Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(colleen @ 2010 02 26, 16:29)
nors, kol laukiau laukiamajame nugirdau, kaip sekretorė su kažkuo telefonu kalbėjo, jog reikia kažką keisti darbo skelbime, nes mažai gauna CV...

o mazdaug, kaip tas skelbimas skamba bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 26, 23:00)
o mazdaug, kaip tas skelbimas skamba  bigsmile.gif .

šiaip buvo paprasti reikalavimai: kalbų žinojimas, kompiuterinės, raštvedybos žinios ir kelios išvardintos savybės, kaip dažname skelbime būna...
bet kad ir kaip atitikčiau reikalavimus, tikrai nenorėčiau dirbti ten, kur man toks nemandagus ir neišprusęs viršininkas vadovautų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(colleen @ 2010 02 26, 23:37)
šiaip buvo paprasti reikalavimai: kalbų žinojimas, kompiuterinės, raštvedybos žinios ir kelios išvardintos savybės, kaip dažname skelbime būna...
bet kad ir kaip atitikčiau reikalavimus, tikrai nenorėčiau dirbti ten, kur man toks nemandagus ir neišprusęs viršininkas vadovautų... unsure.gif

o kokia cia imone? neslepkit gi parseliu, paviesinkit. bent jau kurioj srytyje imone veikia?
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2010 02 28, 16:35)
o kokia cia imone? neslepkit gi parseliu, paviesinkit. bent jau kurioj srytyje imone veikia?

sas group
Atsakyti
QUOTE(colleen @ 2010 02 28, 22:59)

cia tokie dalykai tarptautineje kompanijoje dedasi blink.gif .
Atsakyti
Aš metu darba, ir renkuosi kitoje imoneje. Yra tu darbų ir pasirinkimo tikrai, jeigu yra patirtis. Mano atveju aš renkuosi, ne mane darbdavys ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, po nuo rugsejo trukusiu paiesku, pagaliau atrodo radau darba, tik dar ne viska su darbave suderinom. Siandien tikrins rekomendacijas ir, jei viskas gerai, zadejo nuo ketvirtadienio darbinti...
Atsakyti
sveikos Mamytes smile.gif nepykite,jei as ne i tema cia ,bet nzn ka daryt,tiksliau, neturiu su kuo atvirai paplepet ta tema... su vyru kai pradedam kalbetis,pokalbis baigiasi gincu, nes nesutampa nuomones tuo klausimu ir t.t. tevams savo problemu ir nenoriu uzkrauti... galvoju,gal Jus pagelbesit?labai noreciau patarimu is salies,ka man toliau daryt? g.gif mano istorija tokia: auginau suneli, 6m namuose tupejau,dirbti nereikejo,vyras islaike,lepino... mane gal supras tik tos,kurios tai pacios patyre... is pradziu namuose tupet reikejo,nes maziu reikejo augint,veliau patiko,o dabar ,po tiek laiko,jau nebegaliu... doh.gif toks ilgas sedejimas namuose,labai atsiliepia santykiams su vyru... i akis nepasako tiesiai,bet kai pradedam kalbeti ta tema,tai... o ir ji suprantu,visa nasta jam vienam ant peciu tiek metu. laikas bega,stai suneliui jau ir i mokykla rugseji. dabar jau noriu dirbt,bet niekur nieko nerandu verysad.gif dar kad mokslus kokius buciau baigusi,tai gal lengviau butu,o db tokiai kaip man ,tai labai sunku(vidurinis+spec.) buvau i pora pokalbiu nuejusi(cia spali dar) bet nk. finansine padetis pakenciama,bet jei taip ir toliau,kai viskas brangsta ,tai bus liudna .galvojau vaziuoti vasarai i uzsieni,bet kai pagalvoju,kad reikes palikti maziuka savo,tai sirdis plysta.(as kaip vista pereksle,negaliu buti be jo,naktimis keliuosi apkloti ,pabuciuoti) nzn kaip man elgtis,nuo ko pradeti? lauksiu Jusu minciu,patarimu... visu nuomone idomi smile.gif aciu , uz skirta man laika 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(COSMO83 @ 2010 03 01, 19:41)
sveikos Mamytes  smile.gif  nepykite,jei as ne i tema cia ,bet nzn ka daryt,tiksliau, neturiu su kuo atvirai paplepet ta tema...  su vyru kai pradedam kalbetis,pokalbis baigiasi gincu, nes nesutampa nuomones tuo klausimu ir t.t. tevams savo problemu ir nenoriu uzkrauti...  galvoju,gal Jus pagelbesit?labai noreciau patarimu is salies,ka man toliau daryt?  g.gif  mano istorija tokia: auginau suneli, 6m namuose  tupejau,dirbti nereikejo,vyras islaike,lepino... mane gal supras tik tos,kurios tai pacios patyre... is pradziu namuose tupet reikejo,nes maziu reikejo augint,veliau patiko,o dabar ,po tiek laiko,jau nebegaliu... doh.gif  toks ilgas sedejimas namuose,labai atsiliepia santykiams su vyru... i akis nepasako tiesiai,bet kai pradedam kalbeti ta tema,tai... o ir ji suprantu,visa nasta jam vienam ant peciu tiek metu.  laikas bega,stai suneliui jau ir i mokykla rugseji. dabar jau noriu dirbt,bet niekur nieko nerandu  verysad.gif  dar kad mokslus kokius buciau baigusi,tai gal lengviau butu,o db tokiai kaip man ,tai labai sunku(vidurinis+spec.) buvau i pora pokalbiu nuejusi(cia spali dar) bet nk.  finansine padetis pakenciama,bet jei taip ir toliau,kai viskas brangsta ,tai bus liudna .galvojau vaziuoti vasarai i uzsieni,bet kai pagalvoju,kad reikes palikti maziuka savo,tai sirdis plysta.(as kaip vista pereksle,negaliu buti be jo,naktimis keliuosi apkloti ,pabuciuoti) nzn kaip man elgtis,nuo ko pradeti? lauksiu Jusu minciu,patarimu... visu nuomone idomi  smile.gif  aciu , uz skirta man laika  4u.gif

Sveika. na tikriausiai niekas nedristu pykti kad taip nuosirdziai ir siltai viska isdestei ax.gif Bet nelabai zinau ka patarti. Jei nori tikrai dirbti, gal reiketu darbo birzoj pradzioj uzsiregistruoti. Butum subsidijuojama, nes vaikutis iki 8 metu, tai gal netycia pasitaikytu koks darbas.

Del saasgroup, gal cia Klaipedoj? as turejau eiti i pokalbi (paskambino 2 val iki pokalbio). ir gerai sugalvojau vyrui parasyti kad eisiu i sita firma. jis paklause savo kolegiu gal ka zino apie ta firma... Tai jos gerai zinojo... Aisku nebejau. Ir ziuriu nuolatos jie iesko administratores.
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2010 03 01, 10:48)
Sveikos merginos, po nuo rugsejo trukusiu paiesku, pagaliau atrodo radau darba, tik dar ne viska su darbave suderinom. Siandien tikrins rekomendacijas ir, jei viskas gerai, zadejo nuo ketvirtadienio darbinti...

Deja i darba neprieme:( Buvusi vadove nutare man pagerint gyvenima ir vietoj rekomendacijos skambinusiai darbdavei pasake, kad as tingine ir simuliante:(( Ka padarysi, teks susiimt, susikaupt ir pradeti paieskas is naujo. ph34r.gif gun_bandana.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2010 03 02, 08:09)
Deja i darba neprieme:( Buvusi vadove nutare man pagerint gyvenima ir vietoj rekomendacijos skambinusiai darbdavei pasake, kad as tingine ir simuliante:(( Ka padarysi, teks susiimt, susikaupt ir pradeti paieskas is naujo.  ph34r.gif  gun_bandana.gif  protest.gif

Vis dar negaliu atsigauti po vakarykscio smugio. Keista ta vadove, penktadieni jau sutarem, kad sia savaite pradesiu dirbti, o vakar persigalvojo... Na, nors savaitgali pasidziaugiau, kad jau turiu darba..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(COSMO83 @ 2010 03 01, 18:41)
  mano istorija tokia: auginau suneli, 6m namuose  tupejau,dirbti nereikejo,vyras islaike,lepino...
... o ir ji suprantu,visa nasta jam vienam ant peciu tiek metu.  laikas bega,stai suneliui jau ir i mokykla rugseji. dabar jau noriu dirbt,bet niekur nieko nerandu  verysad.gif

Na jei atvirai, tai o ko Tu tikėjaisi? Per 6 metus nesupratai, kad vyrui tai gali būti per didelė našta? unsure.gif Tai natūralu, jau po metų vyrams tai pasirodo per sunku, o čia 6m. doh.gif Auksinė kantrybė Tavo vyro. Lietuvoje nėra dažnas reiškinys, kad vyras išlaikytų šeimą, deja schmoll.gif Nenuostabu bus, jei darbą sunkiai rasi, per tuos 6m. galėjai ir aukštąjį baigti, laiko turėjai į valias, nesupyk, tačiau susigriebti reikėjo žymiai ankščiau, dabar sunkus metas, sunkus metas ir šeimose dėl to.
Atsakyti