Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Auksarankes, vis pasigroziu Jusu darbeliais, padusauju....ir net pati po kokiu triju metu pertraukos paemiau virbaliukus blush2.gif
O dabar turiu info, kuri gal ir Jum pravers...
Nuo antradienio Maximoj 40 proc nuolaida siulamm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 24, 22:54)

Nuo antradienio Maximoj 40 proc nuolaida siulamm  wub.gif

labai fainiai nors siulu turiu tris maisus doh.gif vis man mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 24, 22:54)
Auksarankes, vis pasigroziu Jusu darbeliais, padusauju....ir net pati po kokiu triju metu pertraukos paemiau virbaliukus  blush2.gif
O dabar turiu info, kuri gal ir Jum pravers...
Nuo antradienio Maximoj 40 proc nuolaida siulamm  wub.gif

DEKOJU UZ INFO 4u.gif 4u.gif 4u.gif JAU SIANDIEN SIULUS APZIUREJAU NAUJU DAUG PRIDETA VISOKIU BUVO BET NEPIRKAU NES TAIP IR PAGALVOJAU TURES BUTI IR NUOLAIDA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukai @ 2009 10 24, 17:16)
čia biški ne į temą  blush2.gif  kiek akių užmetat kepurei?

Tik necituokit nuotraukų- labai puslapius apkrauna. Atsakydamos ištrinkit nuotraukų nuorodas.

Kepurė megzta dviguba, nededu pamušalų.

1 eilė: 60 akių.
2 eilė: kas antra akis uždedama kryžminė (gaunam 120).
3 eilė mezgama stulpeliu 1g 1 b.
4 ir visos kitos eilės: geros akys perkieliamos ant kito virbalo neišmegztos, išmegamos tik išvirkščios akys. Gaunasi dviguba kepurė.

arba

1 eilė 120 akių, toliau žiūrėti nuo 3 eilės.
numezgus kepurę- 1 eilė išardoma.
sumezgamos dvi akys į vieną aplink visą kepurę, ausų srityje plaieknant kiek reikia akių ir jas siaurėjant numezgamos norimos ausytės.

Toks dydis maždaug 2-4 metų amžiui. Metinukui buvau uždėjus 50 (100) akių.
Aišku, nuo siūlo storio viskas priklauso. Čia megzta iš Norfos pulvilnės, virbalai 3,5 mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 25 spalio 2009 - 08:37
QUOTE(emaliuke @ 2009 10 24, 23:33)
DEKOJU UZ INFO  4u.gif  4u.gif  4u.gif JAU SIANDIEN SIULUS APZIUREJAU NAUJU DAUG PRIDETA VISOKIU BUVO BET NEPIRKAU NES TAIP IR PAGALVOJAU TURES BUTI IR NUOLAIDA  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

oj reiks ir man lekti siulu thumbup.gif
man reik salikui maziukei savo, tai galvoju kokius pirkt, gal merinoso vilnos, na kad butu ir siltas ir nekastu, nes manoji labai jautri doh.gif
Atsakyti
Mažutės suknytė, bet deja nenori dėtis...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.narus: 26 spalio 2009 - 11:39
[quote=a.narus,2009 10 26, 12:38]
Mažutės suknytė, bet deja nenori dėtis...

Kokia daili suknyte!!!! thumbup.gif Mano dukryte, beje, irgi nereiskia didelio noro vilketi mano numegztas suknytes... g.gif Neisivaizduoju kodel... g.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 10 25, 10:35)
Tik necituokit nuotraukų- labai puslapius apkrauna. Atsakydamos ištrinkit nuotraukų nuorodas.

Kepurė megzta dviguba, nededu pamušalų.

1 eilė: 60 akių.
2 eilė: kas antra akis uždedama kryžminė (gaunam 120).
3 eilė mezgama stulpeliu 1g 1 b.
4 ir visos kitos eilės: geros akys perkieliamos ant kito virbalo neišmegztos, išmegamos tik išvirkščios akys. Gaunasi dviguba kepurė.

arba

1 eilė 120 akių, toliau žiūrėti nuo 3 eilės.
numezgus kepurę- 1 eilė išardoma.
sumezgamos dvi akys į vieną aplink visą kepurę, ausų srityje plaieknant kiek reikia akių ir jas siaurėjant numezgamos norimos ausytės.

Toks dydis maždaug 2-4 metų amžiui. Metinukui buvau uždėjus 50 (100) akių.
Aišku, nuo siūlo storio viskas priklauso. Čia megzta iš Norfos pulvilnės, virbalai 3,5 mm

labai aciu, bet man nedaeina kaip cia su tuo dvigubu rastu doh.gif nu reiks pasidomet g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekaz @ 2009 10 26, 14:16)
Kokia daili suknyte!!!!  thumbup.gif  Mano dukryte, beje, irgi nereiskia didelio noro vilketi mano numegztas suknytes...  g.gif Neisivaizduoju kodel... g.gif

Matyt jau taip bus, nieko megzto neuždėsiu... Vyresnė mielai dedasi ir laukia kada ką numegsiu, o mažutė - atvirkščiai...
Atsakyti
Gal mažyliai paprasčiausiai nemėgsta matuotis, puoštis. Jiems juk svarbiausia patogumas, jaukumas, šiluma. O mums norisi turėti gražias lėlytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 26, 16:41)
Gal mažyliai paprasčiausiai nemėgsta matuotis, puoštis. Jiems juk svarbiausia patogumas, jaukumas, šiluma. O mums norisi turėti gražias lėlytes  wub.gif

Galbut... Nors stengiuosi megzti rubelius , kad butu ne tik grazus, bet ir patogus... Bet jau yra kaip yra... mastau.gif smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su savo darbeliu dukrytei ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti