Olgina 
laikykitės - tikiuos,kad pas jus viskas išsispręs be ligonnės - aš ir taip būč lėkus - kiek kartų bandė mus guldyt - visad pabėgdavom, na - tik kartą gryžom.
Ausru 
- nesikarščiuok taip

. Mano dukrai jau trys metai - mes praėjom jau nemažai. Aš nesiginčysiu - kad esu BE PROTO laiminga, kad kol kas nesusidūrėm su įkvepiamais alergenais ir esu BE PROTO laiminga, kad mum gerėja ir jau maisto paletė išsiplėtė nuo suskaičiuojamų ant vienos rankos. AD jai prasidėjo 5 tam mėnesy, tai kad aš tikrai nesiteisinsiu ir prievarta "nekišiu" savo vaiko temon, kur jam ne vieta ir be reikalo jam nelipdysiu AD etiketės

. Nuo dietų, kai vaikui ranka pakrapščius nagai trupėjo - aš niekam neprivalau aiškint ir aiškintis ,aš ir tylėjai ilgai šitoj temoj, kad "nepiktint" kitų savo gydymo būdais. Palauk dar, kai jum bus trys - aš tikiuos, kad mintis apie tokią temą, apie kurią kalbėjai - tau tik šypseną kels. Galėčiau vėl kartotis ir plėstis, pasakodama, kad mano B iki 19 žiaurią AD turėjo, ir produktų paletė ant dviejų rankų tilpo, dabartines ligas vardint ir t.t. - bet nematau tam reikalo, tikslo, noro. Visad vyliausi ir tikėjausi,kad mano dičkei pasiseks ir jai nereiks tiek daug kančių patirt, ir tikrai matau pagerėjimą, nors retas iš šono tai mato - dar buvo kilus iš pasikarščiavimo mintis visgi savo vaiką nufotkint ir čia inkelt jos dabartinę būklę, bet - neaaa

, niekam aš nieko neįrodinėsiu. Kažkada "užstaugiau" ant
Laiskristės , kai ji pabandė paguost mus, kad išaugsim savo AD (

gailiuos labai ) - nes tikrai retai kada saulės prošvaistę mačiau, bet ką - gerėja mum -

.NA ir kas, kad dabar po miego (ji bus tik kelias valandas išmiegojus, nes šia naktį vėlgi laikėm vaikui rankas), visviena reiks labai atsargiai nuvilkinėt drabužiukus, nes iš žaizdelių kraujas sulipina vską - mes visviena einam tolyn savo keliu. mes daug kur pakeitėm šeimos gyvenimo būdą - nes maisto ir daugelio buity naudojamų dalykų keitimas nori nenori keičia ir mąstymą. Perskaičiau nemažai knygų - tiek mitybos,tiek psichologinių,parapsichologinių - informaciją rankiojaus kokią galėjau -
esu irgi iš knisančių giliau,nes mokytoja irgi esu
- ir susikūriau savo sistemą. Tikrai neplanuoju stotis nė vienon 'barikadų pusėn" - ar tradicinės medicinos, ar homeopatų, ar natūralistų ar vien tik tikėjimo galia išgyjančių. Kiekvienas turi savo kelią , smerkimas, menkinimas kito žmogaus pasirinkimų - nemanau kad gali pagelbėt savo paties gyvenimui,vystymuisi. Na,žodž - dėkui mamom už vakar dieną mum pasakytų daug gražių žodžių

. Aš neikur nepabėgu

, bet vėlgi - geriau, rinksiuos patylėt - ir laikysiu už visų mažius suspaustus kumščius sėkmei
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.