteliuko, po to užėjau į SARMĄ,
ir dėžutė atrodo tokia pati, tokie patys užrašai. Ir atiketė ant buteliuko... tik vat ta briauna man kelia didelį įtarimą. Man regis, kad to neturėtų būt. Kaip manote?

Taip pat turiu šių kvepalų miniatiūrą su dėžute. Tai skiriasi dėžutės rašto reljefo ryškumas. Ant miniatiūros jis aiškesnis.  verysad.gif

O toki pat kieki kvepalu Sarmoje palyginote? Vienos raides ar skiriasi, o stiklas koks?
Atsakyti
Aš tai irgi pirkau tikrai originalius Chanel kvepalus, kelios brianos nelygios, bet originalumu esu garantuota 4u.gif
Atsakyti
HoTea idek foto savo Chanel jei gali.

Manodrabuziai.lt deje bet kiek teko ziureti, tai vien ne originalai, aisku ne daug maciau, bet... kiek maciau uzteko kad daugiau net neziureciau.
Atsakyti
Ar gali būti neoriginalūs kolekciniai miniukai Chanel'iukai, pvz
user posted image
Atsakyti
buteliukai dazniausia buna originalo, bet turinys sekmes dalykas jei internetu perki ir ne is normaliu pard. i tokius ( pati karta is ebay parsisiunciau toki) su turiniu - tikrai ne originaliu smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar per foto matysis blush2.gif
Atsakyti
briauna gali nesimatyti, bendras vaizdas viska pasako kartais daugiau nei gali atrodyti.
Atsakyti
user posted image
Čia dugnas
user posted image
Čia skystis atrodo keistos spalvos, nes apšvietimas prastas
user posted image
Va čia tos briaunos matos.
Na aš originalumu esu įsitikinus, nes pirkau pas labai fainą ir patikimą narę, kuri fake tikrai neįkištų. blush2.gif
Atsakyti
turėjau tokį pat Chance,va foto, jis pats pirmas iš dešinės
user posted image jis pirktas vokietijoje, tikrai žinau kad originalas, šiaudelis manojo lyginant su tavu - kiek kitoks(kryptis) bet tikrai nedrįsčiau pasakyti kad pas tave ne originalas, iš tiesų pati pirkčiau tokį drąsiai kaip normalius kvepalus, aišku dar žiūrėčiau koks narys, bet - šiaudelis dar ne viskas.
o briaunos žinok mano tokios pat ne visai lygios buvo.
Atsakyti
Na jūs tikra Chanel gerbėja, matos iš foto wub.gif 4u.gif
Pirkau pas Roxetę, dėl to ir sakau, kad pilnai pasitikiu, nes ir Lancome kvepalų pas ją ankščiau pirkau, tad priekaištų neturiu, tik nerimaujančias bandau nuramint, kad briaunos ne viską pasako.
Dar nusipirkau Armani Diamonds kvepalus, likutį iš 100ml irgi įkelsiu foto. Atrodo kaip originalas, bet tikra nesu, nes pirkimas internetu tai toks dalykas, kai pasitikėt pilnai niekada negali. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HoTea: 25 sausio 2010 - 20:55
Chanel man kaip uostas, nes Coco visada nuramina ir pakelia kai jaučiu besvyrant rankom, Gardenia - pažadina pavasarį širdyje kai aplink pusnynai ir šaltis...
prieš Chanel ne tik kepurę nusiimčiau bet ir nulenkčiau žemai galva.
Atsakyti