Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

Turiu viena giminaite, vis ji man sako: kaip aš Tau pavydžiu, aš ir noriu tokį darbą drbti ir uždirbti. Aš ir sakau, kas Tau trukdo ? g.gif bet ji,- na reikia mokslus baigti, niekur neėjai tik mokeisi, aš taip negaliu. Ji , net valytojos darbo neina dirbi, nes reikia daug dirbti ir mažai moka. Į save neinvestavo, sedejo bare su bernais biggrin.gif , baigusi 9 klases, nori pasirodo ir daug uždirbti, bet jokiu būdų nesunkiai. JOs manimu , ofise nieko neveikia, o tik i kompa žiūri biggrin.gif
Juokinga, bet taip mastančių daug doh.gif

Sutinku su Krissstina 100% , kad kai pradedi atrinkineti darbuotojus, tokų "čiūdų" pamatai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gur @ 2010 03 28, 15:26)
ačiū Krissstina už patarimus 4u.gif
klausiu visai rimtai kiek svarbi yra nuotrauka cv, turiu minty, kai atranka vykdoma į darbo vietą nereikalaujančią super duper reprezentatyvios išvaizdos, gal būt išskyrus įmonės administratorės vietą?

Jeigu siuvejos, valytojos pretenduoji, tik ir megztiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2010 03 28, 15:26)
ačiū Krissstina už patarimus 4u.gif
klausiu visai rimtai kiek svarbi yra nuotrauka cv, turiu minty, kai atranka vykdoma į darbo vietą nereikalaujančią super duper reprezentatyvios išvaizdos, gal būt išskyrus įmonės administratorės vietą?

prasom.
visai nesvarbu, yra nuotrauka, ar nėra. Nebent to darbdavys reikalauja.
Jei manote, kad jūsų išvaizda suteiks papildomos "vertės" CV - dėkite tą nuotrauką, tačiau tvarkingą.
Atsakyti
QUOTE(vikarma @ 2009 10 01, 19:50)
Sveika, na as irgi jau senokai darbo ieskausi ir nors turiu dvi specialybes, deja deja darbo paieskos rezultatu neduoda  doh.gif CV siuntinejimas yra mires reikalas, nes kiek teko girdeti, tai darbdaviai dabar i viena vieta gauna vidutiniskai 500 CV, tai vat tokie ir sansai, kad pastebes tavaji, tarp daugybes kitu, nerealu...
Taigi neuztenka vien tik cv siuntineti, dar pasirodo reikia eiti i galimas darbovietes ir "siulytis", ech "smagus" laikai ... thumbup.gif
Na bet krize praeis ir tikekimes ateis svente ir i musu kiemus  drinks_cheers.gif

tikra tiesa drinks_cheers.gif reik papluseti
bedarbiu gretos tik dides kaip bebutu gaila
Atsakyti
krissstinos patarimai tikrai labai vertingi.

As zinau, kad mano CV yra geras, nes konsultavausi su keleta HR direktoriu ir jie ji gerai ivertino. Foto niekada nededu vien tik del to, kad esu blondine melynom akim ir tikrai zinau, kad foto man nepades, nes ieskau ne pardavejos ir ne grozio salono darbuotojos vietos
Klaidu tikrai nera. email adresas vardas.pavarde,
po kiekvienu darbu trumpai 2 -3 trumpos linijos, ka dariau. Bet labai dalykiskai ir tikrai ne romanu rasau.
Na bet kaip niekas nekviecia i pokalbius taip nekviecia doh.gif
mano CV nera jokio nuoseklumo, viena dalyka mokiausi, kitoj srity dirbau, vienas darbas truko 1 metus, tada 7 menesiai kitam darbe ir 10 menesiu treciam darbe. Visi trys siek tiek susije, bet gana skirtingose srityse.
Ka galiu pasakyti, buciau turejus galimybe ilgiau likti, tai buciau likus. Bet kad mokslai baigti pries beveik 3 metus, darba susirasti buvo labai sunku, tai ir sutikdavau padirbeti tai 7 men, tai 10 men. Kaskart vis sakydavo, pratesim kontrakta, bet suejus terminui, pasirodydavo,kad del krizes nera biudzeto, tai pratesti negali.
Ir dabar, darbo paieskas labai ispleciau, negaliu apsiriboti tik ta sritim, kuri mane labiausiai domina, nes jau issiunciau ten CV ir jokiu ziniu nesulaukiau.

Dabar galvoju, gal pakeisti taktika ir pasidaryti nagleinei, nusiusti CV, po poros dienu skambinti ir sakyti as tokia ir tokia, siunciau CV ar gavote, esu labai susidomejus, manau, kad atitinku visus reikalavimus ir esu tinkama siam darbui.
Tik va nezinau, ar nepasirodysiu labai "nagla". Ka daryti, kai ten, kur siunciu savo CV buna minimum 100 kandidatu, kartais net iki 400 CV gauna doh.gif
gal gali kas patarti, kaip konkuruoti su 100 konkurentu, neturint dideles darbo patirties verysad.gif
Atsakyti
Aš tai sakyčiau skambinkit drąsiai. Iš esmės juk jokio skirtumo ar nepaskambint, likt nepastebėtai ir NEGAUTI DARBO ar paskambint, pasirodyt "per naglai" ir NEGAUTI DARBO. Jei darbo vieta tikrai domina, manau verta pabandyt, per galva juk niekas neduos. O nepriims tai nepriims, juk vis tiek be darbo sėdit. g.gif
Atsakyti
sutinku,reikia buti atkakliai,kas nori dirbti,tikrai randa
Atsakyti
Gerai,o jei nutari pakeisti profesiją,kuri yra nepaklausi ir pradedi viską iš naujo?
Taip ir padariau:baigiau buhalterinės apskaitos kursus.Paieškojau-nieko.Reikia aukštojo išsilavinimo.Įstojau į aukštąjį.Mokausi neakivaizdžiai.Kiek išsiunčiu CV-nieko.
Tai kaip užsikabinti ir už minimalų atlyginimą? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VVVB @ 2010 03 29, 11:40)
Gerai,o jei nutari pakeisti profesiją,kuri yra nepaklausi ir pradedi viską iš naujo?
Taip ir padariau:baigiau buhalterinės apskaitos kursus.Paieškojau-nieko.Reikia aukštojo išsilavinimo.Įstojau į aukštąjį.Mokausi neakivaizdžiai.Kiek išsiunčiu CV-nieko.
Tai kaip užsikabinti ir už minimalų atlyginimą? verysad.gif

Nesamones rašai, i buhalterines apskaitos imones priima visas, jeigu gerai parašai testą. Ten ir praktikos įgytum ir daugiau negu min. uždirbtum. Tada pradėk nuo savęs, o ne kaltink visą pasaulį ir lygiuotis i 300 000 bedarbių.
Atsakyti
Pasakoju siandienos istorija ir laukiu komentaru smile.gif

Isejau i parduotuve ir negirdejau, kaip kazkas skambino. Radau praleista skambuti, perskambinau, prisistaciau... Kitam laido gale chamu chamas schmoll.gif
Kadangi jus neatsiliepete telefonu, kai jums skambinu blink.gif as jau pasikvieciau zmones, jums liko laikas rytojui X .... prasau neveluoti nes savo brangaus laiko galiu skirti nedaugiau 15 min blink.gif
Taip ir apsalau, kas per gebejimai pas pona stebuklingi atrinkti zmones per 15min...
Kazin pagal ka rinks? Zinot taip ir norisi nueiti ir pasakyti... Linkiu jums sulaukti tokios dienos kai darbuotojai per 15min nuspres tinkamas jiems darbdavys ar ne paliketi sekmes ir panosej duris uztrenkti g.gif
Drauges sako jei jau is pirmo skambucio toks tai kaip reiketu dirbti su tokiu?

pozicija vadybininko...
Atsakyti
Aš nekaltinu viso pasaulio,bet rašau kaip yra.O tu ,matosi,rašai,kad tik rašytum,nes mano žodžiuose jokio kaltinimo NEBUVO.
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2010 03 28, 15:00)

Patarimai neblogi, bet pati atrinkinėju personalą ir jei kiekvienas nepakviestas pokalbiui statybininkas skambintų telefonu, gaučiau kelis šimtus skambučių per dieną. bigsmile.gif Čia nuo veiklos pobūdžio priklauso. Toks "naglumas" vadybininkui yra pliusas, bet ne visoms pozicijoms.

Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 03 29, 10:55)
Pasakoju siandienos istorija ir laukiu komentaru  smile.gif

čia Vilniuje? Ar tik ne iš A raidės firmelė? biggrin.gif
Atsakyti