Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(Agotukas @ 2010 07 29, 09:30)
Oho  blink.gif Ir kur randi tiek siųsti?  blink.gif Vos pasidomiu ar ašlaikas nuo laiko, bet... Neturiu net kam siųsti  unsure.gif Darbo patirtis yra, išsilavinimo tiek, kad pasiektos lubos, na , anglų nemoku... Ir nėra kur dingti, sritis gana siaura. Nesiųsiu gi cv besisiūlydama konkurentams  cool.gif Tuoj pareis namo su visais trenksmais...

Pasirodo, būna ir taip ax.gif

QUOTE(Forget @ 2010 07 29, 16:52)
Aš iš Kauno, tai man iš šalies atrodo, kad Vln rečiau išgirsi šnekant lietuviškai nei šiom kalbom.

Jums atrodo ne visai taip, kaip yra iš tiesų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 01, 11:51)
Jums atrodo ne visai taip, kaip yra iš tiesų ax.gif

Labai keista, as Vilniete ir negirdziu rusu kalbos, na gal kartais, ir tai is turisto lupu )
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 29, 19:50)
taip pat stoviu birzoj, nuo balandzio negavau nei 1 darbo pasiulymo.. aisku sakiau, kad neieskau konsultanes darbo ar pardavejos.. atsidirbau savu laiku.. dabar baigiau universiteta ir noriu sirdziai mielo darbo ir kurio galeciau pragyvent..  smile.gif atrodo noriu visai zemisko dalyko , bet..

Tiesiog noriu suzinoti jusu nuomone, kodel jums geriau "stoveti birzoje", negu tuo metu dirbti paprastesni darba ir ieskotis kito? Ar tiesiog pinigu atzvilgiu gaunasi tas pats, ar manote, kad negalesite susiderinti darbo laiko su busimu pokalbiu del kitu pareigu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 01, 23:58)
Tiesiog noriu suzinoti jusu nuomone, kodel jums geriau "stoveti birzoje", negu tuo metu dirbti paprastesni darba ir ieskotis kito? Ar tiesiog pinigu atzvilgiu gaunasi tas pats, ar manote, kad negalesite susiderinti darbo laiko su busimu pokalbiu del kitu pareigu? g.gif

Todėl, kad biržoje "stovint" suteikiamos socialinės garantijos, nereikia mokėti sveikatos draudimo, o autorė jau nenori dirbti paprastesnio darbo, tokio, kaip padavėja ar konsultantė, nes jau yra prisiragavusi tokio darbo ir dabar nori tobulėti ir dirbti širdžiai mielą darbą. Argi tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 02, 12:20)
Todėl, kad biržoje "stovint" suteikiamos socialinės garantijos, nereikia mokėti sveikatos draudimo, o autorė jau nenori dirbti paprastesnio darbo, tokio, kaip padavėja ar konsultantė, nes jau yra prisiragavusi tokio darbo ir dabar nori tobulėti ir dirbti širdžiai mielą darbą. Argi tai blogai?

na jei gali sau leisti nedirbti, tai aisku galima ieskoti savo sirdziai mielo darbo.. bet kai jau nebeturi uz ka duonos nusipirkti, eini dirbti beveik betka ir ieskai taip pat savo sirdziai mielo darbo. bent tada turi pajamas kazkokias. cia as bent jau taip elgiuosi..
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2010 08 02, 12:24)
na jei gali sau leisti nedirbti, tai aisku galima ieskoti savo sirdziai mielo darbo.. bet kai jau nebeturi uz ka duonos nusipirkti, eini dirbti beveik betka ir ieskai taip pat savo sirdziai mielo darbo. bent tada turi pajamas kazkokias. cia as bent jau taip elgiuosi..

neturint už ką duonos nusipirkti, žinoma, kad tiktų bet koks darbas. Tačiau jeigu galima rinktis - aš už tai, kad susirasti širdžiai mielą darbą.
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2010 08 02, 12:24)

Labai jau jūs įdomiai diskutuojate schmoll.gif Kad dabar nelabai yra ir bet kokio darbo.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 01, 11:51)

Nu labai paprasta, pabaigus doktarantūrą kokio didesnio išsilavinimo reikėtų dar g.gif

Šiuo metu pardavėja/padavėja irgi neičiau dirbti, nes tokia darbinė patirtis CV man tikrai trukdytų tolimesnio darbo paieškose.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 02, 13:20)

Tai nera blogai, tiesiog as laukiau ne jusu atsakymo. Bet jeigu atsakymas bus toks pats, tai ok, klausimu nera.

Papildyta:
QUOTE(drieze @ 2010 08 02, 13:24)

Sekmes Jums 4u.gif As irgi svarstau apie darbo keitima, bet dirbu ir ieskau - o ka padarysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 02, 13:51)
Nu labai paprasta, pabaigus doktarantūrą kokio didesnio išsilavinimo reikėtų dar  g.gif

Šiuo metu pardavėja/padavėja irgi neičiau dirbti, nes tokia darbinė patirtis CV man tikrai trukdytų tolimesnio darbo paieškose.

nu tai galima juk nerasyti tos darbines patirties i savo cv, nematau problemu , pas mane cv tiesos tai gal 40%, bet tai ko neprisigalvosi del grazesnio cv smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlacknWhite @ 2010 08 02, 20:53)
nu tai galima juk nerasyti tos darbines patirties i savo cv, nematau problemu , pas mane cv tiesos tai gal 40%, bet tai ko neprisigalvosi del grazesnio cv  smile.gif

pritariu, nes pas mane cv ir surasyti ne visi darbai.. gi nebutina viska rasyti, o knygutese neberaso nieko..
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 02, 13:45)
As irgi svarstau apie darbo keitima, bet dirbu ir ieskau - o ka padarysi verysad.gif

As jau taip gerus metus : dirbu ir ieskau geresnio. Dejai, visiskas 0 verysad.gif O dabar ir sito gali but nebeteksiu nuo rudens doh.gif
Na ir kaip pasisemt to optimizmo doh.gif
Atsakyti