Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(elviva @ 2010 07 13, 12:55)
Patirtis igyjama. Jei atsirastu komunikabilus ir turintis geru ideju darbuotojas prekyboje didmena ir mazmena. Kuris sutiktu dirbti pirmus menesius simbolisku ketvirtadalio etatu  ir  su tam tikrais procentais nuo pardavimo.
Deja ne karto neteko gauti panasaus laisko, kad nori igyti patirties ir yra pasiruos ideti daug pastangu ir neskaiciuoti laiko, kad parodyti rezultatus.
Rezultatai svarbiausia yra pardavimu sriti. Kaip manote per kiek laiko zmogus be patirties sugebetu perprasti specifika prekiu ir surasti pirmuosius klientus?
Manau 2 arba 3 menesiai.
Man kaip vadoviai dar neteko sutikti zmogaus, kuris  del patirties sutiktu dirbti uz simbolonius pinigus ir laiko neskaiciuodamas dirbtu. Jei atsirastu ir butu komunikabilus. Priimciau.
Kam gali nereiketi zmogaus , kuris pakeltu pardavimus. O jei po to uzsiaugini super darbuotoja, kuriuo gali pasitiketi ir jei yra pardavimai, tai yra lesu ir atlyginimui didesniam.

Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 12, 15:29)
PLAUTI VISĄ OFISĄ, nes taupymo sumetimais nėra valytojos. Tai ana pasiūlė susirasti įmonei ką nors paprastesnio, o ne darbuotoją su magistru, patirtimi ir 5 kalbomis  lotuliukas.gif Nepaisant visko jie užtikrino, kad tai labai geras darbas šiai kandidatei  biggrin.gif  Beliko pasakyti, kad neįžeidinėtų ir išeiti - taip ir padarė  smile.gif

Maladec thumbup.gif tegu negalvoja, kad jau krize, tai gali tyciotis kaip tik galima doh.gif apsurdas..
Atsakyti
Nezinau kaip, kas ir kokio darbo iesko. As jau nekalbu apie save nes mano amzius jau netoli 50 i tokius net nereaguoja jau. Vakar sutikau jauna vyruka gal iki 30m puse metu neranda niekur darbo. Nuejo i Senukus atrankai konsultantu. Pasake taip "Mums nepatinka tavo veidas nepriimsim".
Atsakyti
Pasikartosiu - mano mamai jau virš 50 ir buvo susiradusi darbą savam kaime, kur kelios sodybos. Dviračiu važiuodavo po porą kilometrų į darbą. Nieko nėra neįmanomo
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 09, 11:51)
Taip.. as net nesu macius savo konsultantes..  doh.gif uzsirasiau balandi, o parase, kad ateit tik rugpjuti..  unsure.gif eiles belekokios sake..

Dėl eilių absoliuti nesamonė. Eikit anksčiau jei reikia ir nesukit galvos. Jos ten vienam ateinančiam žmogui savo grafike skiria pusvalandį, nors tas žmogus ten preleidžia 5 minutes jau pačiu geriausiu atveju. Dažniausiai užtrunki tiek, kiek užtrunka antspaudo spragtelėjimas. O visas likęs laikas jų būna skiriamas kavutėms ir paplepėjimams. Todėl eikia eit ir nesileist stumdomoms. Darbo birža yra vieta kur JUMS suteikiama paslauga už kurią visi dirbdami mokam (o naudojamės netekę darbo). Daugiau drąsos ir ryžto reikalaujant to kas teisėtai priklauso mirksiukas.gif .

QUOTE(Benice @ 2010 07 12, 14:29)
Visiška nesąmonė. Jau iš pažįstamų begalę istorijų girdėjau, kad šiuo metu gerų darbuotojų nori visi, bet ne visi pajėgus jiems mokėti. Neseniai teko susidurti su situacija kai mano draugei (kuri moka 5 kalbas) pasiūlė dirbti administratore (nes tų kalbų ten labai reikėjo, patirtis jos tinkama ir viskas ten super) su įprastu atlyginimu + vienas mažiukas darbukas: PLAUTI VISĄ OFISĄ, nes taupymo sumetimais nėra valytojos. Tai ana pasiūlė susirasti įmonei ką nors paprastesnio, o ne darbuotoją su magistru, patirtimi ir 5 kalbomis  lotuliukas.gif Nepaisant visko jie užtikrino, kad tai labai geras darbas šiai kandidatei  biggrin.gif  Beliko pasakyti, kad neįžeidinėtų ir išeiti - taip ir padarė  smile.gif

O negali būti, kad tai buvo tiesiog išbandymas? Kadangi esu dirbusi administratore ir šiek tiek susidūrusi su šio darbo specifika, tai tokiu atveju tiesiog būčiau pasiūliusi kelis variantus kaip įmonė gali susitarti su dar keliais biurais esančiais pastate ir samdyti vieną darbuotoją, ar pvz. samdyti valymo firmos darbuotoją. Išeičių šiuo atveju tikrai ne viena ir jas pasiūliusi administratorė būtų parodžiusi savo praktiškumą, sumanumą ir t.t.
Na bet čia mano pamastymas.

O šiaip iš darbo ieškojimo patirties galiu pasakyti, kad darbo patirtis irgi nedaug reiškia. Aš turiu 10 metų darbo patirtį. Visą laiką kilau karjeros laipteliais (nuo degalinės operatorės ir administratorės iki projektų vadovės). Vienas BET mano CV yra tik tas, kad nesu baigusi universiteto, nors jame šiek tiek mokiausi. Tiesiog darbai buvo per daug intensyvūs ir negalėjau derinti mokslų su darbu. Taip pat dar ir vaikučius auginau dirbdama (su pirmuoju dekretinėse buvau vos 5 mėnesius).

Bet kad ir kur nueitum (buvau net pokalby dėl pardavėjos darbo) vos pasakai, kad yra du vaikai ir durys užsidaro. Nublanksta patirtis, idealiai mokamos anglų ir rusų kalbos, buhalterinės programos ir dar daugybė specifinių, tik ilgai dirbant darbą išmokstamų dalykų. Ir negaliu sakyti, kad esu tiesiog netinkama kandidatė, nemoku šnekėti ir pan. Nes einu ir į antrą ir į trečią pokalbį... Tiesiog antrame ar trečiame pokalbyje, kai kalba jau pakrypsta apie šeimą, darbo užmokestį ir pan. dalykus, vos paminėjus vaikus visi prieš tai susirinkti pliusiukai nublanksta... Ir visai nesvarbu, kad vaikai jau ne kūdikiai. Deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetikas: 18 liepos 2010 - 20:25
Gal kam pravers straipsnelis..

paskutini karta butent suveike, pakeitimas CV siuntime..

Straipsnis
Atsakyti
O as nezinau ka daryti, visai kvaila gal esu. Tik siandien pastebejau savo klaida Motyvaciniam laiske, ir pacioj pradzioj "Norėčiau dalyvauti konkurse užimti buhalterĖs pareigoms Jūsų organizacijoje."

Ir tiekd daug issiunciau CV su motyvaciniais, kad nebezinau ka dabar daryti.
Atsakyti
QUOTE(omelija @ 2010 07 20, 10:02)
O as nezinau ka daryti, visai kvaila gal esu. Tik siandien pastebejau savo klaida Motyvaciniam laiske, ir pacioj pradzioj "Norėčiau dalyvauti konkurse užimti buhalterĖs  pareigoms Jūsų organizacijoje."

Ir tiekd daug issiunciau CV su motyvaciniais, kad nebezinau ka dabar daryti.

Man atrodo gerai Buhalterės, t,y. viskas tvarkoj. Bet, gal dar miegu doh.gif
Atsakyti
Noriu dalyvauti Jūsų įmonės skelbtame konkurse buhalterės pareigoms užimti.
Ar ne sklandziau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 20 liepos 2010 - 13:20
Norejau pasiteirauti, ka veikia kaviniu/restoranu/vyniniu administratoriai? Cia tie patys padavejai su nauju pavadinimu?
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2010 07 20, 14:10)
Norejau pasiteirauti, ka veikia kaviniu/restoranu/vyniniu administratoriai? Cia tie patys padavejai su nauju pavadinimu?

Mano manymu, tai i ju darba ieitu sveciu sutikimas, palydejimas prie staliuko, pagalba atsisesti, informacijos suteikimas, staliuku rezervacija telefonu, sveciu aptarnavimas, kai nespeja padavejai, restorano/kavines salės darbuotoju darbo veiklos kontrole, klientu pasiulymu, pageidavimu isklausymas ir skundu bei gincu sprendimas kavineje/restorane... zodziu, dirbtu kiek placiau ir su platesne atsakomybe nei padavejas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 20 liepos 2010 - 13:21
QUOTE(omelija @ 2010 07 20, 10:02)
"Norėčiau dalyvauti konkurse užimti buhalterĖs  pareigoms Jūsų organizacijoje."

Norėčiau dalyvauti konkurse buhalterio pareigoms / buhalterio pareigoms eiti / buhalterio konkurse Jūsų organizacijoje.
Pasakymas užimti pareigas nelabai tinka, nes esmė - ne ne pareigas užimti, o dirbti, eiti pareigas smile.gif
Bet jei laimėtumėte, būtumėte ne buhalteris, o buhalterė 4u.gif
Ten tikrai organizacija - ne įmonė?
Atsakyti