aš irgi noriu! gavau pasiūlymą per velykas skristi, bet nelabai man apsimoka dėl vienos dienos. tuo labiau, kad intensyviai taupau didžiajai vasaros kelionei

QUOTE(AŠA @ 2008 02 24, 22:33)
Reikia labai norėti - išsipildys

Papildyta:
QUOTE(Capriciossa @ 2008 02 25, 06:33)
aš irgi noriu! gavau pasiūlymą per velykas skristi, bet nelabai man apsimoka dėl vienos dienos. tuo labiau, kad intensyviai taupau didžiajai vasaros kelionei 

Tikrai, geriau ilgesniam laikui

QUOTE(rsc @ 2008 02 25, 14:16)
Reikia labai norėti - išsipildys 
Papildyta:
Nebent labai pigus skrydis 

Papildyta:

aš labai x n kartų noriu

QUOTE(AŠA @ 2008 02 25, 14:32)
aš labai x n kartų noriu
jei tik finansai leis
jau ir suplanavau, kad skirsim tam birželio mėnesį (15-31)
tik per remontus dar nerandu laiko maršrutui pasiplanuoti
pirma mintis buvo važiuoti į Rygą, iš ten keltu į Stockholmą, tada į Norvegijos "apačią" (Alesundas, Trolių, Atlanto kelias ir kitos grožybės), jos "kairiu šonu" "į viršų" iki Nordkapo, baltąsias naktis išvysti, ant pasaulio krašto pasėdėti, o jau iš ten per Švediją į Stockholmą, į keltą ir namo. Bet turbūt pernelyg suspausta viskas būtų 

Ar ne per daug susiplanavai per tokį trumpą laiką?

per daug, per daug
čia pirma mintis buvo tokia, galvojau "taupymo režimą įjungsim ir geriau vienu kartu negu kitą kartą vėl už keltus mokėt", bet paskaičiusi įvairias temas supratau, kad mintis kvaila buvo
tai dabar ir nežinau, ką rinktis: "apačią" ar "viršų"

QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 10:34)
per daug, per daug
čia pirma mintis buvo tokia, galvojau "taupymo režimą įjungsim ir geriau vienu kartu negu kitą kartą vėl už keltus mokėt", bet paskaičiusi įvairias temas supratau, kad mintis kvaila buvo
tai dabar ir nežinau, ką rinktis: "apačią" ar "viršų" 

Visur savos grozybes

Bet visai nelygintini marsrutai

na, mes kol kas pirmai pradžiai mąstom apie "apačią", o "viršų" labai norėčiau aplankyti kai būna poliarinės žiemos, pašvaistės
: bet čia jau tikrai tik svajonė

QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 13:08)
na, mes kol kas pirmai pradžiai mąstom apie "apačią", o "viršų" labai norėčiau aplankyti kai būna poliarinės žiemos, pašvaistės
: bet čia jau tikrai tik svajonė 

As irgi noreciau pamatyt poliarine nakti

sakyk rsc, o kaip su keltu bilietais daret? kaip suprantu 3 kelimaisi gavosi: Talinas-Helsinkis, veliau is Svedijos kazkur i Suomija ir Helsinkis-Talinas. kaip sakant i prieki tai suplanuoti galima, o grizimui bilietus kaip pirkot: is anksto ir vaziavot su mintim, kad tokia diena ir tokia valanda turit butinai buti uoste, ar keliones metu uzsisakinejot? is kokio miesto Svedijoje keletes ir i koki miesta Suomijoje?

aš tai mąstau apie keltą Ryga-Stokholmas... ir gal į abu galus... šiaip, aišku, derint eiks, bet... vis meška glėby

QUOTE(Capriciossa @ 2008 02 26, 21:54)
sakyk rsc, o kaip su keltu bilietais daret? kaip suprantu 3 kelimaisi gavosi: Talinas-Helsinkis, veliau is Svedijos kazkur i Suomija ir Helsinkis-Talinas. kaip sakant i prieki tai suplanuoti galima, o grizimui bilietus kaip pirkot: is anksto ir vaziavot su mintim, kad tokia diena ir tokia valanda turit butinai buti uoste, ar keliones metu uzsisakinejot? is kokio miesto Svedijoje keletes ir i koki miesta Suomijoje? 

Tik du keltai: Talinas - Helsinkis ir Helsinkis - Talinas

Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 21:57)
aš tai mąstau apie keltą Ryga-Stokholmas... ir gal į abu galus... šiaip, aišku, derint eiks, bet... vis meška glėby 

I pietine Norvegija mes irgi kelemes is Rygos

QUOTE(rsc @ 2008 02 26, 22:23)
I pietine Norvegija mes irgi kelemes is Rygos
O atgal grizom per Danija, Vokietija, Lenkija 

o kodėl pasirinkot grįžimą sausuma