Vajei, kokie fainučiai kempiniukai
kokie liuksiski kempiniukai
:
oi kokie faini kempiniukai
čia išmegzta ar išsiuvinėta? Gal galima būtų schemą
Savo bičui seniai jau gvildenu mintį liemenę numegzt
čia išmegzta ar išsiuvinėta? Gal galima būtų schemą
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 06, 17:18)
Kempiniukai
Labai linksmos liemenės
kempniuku koks grozis
noeciau ir as schemutes
naiste777, Aurute_, Kvaki, Brunetė, jurgičiukas, ingauk, ačiu labai už pagyras.
Kempiniukai išmegzti. Schemas dariausi čia. Pasistengsiu vakare įkelti, jei tik nepamiršiu (o man taip dažnai atsitinka
). Bet šiaip tai verta tam puslapy paeksperimentuoti, tikrai naudingas. Aš jau buvau kažkada tokią liemenę mezgus pagal paveiksliuką, pati braižiau piešiau, kol užsiknisau, tai su schema daug lengviau. Va čia pirmasis variantas, tai pakartojimai tiksliai geresni išėjo:
Kempiniukai išmegzti. Schemas dariausi čia. Pasistengsiu vakare įkelti, jei tik nepamiršiu (o man taip dažnai atsitinka
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 07, 11:40)
naiste777, Aurute_, Kvaki, Brunetė, jurgičiukas, ingauk, ačiu labai už pagyras.
). Bet šiaip tai verta tam puslapy paeksperimentuoti, tikrai naudingas. Aš jau buvau kažkada tokią liemenę mezgus pagal paveiksliuką, pati braižiau piešiau, kol užsiknisau, tai su schema daug lengviau. Va čia pirmasis variantas, tai pakartojimai tiksliai geresni išėjo:

Labai jau grazi ir daili liemene