sveikos Mamytes

nepykite,jei as ne i tema cia ,bet nzn ka daryt,tiksliau, neturiu su kuo atvirai paplepet ta tema... su vyru kai pradedam kalbetis,pokalbis baigiasi gincu, nes nesutampa nuomones tuo klausimu ir t.t. tevams savo problemu ir nenoriu uzkrauti... galvoju,gal Jus pagelbesit?labai noreciau patarimu is salies,ka man toliau daryt?

mano istorija tokia: auginau suneli, 6m namuose tupejau,dirbti nereikejo,vyras islaike,lepino... mane gal supras tik tos,kurios tai pacios patyre... is pradziu namuose tupet reikejo,nes maziu reikejo augint,veliau patiko,o dabar ,po tiek laiko,jau nebegaliu...

toks ilgas sedejimas namuose,labai atsiliepia santykiams su vyru... i akis nepasako tiesiai,bet kai pradedam kalbeti ta tema,tai... o ir ji suprantu,visa nasta jam vienam ant peciu tiek metu. laikas bega,stai suneliui jau ir i mokykla rugseji. dabar jau noriu dirbt,bet niekur nieko nerandu

dar kad mokslus kokius buciau baigusi,tai gal lengviau butu,o db tokiai kaip man ,tai labai sunku(vidurinis+spec.) buvau i pora pokalbiu nuejusi(cia spali dar) bet nk. finansine padetis pakenciama,bet jei taip ir toliau,kai viskas brangsta ,tai bus liudna .galvojau vaziuoti vasarai i uzsieni,bet kai pagalvoju,kad reikes palikti maziuka savo,tai sirdis plysta.(as kaip vista pereksle,negaliu buti be jo,naktimis keliuosi apkloti ,pabuciuoti) nzn kaip man elgtis,nuo ko pradeti? lauksiu Jusu minciu,patarimu... visu nuomone idomi

aciu , uz skirta man laika