Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Koinytes mergaitiems

user posted image
mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos...vis paziuriu kokiu grozybiu jus primezge. Pasirodyciau ir savo,bet nemoku foto normaliai ikelt,man gaunasi tik labai mazos verysad.gif
Atsakyti
Kempiniukai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Vajei, kokie fainučiai kempiniukai wub.gif
Atsakyti
kokie liuksiski kempiniukai thumbup.gif:
Atsakyti
oi kokie faini kempiniukai wub.gif wub.gif
čia išmegzta ar išsiuvinėta? Gal galima būtų schemą 4u.gif Savo bičui seniai jau gvildenu mintį liemenę numegzt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 06, 18:18)
Kempiniukai ax.gif
user posted image

wub.gif thumbup.gif
saunuole , jetus koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 06, 17:18)
Kempiniukai ax.gif

Labai linksmos liemenės thumbup.gif Laukiam schemutės labai 4u.gif
Atsakyti
kempniuku koks grozis wub.gif noeciau ir as schemutes blush2.gif
Atsakyti
naiste777, Aurute_, Kvaki, Brunetė, jurgičiukas, ingauk, ačiu labai už pagyras.

Kempiniukai išmegzti. Schemas dariausi čia. Pasistengsiu vakare įkelti, jei tik nepamiršiu (o man taip dažnai atsitinka blush2.gif ). Bet šiaip tai verta tam puslapy paeksperimentuoti, tikrai naudingas. Aš jau buvau kažkada tokią liemenę mezgus pagal paveiksliuką, pati braižiau piešiau, kol užsiknisau, tai su schema daug lengviau. Va čia pirmasis variantas, tai pakartojimai tiksliai geresni išėjo:
user posted image
Atsakyti
laimužėsX suknutė dieviška wub.gif
O jau kokie kempiniukai thumbup.gif

Norėčiau savo 2,5m merginai numegzti šiltas storas kelnytes žiemai. Gal turit kokių idėjų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 07, 11:40)
naiste777, Aurute_, Kvaki, Brunetė, jurgičiukas, ingauk, ačiu labai už pagyras.

Kempiniukai išmegzti. Schemas dariausi čia. Pasistengsiu vakare įkelti, jei tik nepamiršiu (o man taip dažnai atsitinka blush2.gif ). Bet šiaip tai verta tam puslapy paeksperimentuoti, tikrai naudingas. Aš jau buvau kažkada tokią liemenę mezgus pagal paveiksliuką, pati braižiau piešiau, kol užsiknisau, tai su schema daug lengviau. Va čia pirmasis variantas, tai pakartojimai tiksliai geresni išėjo:
user posted image

Labai jau grazi ir daili liemene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti