Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif aš tai negaliu atistebėt visų mezgejėlių raštų įvairumų, akelių lygumų, rūbelių dailumu, mamyčių kruopštumu wub.gif mano pačios mezgimas tai nedailu, bet, visa laimė, nuotraukose nelabai matosi lotuliukas.gif
Egloshke, mes bites suknele ir be progos mielai nešiojam į darželį ir šiaip kur, o ir lapės paskui uodegą nuimsiu ir nešios kaip suknytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarka

Fainuoliai tavo pasaku personazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2009 10 29, 15:55)
ačiū 4u.gif
dėl skylučių - čia skylutės yra išmegztos tiek rankovėse tiek nugaroje. kai jau pradedi nuiminėti akis rankovei, tai pirmą akį nukeli, toliau užsimetisiūla ant virbalo, ir sumezgi tris akis į vieną. iš blogosios pusės jau išsimezga ta skylutė į normalią akį, taip gaunasi skylutės biggrin.gif  gal aišqiai  papasakojau ax.gif

Viskas aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pademonstruosiu savo darbeli ax.gif
Atsakyti
Tikrai visu darbeliai nuostabus. As irgi pagalvojau apie bitutes ir lapes suknutes, super. Tikriausiai mamyte laaabai greitai mezga, nes as tai kaip vezlys smile.gif
Dar norejau paklausti, kur galima butu rasti geliu ismegztu schemuciu. Noriu suknyte dukriukui numegzti, o geliu schemu vakar nieko gero neberadau.
Cia gal ne i tema, bet tikiuosi pagalbos smile.gif
Atsakyti
Super visu darbeliai 4u.gif
geltonas paltukas neraalus,,, thumbup.gif

0 cia mano megzta uzsakymui liemene... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
ir mano keli rubeliai, na ne visai mano, nukopijuoti blush2.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 10 30, 11:52)
Tikrai visu darbeliai nuostabus. As irgi pagalvojau apie bitutes ir lapes suknutes, super. Tikriausiai mamyte laaabai greitai mezga, nes as tai kaip vezlys smile.gif
Dar norejau paklausti, kur galima butu rasti geliu ismegztu schemuciu. Noriu suknyte dukriukui numegzti, o geliu schemu vakar nieko gero neberadau.
Cia gal ne i tema, bet tikiuosi pagalbos smile.gif

Čia perversk, gal ką rasi 4u.gif http://club.osinka.r...2867?&start=705 arba čia http://club.osinka.r...32846?&start=15
Atsakyti
Sūnaus liemenė

user posted image
Atsakyti

sveikos mamos - nu ir prikrovet cia grozybiu - zvereliai grazus ir mama saunuole netingi papuost dukryte sventei wink.gif

megstukai grazus labai ipac tas su puzle lbai labai patiko, ir liemene su grybais 4u.gif

ir elenar darbeliai saunus, skraiste silta turetu buti smile.gif

nu pavaret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarka @ 2009 10 30, 00:27)
sveikos, mezgejėlės 4u.gif

mano darbeliai mirksiukas.gif

čia mano bitutė pernai:

ir vakar baigta lapė (tik nuotrauka persukta blush2.gif ):

nu vos nenugriuvau! fantastiski kostiumai!!!!!!
Atsakyti
Aciu, Zinule smile.gif
Atsakyti