Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(AURELA @ 2009 10 15, 15:40)
Cia savo kriksto dukrelei nuneriau, kad butu silta  mirksiukas.gif 
Labai gražios spalvytės wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

gal kas galetu idet kokiu nuorodu, kur butu parodyta kaip mazai mergaitei megst suknyte blush2.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveikutes , mezgejeles, pasirodau ir as drauges vaikams katik baiktas liemenes
BBCODE photo for forums:
user posted imageuti
BBCODE photo for forums:
user posted image
Atsakyti
Avyčių schema smile.gif

user posted image
Atsakyti
saliuke, super super, kaip gražiai viskas suderinta wub.gif matyta idėja, bet liuks darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 10 15, 20:13)
Sveikutes 4u.gif

gal kas galetu idet kokiu nuorodu, kur butu parodyta kaip mazai mergaitei megst suknyte blush2.gif Buciau labai dekinga 4u.gif

Va čiayra laaaabai daug gerų dalykų:
http://picasaweb.goo...Kristine.Zirne#
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
registruojuos pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2009 10 15, 16:40)
Cia savo kriksto dukrelei nuneriau, kad butu silta  mirksiukas.gif 
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, bitelės 4u.gif
Mano mažoji anūkė labai nemėgsta šalikų, bet atšalus orams, kakliuką pridengti vistiek reikia. Mačiau, kad yra tokie šalikai-golfai, kuriuos užsimauni per galvą arba sagutėmis susegi nugaroje ir šilta. Gal galite man padėti surasti schemą (būtų gerai su pilnu aprašymu, nes nesu profesionali megėja) . Dėkoju, mielosios mezgėjėlės!
Atsakyti
QUOTE(melisyte @ 2009 10 16, 11:13)
Sveikos, bitelės 4u.gif
Mano mažoji anūkė labai nemėgsta šalikų, bet atšalus orams, kakliuką pridengti vistiek reikia. Mačiau, kad yra tokie šalikai-golfai, kuriuos užsimauni per galvą arba sagutėmis susegi nugaroje ir šilta. Gal galite man padėti surasti schemą (būtų gerai su pilnu aprašymu, nes nesu profesionali megėja) . Dėkoju, mielosios mezgėjėlės!

Aš mezgu labai paprastai, paaiškinsiu kuo lengviau - mezgu ant 4 virbalų (1gera, 1 išvirkščia) kokių 10-15cm,priklausomai nuo kakliuko, vėliau 4 vietose kas antroje eilėje pridedu po 2 akis darydama užmetimus persukant siūlą, kad nebūtų skylių(viso kas antroj eilėj gaunasi +8 akys), mezgutaip didindama akių skaičių kol pasiekia kraštai petukų kraštus smile.gif Jei neaiškiai parašiau,sakykit-pagelbėsiu smile.gif
Atsakyti
Dėkoju! Rytoj pradėsiu megzti. Ar galėsiu kreiptis patarimo darbo eigoje?
Atsakyti
QUOTE(melisyte @ 2009 10 16, 11:27)
Dėkoju! Rytoj pradėsiu megzti. Ar galėsiu kreiptis patarimo darbo eigoje?

na, ryt-vienintelė diena kai nejungsiu kompiuterio, į egzaminą važiuosiu, bet visu kitu laiku aš online 4u.gif ir mielai pagelbėsiu wink.gif
Atsakyti